yasemen26 meme estetiği

kızlar bugün ameliyatımın 25. günü.. masaja devam ediyorum ama göğüslerimde ağrı yapıyor. tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, 25. günde masajdan kaynaklanan ağrıların olması normal mi? protezlerim patlamış olabilir mi? :) yanlarda bir yumuşaklık hissediyorum acaba patlayıp dağıldı mı diye endişe ediyorum.

gayet normal canım ağrı yapması ve sen masaj yaptıkça zamanla yumuşayacak göğüslerin seninde demekki ilk önce yanlar yumuşamaya başlamış .Sonuçta vücut yabancı bir maddeye uyum sağlamaya çalışıyor ve ameliyat olalı da çok fazla olmamış. benim ameliyat olalı 54 gün oldu yeni yeni geçti ağrılarım protezin patlamış olamaz bence çünkü patlasa vücut reaksiyon gösterip kızarıklık şişlik oluşurmuş.Birde şimdiki yeni protezlerin patlama olasılığı çok düşük sana mentor konulduysa eğer koheziv jel akmıyor patlasa bile .ama çok ağrın varsa yine de doktoruna bi danış canım

kızlar yakında albüm ekliycem. 375 cc high profile takıldığı halde memelerim gözüme küçük geliyor. hasta mıyım neyim :)

kızlarrr.. geçen yıl mart ayında meme büyütme ameliyatı olmuştum. hatırlarsanız... yani neredeyse 1 yıl olacak fakat göğüslerim hala yumuşamadı.. üstelik mentor'un en yumuşak protezi takıldığı halde ve masaj yaptığım halde.. ayrıca meme ucundan ameliyat olmuştum. kremi düzenli kullandığım halde izlerim de geçmedi. doktora en son 4 ay önce gittim sonra da gidemedim. ama gitmeyi düşünüyorum. ondan önce siz bana fikir verin. neden böyle oldu, çok yapay hissediyorum. taş gibi resmen. sizde durum nasıl? yumuşaklık derecesi ne?

Canim son halinin fotosunu koy iz konusunda girsek yorumu daha kolay olur

Canim cokmu sertler ya bende korkmaha basladim benim 1,5 ay oldu ama hala masaja baslamadim sen ta baslarda basladigin halde boyle olmus

Yasemencim seni uzun zamandir goremedim . Ozlettin kendini:) Benimde mentor marka bir yili gecti ama kivami konusunda memnunum. Ne yumusak ne cok sert gayet iyiler. Ilk 6 ay gunde 3 kere aksatmadan masaj yapmistim. Iz konusunda istersen bir resim ekle gorelim. Bende gecen hafta iz resmini ekledim albume bakabilirsin.

slm,

bende 9.12.13 ameliyat oldum memeucu kesisi ile bana yuvarlak 505 cc takildi ayrica memeucundan biraz diklestirme yapildi, Beneli-teknigi ile. Mentor ile Polytech arasinda bende kalmistim, Dr en cok bu iki marka ile calisiyor. Karari bana birakmisti. Polytech(alman markasi, burdakiler cogu tanimadigi icin yaziyorum. almanyada cok taninmis bir marka) secmemin sebebi kivami bir nebze daha yumusak gibi geldi, yani dogal memeye daha yakin bulmustum. tam 30 gün gecti ve onlari artik SIKABILIYORUM. Artik haftadan haftaya yumusadiklarini hisediyorum.hata merdivenlerden inince hafif de salaniyorlar.

Iz konusunda cok hasasim onun icin Izlerini merak etim. bende memucu kesisi ile oldugum icin....

kızlar en kısa zamanda son halini çekip burda sizlerle paylaşıcam.. iz konusunda birşey söylersiniz artık... ama en az iz kadar önemli konu yumuşaklığı benim için.. yani benim ameliyat olmuş bi arkadaşım var. göğüsleriyle hamur gibi oynayabiliyor. benimkiler kalıp gibi, hareket edince hareket etmiyor, hiçbir doğallık emaresi yok. ki ben kesinlikle böyle olmasını istemiyorum. belki sizin için biraz sert olması iyidir ama ben çok fazla yumuşak olsun istiyorum. bunlar yumuşamazsa ben bunları çıkarttırırım daha iyi.

canım ben de yakın zamanda ameliyat olacağım kas altı ve yumuşaklık çok önemli benim için mentorun en yumusak modeli demişssin ne konuldu acaba?inşallah en kısa sürede yumuşarlar bir de dren takılmışmıydı acaba sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…