evet kızlar sonunda salı günü ameliyat oldum bugün cuma ve size ancak yazabiliyorum.. öncelikle bu kadar ağrılı ve sancılı geçeceğini tahmin bile edemezdim. tamam sonuçta nolursa olsun bir ameliyat ama ben hayatımda böyle ağrı böyle sancı böyle eziyet görmedim. ilk 3 gün zaten ne nefes alabildim doğru düzgün, ne hareket edebildim.. doktorumun talimatı üzerine dün duşa girdim, duşa girmek biraz olsun iyi geldi. masaja daha başlamadım bugün başlıycam ama göğüs kafesim ve kaslarım sürekli sancılanıyor, nefes almakta zorlanıyorum.
işte durum böyle kızlar. açık konuşmak gerekirse bu ağrıları çekeceğimi bilseydim kesinlikle bu ameliyatı olmazdım. belki de benim bünyem çok zayıf olduğu için bende bu kadar olumsuzluklar olmuştur bilemiyorum. hiçbirşeyin sağlıktan daha önemli olmadığını anladım.. neyse bunu anlamak için bir çift memeye ihtiyacım varmış demek ki.. :)
bu arada doktorum yakup karabağlı, mentor marka yuvarlak, kas altı, 375 cc protez kullandı.. olmuşken büyük olsun diye diretmiştim acaba protezlerim büyük diye mi bu kadar acı çektim bilemedim..
bu zorlu süreçte benden desteğini esirgemeyen kadınlar kulübü üyelerine ve bilhassa gülbeyaz'a sonsuz teşekkürler. ameliyattan bir gün önce gülbeyaz'ın yanına uğradım ve ameliyat günü dahil olmak üzere sürekli beni arayıp ilgilendi, takıldığım konularda yardımcı oldu.. gülbeyazcığım çok öpüyorum tekrar...
ayrıca memetör arzum77, incilya sizlere de sonsuz teşekkürler :)
evet kızlar sonunda salı günü ameliyat oldum bugün cuma ve size ancak yazabiliyorum.. öncelikle bu kadar ağrılı ve sancılı geçeceğini tahmin bile edemezdim. tamam sonuçta nolursa olsun bir ameliyat ama ben hayatımda böyle ağrı böyle sancı böyle eziyet görmedim. ilk 3 gün zaten ne nefes alabildim doğru düzgün, ne hareket edebildim.. doktorumun talimatı üzerine dün duşa girdim, duşa girmek biraz olsun iyi geldi. masaja daha başlamadım bugün başlıycam ama göğüs kafesim ve kaslarım sürekli sancılanıyor, nefes almakta zorlanıyorum.
işte durum böyle kızlar. açık konuşmak gerekirse bu ağrıları çekeceğimi bilseydim kesinlikle bu ameliyatı olmazdım. belki de benim bünyem çok zayıf olduğu için bende bu kadar olumsuzluklar olmuştur bilemiyorum. hiçbirşeyin sağlıktan daha önemli olmadığını anladım.. neyse bunu anlamak için bir çift memeye ihtiyacım varmış demek ki.. :)
bu arada doktorum yakup karabağlı, mentor marka yuvarlak, kas altı, 375 cc protez kullandı.. olmuşken büyük olsun diye diretmiştim acaba protezlerim büyük diye mi bu kadar acı çektim bilemedim..
bu zorlu süreçte benden desteğini esirgemeyen kadınlar kulübü üyelerine ve bilhassa gülbeyaz'a sonsuz teşekkürler. ameliyattan bir gün önce gülbeyaz'ın yanına uğradım ve ameliyat günü dahil olmak üzere sürekli beni arayıp ilgilendi, takıldığım konularda yardımcı oldu.. gülbeyazcığım çok öpüyorum tekrar...
yasemen nerelerdesin canım nasıl oldun?bugün yakup beye gittim kontrole.doktorum şuan ki durumunu çok beğendi çabuk bir iyileşme var dedi.sporcu südyenini yatarken takmak şartıyla günlük çıkarabilirsin dedi.bugün ilk defa zevkle iç çamaşırı aldım çarşıdan diyebilirim :)birde jel yazdı.artık bir dahaki kontrol mayıs ayında.
iyiyim hayatım teşekkür ederim, sen nasıl oldun? ben de aynen geçen dikişlerimi aldırdım bana da jel verdi ve sütyen konusunda aynı şeyleri söyledi. biraz daha iyileşeyim bir albüm yapıp koyucam inşallah.. yalnız göğüslerimde bir yanma biz sızı var.. iyileşme alameti olabilir bilmiyorum..
kızlaar bir sorum olucak size. sporcu sütyeniniz ne kadar üzerinizde kaldı??
yasemen canım senin meme ucu kesi yerlerinin durumu nasıl?birde iki göğüs arasında büyüklük farkı varmı şuan?benim sol göğsümdeki kesi yerim aklıma çok takılıyor doktor geçecek diyor ama bana sorun düzelecek gibi gelmiyor.sol göğsümde sağdan küçük duruyor .resim yükleyeceğim birazdan sende en azından kesi yerlerinle ilgili resim yüklermisin bir görebilirmiyim?
tatlım bende iki göğüs arasında asimetri yani büyüklük farkı yok. ama memelerim ayrık duruyor ve hala tam anlamıyla yumuşamadı.. meme ucu kesisine gelince; benim de sol göğsümdeki kesi diğerinden fazla.. benim de gözüme gözüme batmaya başladı.. ama geçeceğini bildiğim için panik yapmıyorum.. onlar geçiyor hayatım, o merhemi kullanmaya devam et. fotoğraf yükleyeceğim hayatım ama cepten çekmek istemiyorum. aslında eskişehirdeysen özelden numaranı ver görüşelim bakarsın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?