yasemen26 meme estetiği

ha bu arada damla ve high profil benim de dekolte şöyle bakılacak gibi yani :))))

gönlüne göre olur inşallah

canım haydi hayırlısı yakup beye netten bir arkadaş tavsiye etti diyebilirsin bende bu sitedeki arkadaşlardan kabak'ın tavsiyesi ile gitmiştim ona.şimdi sen adımı bilmediğin için ocak 15 te ameliyat olmuş dersen o bilir zaten ameliyat sonrası fotoğraflarımı gördün ameliyattan öncekiler yakup beyde mevcut istersen onlarıda gösterir ve aradaki farkı görebilirsin gerektende işinin ehli yinede frekansların uyuşmasıda önemli karar senin sevgiler.

bugün büyük gün.. doktorumla görüşmeye gidicem. heyecandan uyuyamıyorum.. tavsiyeleriniz doktora sormam gereken şeyler falan varsa ekleyin :))

kızlar bugün yakup bey ile görüştüm... muayene oldum. kendisi bana mentor marka, 300 veya 325 cc, pütürlü yüzey, yuvarlak, kas altı ve meme ucu tekniğini uygun gördü.. henüz çocuğumun olmadığını, meme ucunun süt bezlerine zarar verebileceğinden endişe ettiğimi söyledim fakat kendisine güvenmemi söyledi. benim için farketmez istersen meme altından da girerim ama daha doğal bir görüntü olur ve süt bezlerine zarar vermez dedi..........

sizce ne yapayım doktoruma güvenip meme ucuna razı mı olayım yoksa meme altı konusunda ısrarcı mı olayım?

ben seni yerinde olsam süt bezlerine zarar vermeyecek diyorsa süt bezlerine zarar vermediğini ifade ettiği bir kağıdı kendi yazıp imzalasın kaşe tarih vs vs.. İlerde sıkıntı olursa eğer hakkını savunabilmen açısından canım. Doktorun bana güven sıkıntı olmayacak diyorsa doktoruna güven. Bir sıkıntı olmaz inşallah.

canım yine de göğüs ucunu bi daha düşün derim.bende bekarım,bana doktorum önerseydi şayet düşünürdüm yani ..

dogurmamıs bir kadın olarak 3 cm lik bir iz için asla meme ucu riskini almam ... herkesin fikri ayrı belki ama ben meme altı tercih edicem. doktor da oyle rahat ediyor... doktor ne kadar rahat ederse, o kadar sıkıntısız bir ameliyat olur... gibi geliyor bana. dogurmus olsam ve bebek düşünmesem meme bası iz anlamında iyi tabi ama bebek olmadıysa daha o sabiye vereceğin sütü riske atma derim yok olup gidecek bi iz için....

ya kesinlikle katılıyorum... ama doktorum bana güven süt bezlerine zarar gelmez diyor. internetteki videolarda ve yazılarda ise meme ucu süt bezlerine zarar verebilir diyor. doktorum da gerizekalı mıdır nedir anlamadım gitti.. internette okuduklarına boşver diyor.. hayret birşey sanki internette ebem yazıyor meme estetiği ile ilgili yazıları.. onları da ünlü doktorlar yazıyor. şu an çok sinirliyim kızlar. gerçekten.

On doktordan biri bile etkileyebilir dese dahi bu risk midir? Risktir...
Bence boyle bakmak lazim.tabi bu benim fikrim,saygi duyarim...

annelik söz konusu olunca bu soruları sormaman bile gerekir. eğer yeterince araştırırsan göreceksin ki doktorların çoğu süt bezlerinin korunması için bekarlara, tekrar çocuk düşünenlere meme ucu kesisini uygun bulmuyor hatta hastası istese bile onun isteğini geri çevirenler var. takdir ediyorum böyle davranan doktorları. çok küçük bir risk bile olsa bu riske girilmez.
insan, yavrusunun besinine kıyar mı? hem de ne besin! bir bebeği, ömrü boyunca koruyacak, onun bağışıklık sistemini güçlendirecek, zekasını, gelişimini her türlü etkileyecek temel besin.
beden onun, çocuk onun, ne isterse yapar diyen birisi çıkacağını hiç sanmıyorum. çıkarsa onlara da bir kaç çift lafım var elbet!

bence riskli meme ucu süt kanallarını etkilemez güven demiş ama illaki olur bir operasyon söz konusu %100 demiyorum ama muhakkak olur bekarsanız riski almayın derim göğüs altı olsun ne farkederki..

bence riskli meme ucu süt kanallarını etkilemez güven demiş ama illaki olur bir operasyon söz konusu %100 demiyorum ama muhakkak olur bekarsanız riski almayın derim göğüs altı olsun ne farkederki..

Yakup bey benim ameliyatımı meme ucu kesisi ile yaptı ama benim zaten 1 çocuğum var ikinciyide çok düşünmüyorum zaten önemli bir konu iyi karar vermek lazım.

canım düşünürdüm derken? kabul ederdim mi yoksa kabul etmezdim anlamında mı söyledin bunu?

Valla kızlar bilemiyorum. Şimdi yazayım mı yazmayayım mı bilemedim. Ama yasemen26 sana şunu söylemek isterim ki, eğer aklına yatmayan birşey varsa bir kere daha düşün derim. Her yerin bi sıkıntısı var. Şimdiye kadar gittiğim hiç bir doktor göğüs ucunu önermezken prof.dr.onur erol gibi bir doktor göğüs ucunu tavsiye ediyor ve ameliyatlarını da hep bu şekilde yaptığını söylüyor. Ben ona süt bezlerine zarar vermez mi diye sorunca da hayır vermez kesinlikle, ama bu kesi türünü de her doktor beceremez beceremediklerinden de zarar verirler dedi. Kendisi asla koltuk altından yapmadığını ve gögüs altından da izin çok belli olduğunu söylüyor. İzler geçer mi diye sordum. Hayır geçmez dedi bana. Fazla dürüst davrandığını düşündüm o anda hatta ne yapmak lazım diye sorunca lazerle iz sildirmeyi tavsiye etmişti. Tamamen geçmezmiş ama nispeten daha iyi gözükürmüş. Bu da ne ne işe yarıcaksa

merhabalar... nihayet ameliyat tarihi aldım kızlar... 22 şubat cuma günü ameliyat olacağım kısmetse.. dualarınıza ihtiyacım var.. esirgemeyin.....

merhabalar... nihayet ameliyat tarihi aldım kızlar... 22 şubat cuma günü ameliyat olacağım kısmetse.. dualarınıza ihtiyacım var.. esirgemeyin.....

Kararın hayırlı uğurlu olsun yasemen çok mutlu olacağın sonucu alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…