• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasemen26 meme estetiği

evet kızlar sonunda salı günü ameliyat oldum bugün cuma ve size ancak yazabiliyorum.. öncelikle bu kadar ağrılı ve sancılı geçeceğini tahmin bile edemezdim. tamam sonuçta nolursa olsun bir ameliyat ama ben hayatımda böyle ağrı böyle sancı böyle eziyet görmedim. ilk 3 gün zaten ne nefes alabildim doğru düzgün, ne hareket edebildim.. doktorumun talimatı üzerine dün duşa girdim, duşa girmek biraz olsun iyi geldi. masaja daha başlamadım bugün başlıycam ama göğüs kafesim ve kaslarım sürekli sancılanıyor, nefes almakta zorlanıyorum.

işte durum böyle kızlar. açık konuşmak gerekirse bu ağrıları çekeceğimi bilseydim kesinlikle bu ameliyatı olmazdım. belki de benim bünyem çok zayıf olduğu için bende bu kadar olumsuzluklar olmuştur bilemiyorum. hiçbirşeyin sağlıktan daha önemli olmadığını anladım.. neyse bunu anlamak için bir çift memeye ihtiyacım varmış demek ki.. :)

bu arada doktorum yakup karabağlı, mentor marka yuvarlak, kas altı, 375 cc protez kullandı.. olmuşken büyük olsun diye diretmiştim acaba protezlerim büyük diye mi bu kadar acı çektim bilemedim..

bu zorlu süreçte benden desteğini esirgemeyen kadınlar kulübü üyelerine ve bilhassa gülbeyaz'a sonsuz teşekkürler. ameliyattan bir gün önce gülbeyaz'ın yanına uğradım ve ameliyat günü dahil olmak üzere sürekli beni arayıp ilgilendi, takıldığım konularda yardımcı oldu.. gülbeyazcığım çok öpüyorum tekrar...

ayrıca memetör arzum77, incilya sizlere de sonsuz teşekkürler :)

evet kızlar sonunda salı günü ameliyat oldum bugün cuma ve size ancak yazabiliyorum.. öncelikle bu kadar ağrılı ve sancılı geçeceğini tahmin bile edemezdim. tamam sonuçta nolursa olsun bir ameliyat ama ben hayatımda böyle ağrı böyle sancı böyle eziyet görmedim. ilk 3 gün zaten ne nefes alabildim doğru düzgün, ne hareket edebildim.. doktorumun talimatı üzerine dün duşa girdim, duşa girmek biraz olsun iyi geldi. masaja daha başlamadım bugün başlıycam ama göğüs kafesim ve kaslarım sürekli sancılanıyor, nefes almakta zorlanıyorum.

işte durum böyle kızlar. açık konuşmak gerekirse bu ağrıları çekeceğimi bilseydim kesinlikle bu ameliyatı olmazdım. belki de benim bünyem çok zayıf olduğu için bende bu kadar olumsuzluklar olmuştur bilemiyorum. hiçbirşeyin sağlıktan daha önemli olmadığını anladım.. neyse bunu anlamak için bir çift memeye ihtiyacım varmış demek ki.. :)

bu arada doktorum yakup karabağlı, mentor marka yuvarlak, kas altı, 375 cc protez kullandı.. olmuşken büyük olsun diye diretmiştim acaba protezlerim büyük diye mi bu kadar acı çektim bilemedim..

bu zorlu süreçte benden desteğini esirgemeyen kadınlar kulübü üyelerine ve bilhassa gülbeyaz'a sonsuz teşekkürler. ameliyattan bir gün önce gülbeyaz'ın yanına uğradım ve ameliyat günü dahil olmak üzere sürekli beni arayıp ilgilendi, takıldığım konularda yardımcı oldu.. gülbeyazcığım çok öpüyorum tekrar...

çok geçmiş olsun canım ağrıların en kısa zamanda geçer inşallah. 1 hafta sonra baya azalıyor zaten. inşallah memnun kalacağın bir sonuç olur

Çok çok geçmiş olsun.en kısa zamanda ağrıların geçer inşallah. Hasretle beklediğimiz o bir çift meme için 1 hafta ağrıya değer gibime geliyor.bircok arkadas ameliyat sonrasi yasadigi agridan dolayi pisman oldugunu ama bir hafta sonunda agrilari hafiflediginde iyiki olmusum diye mutluluklarini ifade eden msjlar yaziyor.insaallah sende kisa sure sonra bizimle mutlulugunu paylasirsin.benim gibi ameliyat olmak isteyen arkadaslara umut verip yureklendirirsin.

protez, bünyenin kaldıracağından biraz büyük kullanıldıysa ağrıların artma ihtimali de artar tabi ki. yine de en önemli etkenin ağrı eşiği olduğunu düşünüyorum. yazdıklarına göre ağrı eşiğin düşük. kendini fazla yorma ama hareketsiz de kalma. yürüyüş yap. ılık duş ödem atmana yardımcı olur. bol bol su da iç. geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım :71:
Ohh banyonuda yapmışsın,rahatlamışsındır vallahi miss :21: Yalnız masaj olayına takıldım ben.Doktorunmu önerdi masaj yapmanı,daha erken degilmi?
Agrılar,sızılar olacak şeyler canım.Bünyeye baglı bir durum aslında.Forumda kas altı yöntemi ile ameliyat olan ama çok çok kolay atlatan,agrısı sızı çok fazla olmayan arkadaşlarımızda oldu :31: Olsun varsın..Böyle güzelliklere kavuşmak için çekilen agrıla feda olsun.Nasılsa gelip geçici canım :29:
Çok güzel,mutlu haberlerini bekliyoruz artık.Hadi artık nazlanıp sızlanma.Kötüyüm dedigin zaman dahada kötü hissedersin kendini :54:

yasemencim ağrılarının azaldığına çok sevindim 375 cc. konmuş gönlüne göre olmuş boyunda uzundu zaten kaldırırsın bu ölçüyü eminim çok güzel olmuşlardır.güle güle kullan ağrılar geçtikçe dahada mutlu olacaksın inan bütün çektiklerine değecek yatıp kalkarken çok zor oluyor biliyorum ama zamanla geçiyor acele etme 1 ay zor geçmişti 1 ay sonrasıysa çok kolay geçiyor 2 ayı bile geçti benimki çok rahatım şükür masajı ihmal etme yakup bey çok erken öneriyor masajı benimde aklıma takılmıştı ama dediğini dinledim ve çok faydasını gördüm ödemlerin çabuk geçmesini ve şekillenmelerini istiyorsan yapmalısın üstelik ağrılarınında azaldığını göreceksin sevgiler canım.

canımmm çok sevindim çok geçmiş olsun :)
epeydir takılamıyordum nete ha oldu ha olacak derken atlatmışsın çoktan Allah herkesin gönlüne göre versin yeni cicişlerin çok yakışsın sana :))

canım çok geçmiş olsun, ameliyat olalı 6 gün olmuş sanırım. artık ayaklanırsın, ben bir haftaya ayklanmıştım. Ama ilk günlerde sanki hiç iyileşemeyecekmişim gibi gelmişti ve çok pişman olmuştu.. Foruma girmenin son derece faydasını gördüm. Çok moral oluyor, arkadaşlar çok yardımcı oldular.. Sen nasılsın şu an nasıl hissediyorsun kendini?

yasemen nerelerdesin canım nasıl oldun?bugün yakup beye gittim kontrole.doktorum şuan ki durumunu çok beğendi çabuk bir iyileşme var dedi.sporcu südyenini yatarken takmak şartıyla günlük çıkarabilirsin dedi.bugün ilk defa zevkle iç çamaşırı aldım çarşıdan diyebilirim :)birde jel yazdı.artık bir dahaki kontrol mayıs ayında.

yasemen nerelerdesin canım nasıl oldun?bugün yakup beye gittim kontrole.doktorum şuan ki durumunu çok beğendi çabuk bir iyileşme var dedi.sporcu südyenini yatarken takmak şartıyla günlük çıkarabilirsin dedi.bugün ilk defa zevkle iç çamaşırı aldım çarşıdan diyebilirim :)birde jel yazdı.artık bir dahaki kontrol mayıs ayında.

iyiyim hayatım teşekkür ederim, sen nasıl oldun? ben de aynen geçen dikişlerimi aldırdım bana da jel verdi ve sütyen konusunda aynı şeyleri söyledi. biraz daha iyileşeyim bir albüm yapıp koyucam inşallah.. yalnız göğüslerimde bir yanma biz sızı var.. iyileşme alameti olabilir bilmiyorum..

iyiyim hayatım teşekkür ederim, sen nasıl oldun? ben de aynen geçen dikişlerimi aldırdım bana da jel verdi ve sütyen konusunda aynı şeyleri söyledi. biraz daha iyileşeyim bir albüm yapıp koyucam inşallah.. yalnız göğüslerimde bir yanma biz sızı var.. iyileşme alameti olabilir bilmiyorum..

iyiy olduğuna sevindim canım :) yanma sızı ve kaşıntı oluyor bunlar iyileşme alametleri :)

canım ben 25 ocakta olmutşum 2,5 ay oldu hala sol gögsümde mem ucunda sızı var düşün yani.. azaldı ama tam olarak geçmedidiyebilirim.. onun dışında bişr sızı falan yok ..

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyeyim ben de :)
Ben de uzun zamandır düşünüyorum, fırsat buldukça burdan araştırma yapmaya çalıştım ama hala kafamda soru işaretleri var :(
Kas zarı altı ameliyat olup da memnun kalan var mı biliyor musunuz? Çok acı çekmekten korkmuyorum aslında ama 3-4 gün içinde işe başlamam lazım, engellerse diye korkuyorum :(

yasemen canım senin meme ucu kesi yerlerinin durumu nasıl?birde iki göğüs arasında büyüklük farkı varmı şuan?benim sol göğsümdeki kesi yerim aklıma çok takılıyor doktor geçecek diyor ama bana sorun düzelecek gibi gelmiyor.sol göğsümde sağdan küçük duruyor .resim yükleyeceğim birazdan sende en azından kesi yerlerinle ilgili resim yüklermisin bir görebilirmiyim?

kızlaar bir sorum olucak size. sporcu sütyeniniz ne kadar üzerinizde kaldı??

ben 2 ci hafta devamlı kullandım.3 cü hafta günde 2 saat çıkardım. 4 cü hafta sadece gece yatarken takıcam.sonra tamamen işi, bitmiş olacak.

Son düzenleme:
yasemen canım senin meme ucu kesi yerlerinin durumu nasıl?birde iki göğüs arasında büyüklük farkı varmı şuan?benim sol göğsümdeki kesi yerim aklıma çok takılıyor doktor geçecek diyor ama bana sorun düzelecek gibi gelmiyor.sol göğsümde sağdan küçük duruyor .resim yükleyeceğim birazdan sende en azından kesi yerlerinle ilgili resim yüklermisin bir görebilirmiyim?

tatlım bende iki göğüs arasında asimetri yani büyüklük farkı yok. ama memelerim ayrık duruyor ve hala tam anlamıyla yumuşamadı.. meme ucu kesisine gelince; benim de sol göğsümdeki kesi diğerinden fazla.. benim de gözüme gözüme batmaya başladı.. ama geçeceğini bildiğim için panik yapmıyorum.. onlar geçiyor hayatım, o merhemi kullanmaya devam et. fotoğraf yükleyeceğim hayatım ama cepten çekmek istemiyorum. aslında eskişehirdeysen özelden numaranı ver görüşelim bakarsın :))

tatlım bende iki göğüs arasında asimetri yani büyüklük farkı yok. ama memelerim ayrık duruyor ve hala tam anlamıyla yumuşamadı.. meme ucu kesisine gelince; benim de sol göğsümdeki kesi diğerinden fazla.. benim de gözüme gözüme batmaya başladı.. ama geçeceğini bildiğim için panik yapmıyorum.. onlar geçiyor hayatım, o merhemi kullanmaya devam et. fotoğraf yükleyeceğim hayatım ama cepten çekmek istemiyorum. aslında eskişehirdeysen özelden numaranı ver görüşelim bakarsın :))

doktorda geçecek dedi inşallah geçer.tabi seninle görüşmeyi çok isterim ama şuan özel msj hakkım yok benim bu yüzden telimi yazamıyorum.msj hakkım dolunca sana yazarım :)

Back