- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakup karabağlı ile görüştüm. perşembe gününe randevu aldım. yani yarına... çok heyecanlıyım.. ilk görüşmeye bir aksilik çıktığı için gidememiştim... yarın inşallah gidicem. eğer içime sinerse fazla uzatmadan ameliyat tarihi alayım diyorum. en az 300 cc taktırmayı düşünüyorum. bıçak altına yattığıma değsin. bana dua edin. hepinizi çok öpüyorum. bu süreçte beni takip edin ve destekleyin... sizden başka kimseye söylemedim, tek destekçim sizlersiniz :))
kızlar bugün yakup bey ile görüştüm... muayene oldum. kendisi bana mentor marka, 300 veya 325 cc, pütürlü yüzey, yuvarlak, kas altı ve meme ucu tekniğini uygun gördü.. henüz çocuğumun olmadığını, meme ucunun süt bezlerine zarar verebileceğinden endişe ettiğimi söyledim fakat kendisine güvenmemi söyledi. benim için farketmez istersen meme altından da girerim ama daha doğal bir görüntü olur ve süt bezlerine zarar vermez dedi..........
sizce ne yapayım doktoruma güvenip meme ucuna razı mı olayım yoksa meme altı konusunda ısrarcı mı olayım?
canım yine de göğüs ucunu bi daha düşün derim.bende bekarım,bana doktorum önerseydi şayet düşünürdüm yani ..
dogurmamıs bir kadın olarak 3 cm lik bir iz için asla meme ucu riskini almam ... herkesin fikri ayrı belki ama ben meme altı tercih edicem. doktor da oyle rahat ediyor... doktor ne kadar rahat ederse, o kadar sıkıntısız bir ameliyat olur... gibi geliyor bana. dogurmus olsam ve bebek düşünmesem meme bası iz anlamında iyi tabi ama bebek olmadıysa daha o sabiye vereceğin sütü riske atma derim yok olup gidecek bi iz için....
bence riskli meme ucu süt kanallarını etkilemez güven demiş ama illaki olur bir operasyon söz konusu %100 demiyorum ama muhakkak olur bekarsanız riski almayın derim göğüs altı olsun ne farkederki..
canım düşünürdüm derken? kabul ederdim mi yoksa kabul etmezdim anlamında mı söyledin bunu?
merhabalar... nihayet ameliyat tarihi aldım kızlar... 22 şubat cuma günü ameliyat olacağım kısmetse.. dualarınıza ihtiyacım var.. esirgemeyin.....