kızlar çok heyecanlıyım. bugün saat 15:00'da ogü'de randevum var. umarım şansıma yakup karabağlı denk gelir. gelmezse de yakup beyle görüşmeye çalışacağım. bu görüşme benim için çok önemli. beni teşvik edin ve destekleyin lütfen. çok öpüyorum hepinizi. gelişmelerle an be an birlikte olucaz. :)
kızlar elimde olmayan sebepler yüzünden dünkü randevuma gidemedim. inşallah önümüzdeki hafta içi bir gün gideceğim görüşmeye... fakat sormak istediğim bir şey var... özellikle uzun zaman önce ameliyat olmuş arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. şimdi biliyorsunuz doktorların kendi sitelerinde ve meme estetiğiyle ilgili sitelerde 3 gün sonra işe dönersiniz 4 hafta sonra uzun yürüyüşlere başlarsınız spora başlarsınız falan filan yazıyor. fakat ben buna inanmıyorum. neticede bir ameliyat var ortada onca dikiş var.
şimdi şunu sormak istiyorum. ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra tam anlamıyla spor yapabilirim? ben bunu yüzme sporuyla ilgili soruyorum özellikle? evet ameliyattan kaç ay sonra rahat rahat yüzebilirim? tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
merhaba, bence ameliyat tekniği ve vücudun toparlanma hızına göre değişebilir bu. ben kas zarı altı oldum, doktorum 3 haftadan sonra tenis hariç her sporu yapabilirsin, tenis için de 2 ay demişti. 3 haftadan sonra ben sporu deneyeyim dedim, çok sıkı bir sporcu sütyeniyle gittim fazla sarsıntı olmasın diye :26: herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bir ağırlık oluyor tabi göğüs bölgesinde, zaten fazlaca dikkatli oluyorsun. koşarken ağrı falan yapmadığı halde tutasım geliyorduyüzme denemedim ama 2 ay sonra yüzülebileccek durumda olacağını düşünüyorum.
maalesef ben ameliyat sonrası spor düzenimi tutturamadım, ameliyat öncesi her sabah yaparken şu neredeyse 1 yıldır bir türlü motive olup eskisi gibi spora başlayamadım. ara ara başlayıp sonra yine koyveriyorumumarım sen becerirsin
ben 1 hafta sonra işe döndüm , 7 hafta sonra spora başladım herhangi bir ağrım veya sızımda olmadı, bünyenin verdiği tepki mühim tabi ki..
Alexus yaa bende tenis öğrenmek istiyorum sen diyince yaram depreşti
sen biliyormusun tenis oynamayı
kızlar elimde olmayan sebepler yüzünden dünkü randevuma gidemedim. inşallah önümüzdeki hafta içi bir gün gideceğim görüşmeye... fakat sormak istediğim bir şey var... özellikle uzun zaman önce ameliyat olmuş arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. şimdi biliyorsunuz doktorların kendi sitelerinde ve meme estetiğiyle ilgili sitelerde 3 gün sonra işe dönersiniz 4 hafta sonra uzun yürüyüşlere başlarsınız spora başlarsınız falan filan yazıyor. fakat ben buna inanmıyorum. neticede bir ameliyat var ortada onca dikiş var.
şimdi şunu sormak istiyorum. ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra tam anlamıyla spor yapabilirim? ben bunu yüzme sporuyla ilgili soruyorum özellikle? evet ameliyattan kaç ay sonra rahat rahat yüzebilirim? tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.
6 ay sonra rahat rahat yüzmeye başlayabilirsin..
4 ay kurtarmaz mı? haziranda tatile gideceğim de.. cidden soruyorum...
4 ay kurtarmaz mı? haziranda tatile gideceğim de.. cidden soruyorum...
kızlar siz ciddi misiniz? tamam doktorların sitelerinde yazdığı 1 ayda spora başlarsınız safsatasına inanmıyorum ama yüzmek için 6 ay gerekmesi de çok uzun bir süre gibi geldi bana... şimdi şubat başında ameliyat olucam kısmetse.. haziran başında da tatile gidiyorum. yani tam 4 ay olacak. eğer cidden yüzemeyeceksem tatili ileri bir tarihe alayım? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.
albumu senin gormen icin eklemistim sonra sildim zaten sonuc gordugun gibi aslinda kesinlikle kucuk degiller sekillenmeleri zaman alacak cok yeni eski haliyle kiyasladigimda gercekten basarili oldugunu soylebilirim ben memnunum sukur 325 degilge 350 cc olsaydi daha iyi olacakti karar senin yine gorusuruz
fıstığım çok ama çok teşekkür ederim... memelerini güle güle kullan :)
yani bu yakup beyle perşembe günü görüşeceğim. boyut konusunda ve protez markası konusunda diretmiyor di mi? hastaya seçme hakkı tanıyor mu? ya valla senin hakkını ödeyemem... herşeye cevap veriyosun sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?