- 11 Aralık 2018
- 40.099
- 248.715
-
- Konu Sahibi Claire Fraser
Ne okudum ben ya?Erkek çocuk istemiyorum diyorum
is te mi yo rum
sevmiyorum
sevmek zorunda değilim
kız cocukları çok güzel cok narin prenses gibi uysal dünyaları bambaşka güzel kokuyorlar
erkek cocugu bahçe yoksa bakılmaz
Benim ailemdeki erkeklerin de hepsi aşırı saygılı ailesine bağlı, düzgün saygılı insanlar.Valla esimdeki merhamet insaniyet çoğu kız evlada yarışır.
Her kız çocuğu öyle mi zannediyorsunuz ?Erkek çocuk istemiyorum diyorum
is te mi yo rum
sevmiyorum
sevmek zorunda değilim
kız cocukları çok güzel cok narin prenses gibi uysal dünyaları bambaşka güzel kokuyorlar
Siz feminist değilsiniz siz cinsiyetçisiniz. 30 yaş üstü boşanmış kadınlara defolu gözüyle bakan iğrenç çevrenizden tek farkınız gittiğiniz yol. Ama özde aynısınız. Redpill amcanın kadın versiyonusunuz diyeceğim de o bile kadınlardan bu kadar bile nefret etmiyor.O yüzden mi 3 aydır farklı numaralardan beni arıyor ? pişmanlık içeren ona dönmem gerektiğini söyleyen mesajlar atıyor ?
Eski eşlerim mağdur ise iki hakim de niçin karşı tarafı suçlu bulup onlara tazminat ödettirdi ? Bana ödedikleri tazminatın kuruşuna dokunmadan lösev e bağışladım.
Sevmiyorum erkek çocuklarını. Zorla mı ? istemiyorum erkek cocuk.
Bu düzen isteseniz de istemeseniz de değişecek ! Artık kadının egemen olduğu anaerkil sisteme evriliyoruz. İpler kadınların eline geçecek. Gericilik yobazlık, gelenekçilik daha fazla kadınları ezemeyecek. Sizin devriniz bitti artık.
Siz kayınvalidenizle oturun olur mu ? Siz duş alırken kayınpederiniz eve gelsin, üzerinizde bornozla mutfağa kombiyi kontrol etmeye gittiğinizde kayınpederinizi gördüğünüzde dumura uğramayın olur mu ? Akşamları işten eve geldiğinizde pijamalarınızı giyip oturmayın kayınvalidenize kayınpederinize hizmet edin, onların uygun gördüğü saatte uyuyun, kayınvalideniz oğluşunu kontrole gelsin siz uyurken yanınıza..yatakodanızın kapısını da hep açık bırakın olur mu kayınvalideniz istiyor diye..
Kul olmaktansa dul olmayı yeğlerim
Hiç katil kadın yok sanki.Her kız çocuğu öyle mi zannediyorsunuz ?
Benim ailemdeki erkeklerin de hepsi aşırı saygılı ailesine bağlı, düzgün saygılı insanlar.
Oğlumu da kibar, kadın haklarına saygılı, düşünen bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyorum.
Kadınlara değer veren erkek yetiştirmek de mümkün.
Her oğlun çocuğu canavar değil, her erkek de öküz değil .
Her erkek çocuğu yaramaz değil, her kız çocuğu da narin , uysal değil .Hiç katil kadın yok sanki.
Annesini öldüren kaıdnlar da var
Kendi seçimlerinin bedelini bütün erkek cinsine ödetmeye çalışıyor. Halbuki azıcık akıllı davransa doğru düzgün bir adamla olabilirdi diyecem de doğru düzgün adam konu sahibini ne yapsınBenim ailemdeki erkeklerin de hepsi aşırı saygılı ailesine bağlı, düzgün saygılı insanlar.
Oğlumu da kibar, kadın haklarına saygılı, düşünen bir birey olarak yetiştirmeye çalışıyorum.
Kadınlara değer veren erkek yetiştirmek de mümkün.
Her oğlun çocuğu canavar değil, her erkek de öküz değil .
Evleninceye kadar adamlar anneci değildi her şey bir anda olmuş gibi anlatıyor. Bu fikirleri sesli söylese çevresinde kadın erkek herkes kaçarKendi seçimlerinin bedelini bütün erkek cinsine ödetmeye çalışıyor. Halbuki azıcık akıllı davransa doğru düzgün bir adamla olabilirdi diyecem de doğru düzgün adam konu sahibini ne yapsın
Çevresinde herhangi biri var mıymış ki?Evleninceye kadar adamlar anneci değildi her şey bir anda olmuş gibi anlatıyor. Bu fikirleri sesli söylese çevresinde kadın erkek herkes kaçar
Söyledikleri kaçmış işte. Ot çöp ne kadar tip varsa onlar kalmış.Evleninceye kadar adamlar anneci değildi her şey bir anda olmuş gibi anlatıyor. Bu fikirleri sesli söylese çevresinde kadın erkek herkes kaçar
İnşallah hiç evlenemez de kimsenin başını yakmaz.Çevresinde herhangi biri var mıymış ki?
Ben evde besliyorum bir tane. Bahcem yok. Tovbe yarabbim. Ne bicim dusunceniz var. Anladik istemiyorsunuz. Olur da bir gun hamile kalirsaniz erkek olursa cok yazik o cocuga.Erkek çocuk istemiyorum diyorum
is te mi yo rum
sevmiyorum
sevmek zorunda değilim
Valla konu sahibi gibi kızım olacağına oğlum olsun bin kere razıyım ben.Ben evde besliyorum bir tane. Bahcem yok. Tovbe yarabbim. Ne bicim dusunceniz var. Anladik istemiyorsunuz. Olur da bir gun hamile kalirsaniz erkek olursa cok yazik o cocuga.
Benim de oglum var. Cok sukur bin sukur. Kizim da olsaydi ayni duygu icinde olurdum. Cinsiyet ayirmak kadar sacma bir dusunce yapisi yok.Valla konu sahibi gibi kızım olacağına oğlum olsun bin kere razıyım ben.
Çok beklersiniz. O işler öyle ısmarlama olmuyor. Dünyaya gelecek çocuk sizin deney tahtanız değil. Sizin istediğiniz şeyleri sevmek zorunda değil.Etkili olmak için çokluk olmak gerek. Benim kızım olursa odasında bir teleskopu olacak. Satranç ve bale kurslarına gidecek. Cumhuriyet kızı olacak.
Bu gezegende hiçbir şey beni anne olmaktan daha fazla mutlu edemez.
Bana ait, benim bedenimden bir parça, sorgulayan zeki, minnoş bir kız çocuğu istiyorum.
Çünkü istemiyorsunuz. Mutsuz falan değilsiniz. Siz bundeprwsif halle yaşamaktan gayet mutlusunuz.Ben bir yıldır hergün düzenli olarak iki tane antidepresan ve uyku hapı alıyorum.
Kalp çarpıntılarıma, uykusuzluğuma, odaklanamama sorunlarıma çare olmadı.
Gelecekten ölesiye korkuyorum.
Ailem zorlayarak adeta sürükleyerek tatile götürüyor beni ama ne deniz kıyısında, ne dağda ne bayırda ben nefes alamıyorum.
Birinin beni ameliyat ile ikiye ayırıp içimden huzursuzluğu alması gerek öyle konuşmakla psikologla felan olmuyor. Olduramıyorum.
Spor yapıyorum. Çalışıyorum. Hafta sonları aşçılık kurslarına katılıyorum.
İçimdeki huzursuzluk geçmiyor. Kesinlikle hiçbirşeyden haz almıyorum.