yaşamadım

Ilacı bırakalı ne kadar oldu ve kaç mg kullanıyordunuz gün içinde? Bu durumu doktorunuza söylerseniz prolaktin değerinizi ister tahminimce, eğer hala yüksekse başka Şeyler düşünmek gerek

Umarım öyle olur da sevgili değil olay cidden başka başka şeyler. Katı bir çevrede büyümedim, özgürdüm ama başka şeyler yaptım ondan bu suçluluk. O dediğiniz yazara internetten bakıp edineceğim kitabını en kısa sürede. Teşekkür ederim :)

Ilacı bırakalı ne kadar oldu ve kaç mg kullanıyordunuz gün içinde? Bu durumu doktorunuza söylerseniz prolaktin değerinizi ister tahminimce, eğer hala yüksekse başka Şeyler düşünmek gerek
1 mg kullanıyordum sanırım yani azdı ama aslında da ilacı bıraktım doktor kontrolünde şey bir de ben lyrica ve lamictal de kullanıyorum ama 1 yıldır düzenli. Anksiyetemi önemli ölçüde azalttı bu ilaçlar. Bir de bir şey soracağım size antidepresanı 2 gün kullandım ve yatalak oldum, otururken bile bi sıçramalar falan. Neden bu sizce?

sevgilinin olmasi gezip tozman sarilman vs bunlar kotu seyler degil. biliyorum cocuklugundan itibaren cevre aile bilincaltini bunlarla cope cevirdi

sanırım bu söylemden hoşlanmadım. çünkü bu doğru bir yola girmeye ve orda kalmaya çabalayan biri için yanşış bir yönlendirme.
sakın ha tartışma falan çıkmasın. konu sahibi arkadaşı yıpratıp üzmeyelim. ama yanlış da yönlendirmeyelim. benim de sevgilim var geziyorum falan neyse de, yaptığımdan da memnun değilim yani içim rahat etmiyor. bir an evvel evlenmek istiyorum artık günaha girmemek için. lütfen yanlış yönlendirme olmasın. arkadaşımız kendine bir düzen oluşturma yolunda. inşallah da başaracak iyi olacak.

Sen istiyorsun. Çok istiyorsun. Harikasın. İstediğinine gün gelecek başaracaksın.
Çok çok ağır bir deprasyom geçiren annem vardı benim. Vardı diyorum çünki artık iyileşti. O derece kötüydüki aklını oynatmış gibi. Ama hep istedi. İyileşmeyi istedi. Dirensi. Zikretti. Namaz kıldı. Çalıştı. Uyudu. Uyandı. Yemek yedi. Banyo yaptı. Yani hasta olmayan insanların yaptığı herşeyi hastayken yapabilmeyi başardı. Şimdi eskisindende güçlü. Hala ilaç kullanıyor ama azalttı. Hala depresyonun etkileri var ama çok çok hafif. Çok şükür. O istedi ve başardı. Sen istiyorsun ve başaracaksın. Çok değerlisin. Allah seni sevmediği için değil çok sevdiği için imtihan ediyor. İmtihan ederken üzülüyor emin ol, Allah'ın merhametinin derecesini duymuşsundur. O sana kıyamaz. Seni iyileştirecek ve sabrettiğin için mükâfatını fazlasıyla alacaksın. İnsansın, insan olduğun için tıpkı diğer insanları sevdiğim gibi senide seviyorum. Değerlisin. Değerinin hatrına sabırlı ol ve mücadeleyi bırakma lütfen. Başaracaksın. İstediğin hayata kavuşacaksın, Rabbin sana yardım edecek inan bana. Bu dünyanın bile bir sonu varken, acıların sonu olmaz mı? Var. Herşeyin bir sonu var canım. Dayan. Psikolojik bir rahatsızlığa tanık olmasam bunları sana yazmazdım. Çok çok hatta çok fazla zor olduğunu biliyorum. Ama geçecek bunuda tecrübeyle öğrendim. Geçecek. Sevgiler

Regl olmama konusunu bence su an bir kenara birak.. ilaclar muhakkak etkiler.. ilaclari gectim kendi psikolojik durumunuz bule etkiler reglyi, ben cok emdise sinir aninda bazen haftalarca gec olurum.. o su an daha az onemli.. sevindim.. en azindan belki sizi daha az bunaltacak yan etkiye daha az sahip bir ilac onerilirse ara vermeden devam edin.. ben malesef pskiyatr degilim tam bilemiyorum ama cevremden ve kendimden gozlemledigim kadariyla soyleyebiliyorum.. ilac kullaniminda devamlilik cok buyul onem tasiyor.. sonucta iyileseceginizi dusunerek ne olur israrla kullanmaya devam edin

Ve sunu da unutma insanlar hayatlarında bazı şeyleri secemiyorlar bize verilenlerle hayatımızı kendimiz için güzel standartlarda yaşamak zorundayız önce kendin sonra ailen ve çevre için. Şeker hastalarını düşün onlarda iyi olmak için ilaç almak zorundalar. Kendini olduğun gibi kabul et. Hayallerine Düşledigin hayata engel değil bu durumun benim de tanıdığım bir arkadaşım vardı senin gibi şimdi ailesi var hayatı boyunca onlar için bu durumunu kkabullenip tedavi yolunda önce kendi için sonra ailesi sevdikleri için elinden geleni yapıyor. Ve bizler hep onunlayiz. Sen de öyle yapmalısın ve yaşamak istemiyorum denemelisin canım. Durumunu kendi içindeaabartmadan senin durumunda çok insan oldugunu dusun ve en kısa zamanda güzel bir tedaviye başladığını bize burdan ilet ki sevinelim. Yasamak için çok sebebimiz olduğunu da konuşalım. :)

Ilaç dozunuz az aslında o kadarla çok yükselmemesi gerek pazartesi prolaktin seviyenize baktırın ya da doktorunuza söyleyin o ister eğer sonuç yüksek değilse regl olamamanız farklı nedenlerden kaynaklanıyor olabilir o zaman kadın doğuma gitmek gerek. Eğer öyleyse zaten bence risperdal e devam etmek sizin için oldukça iyi olur, lamictal Bipolar bozukluk tedavisinde özellikle depresif atakları Önleme konusunda mükemmel bir ilaçtır. Ama siZin hayatınızı esas zorlaştıran mani atakları şu aşamada, o da ancak risperdal gibi ilaçlarla yatışır. Hangi antidepresanı kullandınız bilmiyorum ama ilk kullanımda yüksek doz özellikle de böyle başka ilaçlar da varsa bazen böyle ağır yan etiket yapabilir

Hay agzina saglik arkadasim ya..

Aa yok sevgilim olması konusunda bir üzüntüm yok hatta okuduysanız öyle birini isterim, psikoloğum da destekler beni ama benim sorunum başka şeyler yapmam istemediğim insanlarla. Yani cinsel anlamda 'kullanılmadan' bir birliktelik olabilir. Yarın öbür gün bana sorduklarında 'çok seviyordum yaptım ama pişmanım' demem temizleyebilir beni, sevmek güzel duygu çünkü ama sevmeden olmasının sebebi nedir? İşte burası beni üzüyor, inşallah tez zamanda evlenir ve bir ömür mutlu olursunuz.

Doktorum şaşırdı yalnız hiçbir hastamda olmadı diye ama düşüktü de. Ben her antidepresan kullandığımda yataktan kalkamıyorum hani ilaç kullanmasam bile

Çook teşekkür ederim inşallah anneniz gibi tüm hastalar iyileşir, söyledikleriniz güç verdi. Allah yar ve yardımcınız olsun, ben sizden razı oldum O da sizden razı olsun inşallah, bunu bana yazan tüm arkadaşlar için diliyorum. Çok iyisiniz.

Bir dahaki seansa gidince iyice konuşacağım bunları yan etkilerini göz ardı edip. Teşekkür ederimm

Eğer düşükse muhtemelen başka bir nedeni var çünkü dediğim gibi risperdal ancak prolaktini yükseltirse adetleriniz kesilir onun dışında bir nedeni vardır mutlaka. kadın doğuma gidip muayene olun, sorunun sebebi risperdal olmadığına göre belki doktorunuz yine başlar risperdali hem fayda da görmüşsünüz, umarım sizin için her şey yolunda gider, tekrar geçmiş olsun. Antidepresanlara duyarlı bir bünyeniz var muhtemelen ama şu an antidepresandan ziyade duygudurum dalgalanmalarınızı azaltacak bir ilaca ihtiyacınız var gibi görünüyor, onu da Salı günü görüştüğünüzde doktorunuz verir zaten

Teşekkür ederim çok teşekkür ederim. Zaten bir tedavim var ama bunu güzelleştirecek şeyleri buradan öğrendim sayenizde. Allah razı olsun sizlerden ve arkadaşınıza da çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim yine risperdal görünüyor bana, sinirlenirsen kullan bir şey olmaz demişti de, öyle de yapabilirim olmadı. Tekrar teşekkürler

Teşekkür ederim yine risperdal görünüyor bana, sinirlenirsen kullan bir şey olmaz demişti de, öyle de yapabilirim olmadı. Tekrar teşekkürler
o zaman doktorunuzu dinleyin benim burdan ilaç önerisinde bulunmam yasal olarak uygun değil ama doktorunuzu dinleyin demem de sıkıntı yok, bu arada ifadelerim çıkmıyor sanırım ama burda göz kırpan Gülen bi yüz var

Aslında çok da eğlenceli bir şey sürekli değişiyorum şimdi de mutluyum garip kahkaha atasım var kesinlikle bir ilaç almalıyım, teşekkür ederim :)

Sana çok dua edeceğim .Gözlerim doldu boşaldı şuan seni anlayabiliyorum çünkü benim erkek kardeşimde seninle benzer durumlar Yaşadı.Bir yandan hayata tutunmaya çalışırken bir yandan ilaçların etkisiyle uyudu ,acı çekti yeri geldi ilaçlar Yüzünden kilo Aldı ilaçları Bıraktı yeri geldi ilaçlarını içti kendine ve bize acı çektirdi.Şuan ilaçlarını içmiyor keşke içse ama dinlemiyor bizi .eskiye göre biraz düzeldi ama arada yi ne stresli oluyor ataklar yaşayabiliyor.Canım benim biraz daha dişini sık ve ilaçlarını kullan inanki herşey çok güzel olacak kendin için yap sen mutlu oldukça Ailende mutlu olacak.

sana sadece günaha girmekten korkmanla, kendine eziyet etmenle ilgili şunu söyleyebilirim ki bunu bir çok kez farklı farklı ortamlarda da dile getirmişimdir; düşün ki çoluğu çocuğu katil olanlar var, hırsız olanlar var, kaçakçı olanlar var,.. var da var yani. ama bunları anneleri hep ne olursa olsun affedip bağrına basıyor demi? benim çocuğumdur deyip sahip çıkıyor. günahıyla sevabıyla kabul ediyor. sen kendin bile diyosun ki ailem destek oluyo bana diye. ailen bile seni hatanla hastalığınla kabul ediyor. anne bile doğurduğu için böylesine yavrusunu koruyoken Allah senin dünyaya gelmeni isteyen sana bu canı veren seni her hatanla her günahınla her ayıbınla kabul etmez mi? anne dahi olsa neticesinde insanken bağrına basıyosa daha yüce bi varlık seni nasıl affetmez? böyle yaparak O'nuda kırma. bilirsin sende birini en çok kıran şeylerden biri de sevdiği kişilerin bu sevgiye inanmayıp yanlış davranmalarıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…