yaşamadım

Heycanlanmak ne icin?
Sohbet derken sen konusmuycaksinki?
Bi hoca geliyor ve bursuru kizlar.
Hoca her hafta bi konuya deginiyor.
Kizlarda dinliyor bi kac saatligine.
Sonra herkes evlere dagiliyor.
Mesela ben bi vakifa giderdim her cuma gunleri. Senim benim gbi bursuru genc kiz gelirdi orya. Seni yaziliya sozluye felan kaldirmiyorlar asla.

Ben farkettimki yapmak istedgim planladigim seyler oldugunda.
Hocan hangi konuya deginirse deginsin, her hafta ben bazi cumlelerinden benim dusuncelerimin dini boyutta ne kadar dgru yada yanlis oldugunun farkina varirdim.
Hoca demezki sapsik58 sen yanlis dusunuyosun!
Hayir, o sohbetini anlatir bende kendi icimden kendimce, benim dusnce ve yaptiklarim hakkinda ogut olarak topluyordum beynimde.
Cok yanlistan dondum ben bu sayede.

Ayrica soz vardirya: bulbul gule goturur karga copluge diye.
Sen bulbulu takip et derim, ilimli insanlari takip etki seni gule gotursunler.
yavas yavas inan bak dusunce tarzin degisicek ve o icinde o kisiligin sozunu cok daha az duyucaksin. Bi insanim etrafinda hep kuran okuyan, sohbete gidem arkdaslari olursa o kiside tam o tarafa yonelir bi zaman sonra.
Icki kumarli arkdaslarin olursada zamanla icki kumari normal gordgun gbi aynen.

Şu ilacı bıraktığımdan beri yine sinirliyim inanılmaz. Ailemle kavgalıyım eski arkadaşımdan nefret ediyorum hatırladıkça. Ama benim ailem bi bok anlamıyor. Annem abime bir laf söylediğimde söylemediği lafı kalmıyor. Oğlu istediği kanalı açmadı ben de 'aç sen mi izleyeceksin televizyonu' dedim abim de hemen Allah belanı versin, Allah bin türlü belanı versin. Annem olacak kadın bir halt demedi 'oğlum bela okuma' dedi o da ben kızınca. Ben de geri zekalı deyince hemen bana kızdı sen hak ediyorsun falan. Ulan tedavi görüyorum daha çok üstüme geliyorlar. Annemin beni dövmüşlüğü var tedavimin başında. Ama hastaneye kapattırcam kendimi gerekirse deli taklidi yaparım. Bu salak insanlardan kurtulayım. Artık beni dövemezsiniz karşınızda o yürüyemeyen ezik lullaby yok dedim annem o zaman bu evde yemek yeme dedi. İstemiyorum yemeklerini de bi boklarını da. Zaten tedaviye para ödüyoruz diye her zaman lafını yapıyor annem. Babam ise çok iyidir onlar gibi değil. Allah'ın beni sevdiği falan yok, sürekli dert tasa veriyor. Dayanamayacağım yükleri bindiriyor üstüme. Milletin buradaki derdine bak benim derdime bak. Şimdi sokakta kalsam adım atamam ama millet oh çalışıyor, ayakları üstünde gidip geliyor. Günahlarımın cezası diyeceğim ama ateistlerin durumunu görüyorum. Of yaşamak istemiyorum ben ölmek de istemiyorum bir odada hapsolup sonsuza kadar orada yaşamak istiyorum

Belkide çok şey yasadın.insanın başına öyle şeyler geliyor ki, belki herkese hastalık başlığı altında değil.belki çok normal bir insanken bi anda ummadığın şekilde.travmalar, krizler, hatalar, intiharlar.bunların hepsi bizim için başımıza geldiyse vardır bir sebebi.istemesekte baş rol oyuncusu oldıgumuz hayatı Yasıyoruz.tek temennimiz kurtarıcımız inanclarımız allaha sıgınmamız.dilerim sende herzaman yanlışlar içindede olsan doğruyu bulursun allahım seni korusun.

İlk sayfayı okudum ve yorumları..

Şimdi son sayfayı okuyacağım umarım burda kımse canını sıkacak birsey yazmamıştır sana..

seni en azindan anladigimi dusunuyorum benzer seyleri zamaninda bende yasadim.du an durumun ne dersen evliyim mutluyum bir oglum var. peki nasil atlattin diye soracak olursan aslinda tamda atlatmis degilim birsekilde bastirdim ya da geriye attim bazen bazi zamanlar hatirlatiyorlar kendilerini diyorum ki" yine ibadetlerinde aksakliklar var kendine ceki duzen ver dikkat et yogunlas". yani hep yuk bana farkindayim ama sunun farkindayim beni Allah a yakinlastiracak dinamik tutacak daima huzurunda el pence divan duracagim daima af dileyecegim mahcubiyetini her daim yasayabilecegim bir nimet.. evet bir nimet.. gunah olan sey nasil nimet olur dersen iste boyle. cunku her daim yuregimizde bir yuk bir agirlik tasiyacagiz..

onun icin yasadikarindan gecmisinden kacmaya calisma ya da yokmus gibi davranmaya.. kabullen ve onune bak..

biraz akışına bıraksan bazı şeyleri.istediklerini yaşasan ölçülü bir şekilde.herşey beynimizde bitiyor değil mi herşey senin elinde bunu unutma.nasıl istiyorsan öyle yaşa kendini h.iç birşey için zorlama.gerekiyorsa yat hastenede tedavinide ol.ne pskolojisi bozuk insanlar düzeliyor sen mi düzelemiceksin eminki iyi olucaksın herşey senin elinde unutma.

Allah insana farklı vesilelerle yardımcı olur. Hayatına sihirli bir değnek dokunmaz. İlaçlar, doktorlar... Bunların hepsi Allahın yardımı dır.

Sen hastasın, Allah sabır versin. İlacı aniden bırakma. Madem kilo yapıyor eş zamanlı olarak spor yap.

Şifa bulmanı dilerim...

Herkese çok teşekkür ederim ama ben düzelemem ne geçmiş bırakacak peşimi ne de içimdeki pislik. Ben gömüldüm hapsoldum bir kere. İntihar etmekten korkmuyorum artık günahından da ama sadece Allah'ın yüzüne nasıl bakarım diye korkuyorum. Benim geçmişim çok kötü. Geçmişimden öte ben kötüyüm. Bir tane arkadaşı olmaz mı bir insanın? Herkese bayram mesajı gelmiştir ama bana bir tane dahi gelmedi. Sabahtan beri annemlere hakaret ediyorum, insanları kırıyorum. Allah'ı suçluyorum ne haddimeyse dua edin şükredin somut dertleriniz var ya ben? Ben kendimden nasıl kurtulayım? 10 yıldır psikolojik hastalıkla cebelleşirken bir kişi elimi tutmamışken daha da kötülemişken şimdi nasıl iyileşeyim? Annem babam hasta maddi durumumuz kötü bir evimiz dahi yok. Abim de engelli. Haydi bu dünya imtihan yeri ya ahiretteki yerim? En büyük günahları işledim defalarca zina yaptım, Allah'a küfrettim, isyan ettim, içki içtim, bir kere inkara gidecek oldum. Allah'a nasıl bakayım? Ne diyebilirim? Affedici ama ben bir pisliğim işte.
Kurtulamıyorum kendimden, keşke ama keşke somut dertlerim olsaydı. Uğraşması emin olun ki daha kolay. Çünkü karşınızda ne var biliyorsunuz. Ben kimle savaşıyorum, ne için savaşıyorum bilmiyorum. Tek hastalığım da yok geçmişten gelen epilepsi, tek başına hiç yürüyememek, bipolar. Hangisini yeneyim söyleyin bana? Hangisinin savaşından galip çıkayım. Ben artık enkazın altında kalmış, son günlerini bekleyen biriyim.
Tek kazancım Allah sevgisi bu dünyada. Çocukluktan gelen temiz bir Allah sevgisi. Çocukken O'na öpücükler gönderen, seni çok seviyorum, her okula gidip geldiğinde, uyumadan önce dua eden Lullaby'im hala.
Yıkıldım artık, bittim. Pes etmekten başka çare bırakmadı ruhum. Al doya doya yaşa hasta dünyanı! Al delir sonuna kadar! Saçlarını kes, kendini pazarla, ailene saygısızlık yap el kaldır. Pisliksin sen Lullaby pislik. Belki de şeytansındır. Allah belanı versin Lullaby, şimdi S***** G** (Defol) kendi hasta dünyanda geber!

Cnm yaradanin kwrhametinin sınırı yoktur günahlarını düşünüp kendini sorgulama lütfen aklına geldiğinde diline bile dusurme hemen ortam değiştir müzik AC olanları unut. Sen daha güzel günler göreceksin korkma

23 yıldır hiç görmedim artık umudum yok teşekkür ederim beni düşünüp beni rahatlatmaya çalıştığınız için

İnşirah suresini bulup oluşan bu Zoe zamanlarda rahatlarsin. Ben de Or dönemler geçiriyordu ama biraz aptal olunca açısı azalıyor herşeyi kafaya takmayacksin diyorlar zor ama bunu yapmak lazım.. Ha sınır olayı bende de var lanet şey kurtulamadım.

Şu an sure falan okumak istemiyorum sanırım toparlandığımda yapacağım bunu şimdi samimi değilim

Bu yaşadıklarını bende yaşadım ama biraz farklı olarak ben bu yaşadıklarının birebir aynısnı yaşayan kızın kardeşiyim. sacma olabilir bu dediklerim insan o anlarda kendinden başkasını düşünmüyor kaç kere ablamın gözlerinde gördüm bunu cok yıprandım onunla lütfen sevdiklerini düşün. Kendini kontrol etmeye calış biliyorum cok zor ablamla cok uğraştık ablam tacize uğradı mı bilmiyorum seninki daha ağır. o kadarını hic söylemedi zaten sonrada birdaha asla konuşamadım onunla o gittiğinden beri tek merak ettiğim şey neden? bizim evde kac olaylar oldu polisler mi gelmedi, ablam anneme bıcak mı sallamadı, hacılara hocalara mı gitmedik daha neler neler Allah sabır versin ne diyeyim sana ve ailene. Bazıları farklı düşünebilir ilaç konusunda yaşamadıkları için bilemezler tabi ama ilaç kullanmayı önermiyorum doktoruna danışarak yavaş yavaş bırak eğer bıraktıysanda başlama. Bu benim önerim ben yaşadığım icin bunları diyorum ve asla unutma bunları yaşayan bir sen değilsin inşallah kurtulursun okuyunca gözlerim dolu dolu oldu 2 yıl önceki anılar film şeridi gibi geçti.. Aklında sacma sapan bir fikir varsa kurtul ondan sevdiklerini düşün, asla vazgecme. Yorumları okumadım o yüzden ben şimdiden yazayım eğerki sana cıkışan olursa okumadan geç bitirme bile cümlelerini. Samimiyetsiz gelebilir inan ağlayarak yazıyorum seni ablamın yerine koydum senin icin dua edeceğim inşallah biter bu derdin mutluluğa kavuşursun

Beni çok duygulandırdın çok teşekkür ederim beni anladığını hissettirdin bana. Bunun zorluğu da bu ya sen nasıl yıpranıyorsan çevrendekiler de seninle yıpranıyor. İlaçları kullanmak zorundayım maalesef anksiyetem için ama annem de sinir için falan kullanma üstesinden gel diyor başlamayı şimdilik erteledim. Merak ettiğim ablana ne oldu? Allah kat be kat razı olsun melekler de size dua etsin inşallah.

ablam vefat etti sonu güzel bitmedi inşallah sen kurtuluşu bulursun

Allah sana çok güzel bir hayat, sağlıklı bir beden ve ruh versin. sancılısın belli tüm konularından. bunca sancıdan bir gün nur topu gibi bir mutluluk doğacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…