İnşallah Allah razı olsun..Allah sana çok güzel bir hayat, sağlıklı bir beden ve ruh versin. sancılısın belli tüm konularından. bunca sancıdan bir gün nur topu gibi bir mutluluk doğacaktır :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah razı olsun..Allah sana çok güzel bir hayat, sağlıklı bir beden ve ruh versin. sancılısın belli tüm konularından. bunca sancıdan bir gün nur topu gibi bir mutluluk doğacaktır :)
Bu gün sanırım mani atak evresindeyim ama yarın ne olacağım hiç belli değil belki de kendimi öldürmeye teşebbüs ederim Allah arkadaşınızın eşine de şifa versin. Zekiyim ama çalışmıyorumMutlu olmaniza cok sevindim:) evet belki atak gecireceksiniz ancak kabullenip hareket etmeniz size daha iyi gelicek. Belki daha hafif gecirmenizi bile sağlar:) benim bir yakin arkadasimin da esi bipolar . Arastirinca görmüştük ki zeki insanlarin hastaligiymis
Amin teşekkür ederim :)Tesekkurler:) size de insallah
Imtahani ağır olanlarin cok güçlü insanlar olduğunu düşünürüm. Mukafatinizda o nisbetle büyük olsn ins
Psikoloğum yapmamı şiddetle öneriyor ama ben bazen yataktan çıkmak bile istemiyorum 2 gün yapıyorum sonra kolumu kıpırdatmıyorum da akıllandım toparlanacağım baya şımarık davrandımAllah şifa versin. Aklı başında kimse sen bilerek yapıyorsun demez herhalde sana. Diyen varsa da aldırma hiç. Spor yapıyor musun? Kendini fiziksel olarak yormanın iyi geleceğini düşünüyorum sana.
Sporu aksatma ya, basit antidepresanlarda bile spor yapmazsa daha kötü oluyor insan. Istersen diyet, spor topiklerine konu aç. Düzenli bildirim yaparsan daha çok motive olursun.Psikoloğum yapmamı şiddetle öneriyor ama ben bazen yataktan çıkmak bile istemiyorum 2 gün yapıyorum sonra kolumu kıpırdatmıyorum da akıllandım toparlanacağım baya şımarık davrandım
Umarım dediklerinizi yaparım, umarım diyorum çünkü depresif dünyama sık sık geri dönüyorum. Psikoloğum eğer dediklerimi yapmayacaksan hiç boşuna para vermedi ki dediklerini yaptığım 3 ayda çok iyi oldum ama 4 5 aydır diye kötü durumdayım. Neyse kafanızı şişirmeyeyim spor yapmaya uğraşacağım, teşekkür ederim :)Sporu aksatma ya, basit antidepresanlarda bile spor yapmazsa daha kötü oluyor insan. Istersen diyet, spor topiklerine konu aç. Düzenli bildirim yaparsan daha çok motive olursun.
Buarada hemen cevap yazamadım önceki mesajlarına dalmışım, kendini ifade etme konusunda acayip yeteneklisin, resmen edebi anlamda tad aldım yazdıklarını okurken.