yaşamadım

Bugün mutluyum arkadaşlar biliyorum ataklar geçireceğim hayatımın her döneminde böyle olacak. Dün gece yine içimdekine uydum internet sitesinde birileriyle konuştum çok değişik bir şeydi yoldan çıkmış gibiydim kötü bir şey yapmadım ve yaptığımda da sakınca görmüyorum. Kendimi ne kadar sıkarsam o kadar kötü şeyler yapacağım bunun farkındayım. Günahlarımı da seviyorum artık pişmanım ama yine de hastalıktan yaptığımı kabullenip onları umursamamaya çalışacağım din bile tövbe ettikten sonra geçmişi kapatın diyorsa ben ne diye uğraşayım daha?
İçim içime sığıyor sebepsiz bu hastalık beni hep uçlarda yaşatacak bu biraz da eğlenceli değil mi? :KK70: monoton bir hayatım olmayacak asla belki beni kabullenip benimle eğlenecek biri çıkar da karşıma.
Tüm yorumlara teşekkür ediyorum bana baya yardımcı oldunuz. Allah sizden kat be kat razı olsun, en hayırlı en güzel şeyler karşınıza çıksın. Siz bana dua ettiniz ya melekler size dua etsin, siz bana yardım ettiniz ya Allah'ım O'ndan başkasına muhtaç etmesin sizi. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız!

Mutlu olmaniza cok sevindim:) evet belki atak gecireceksiniz ancak kabullenip hareket etmeniz size daha iyi gelicek. Belki daha hafif gecirmenizi bile sağlar:) benim bir yakin arkadasimin da esi bipolar . Arastirinca görmüştük ki zeki insanlarin hastaligiymis

Mutlu olmaniza cok sevindim:) evet belki atak gecireceksiniz ancak kabullenip hareket etmeniz size daha iyi gelicek. Belki daha hafif gecirmenizi bile sağlar:) benim bir yakin arkadasimin da esi bipolar . Arastirinca görmüştük ki zeki insanlarin hastaligiymis
Bu gün sanırım mani atak evresindeyim ama yarın ne olacağım hiç belli değil belki de kendimi öldürmeye teşebbüs ederim :KK70: Allah arkadaşınızın eşine de şifa versin. Zekiyim ama çalışmıyorum :cool:

Allah şifa versin. Aklı başında kimse sen bilerek yapıyorsun demez herhalde sana. Diyen varsa da aldırma hiç. Spor yapıyor musun? Kendini fiziksel olarak yormanın iyi geleceğini düşünüyorum sana.

Allah şifa versin. Aklı başında kimse sen bilerek yapıyorsun demez herhalde sana. Diyen varsa da aldırma hiç. Spor yapıyor musun? Kendini fiziksel olarak yormanın iyi geleceğini düşünüyorum sana.
Psikoloğum yapmamı şiddetle öneriyor ama ben bazen yataktan çıkmak bile istemiyorum 2 gün yapıyorum sonra kolumu kıpırdatmıyorum da akıllandım toparlanacağım baya şımarık davrandım

Psikoloğum yapmamı şiddetle öneriyor ama ben bazen yataktan çıkmak bile istemiyorum 2 gün yapıyorum sonra kolumu kıpırdatmıyorum da akıllandım toparlanacağım baya şımarık davrandım
Sporu aksatma ya, basit antidepresanlarda bile spor yapmazsa daha kötü oluyor insan. Istersen diyet, spor topiklerine konu aç. Düzenli bildirim yaparsan daha çok motive olursun.

Buarada hemen cevap yazamadım önceki mesajlarına dalmışım, kendini ifade etme konusunda acayip yeteneklisin, resmen edebi anlamda tad aldım yazdıklarını okurken.

Sporu aksatma ya, basit antidepresanlarda bile spor yapmazsa daha kötü oluyor insan. Istersen diyet, spor topiklerine konu aç. Düzenli bildirim yaparsan daha çok motive olursun.

Buarada hemen cevap yazamadım önceki mesajlarına dalmışım, kendini ifade etme konusunda acayip yeteneklisin, resmen edebi anlamda tad aldım yazdıklarını okurken.
Umarım dediklerinizi yaparım, umarım diyorum çünkü depresif dünyama sık sık geri dönüyorum. Psikoloğum eğer dediklerimi yapmayacaksan hiç boşuna para vermedi ki dediklerini yaptığım 3 ayda çok iyi oldum ama 4 5 aydır diye kötü durumdayım. Neyse kafanızı şişirmeyeyim spor yapmaya uğraşacağım, teşekkür ederim :)
Bir de Türkçe Öğretmenliği okumak istiyordum bu söylediğiniz ne mutlu etti bir bilseniz!

X