yaşamadım

Terapi alabilirse kardeşiniz çok iyi gelecektir Allah herkese kolaylık versin, zor bir durum cidden. Yaşadığınızdan bir şey anlamıyorsunuz ve gerçekten yaşam akıyor gidiyor. Allah hepimize yardım etsin, çok teşekkür ederim

bak sana iyi gelen seyleri yapmaya basladin bile boyle boyle duzelecek cok iyi olacaksin. senden kiymetli degil hic birsey biliyosun

Âmin canım.Kardeşim uyuduğu için ve kilo aldığı için Tedaviyi kabul etmiyor.Yıllardır bu dertle uğraştığı için de bıkmış durumda.ama lütfen sen tedavini aksatma ve sen daha bilinçli olduğun için kısa sürede toparlayacaksın

İyiydim de öyle Allah beni sevmiyor etmiyor demiyordum bu 7 ay için de çok da zor zamanlarım oldu, dik durmasını bildim hemen düşmedim ama işte yine bi böyleyim. Yoksa bilmiyor muyum Rabbimin affedici olduğunu? Ama şu var ki Allah affetse bile ki günahlarımızı affedip cennete alacak, cennet cehennem umurumda değil ben O'nun karşısında ne diyeceğim bilemiyorum, utanmak aslında benimkisi. Her zaman Kuran'ı açar şunu okurum 'Allah tüm günahları affeder'. Ama bir başka şey de var yüzüm kızarıyor, utanıyorum. Çok güzel bir aileye ve Allah sevgisine rağmen o çirkinlikleri yaptım. Çok çirkindi emin olun öyle basit şeyler değildi. Çok çok çirkin şeyler.

İlaç kullanmasın ama psikoloğa gitsin lütfen sonra zaten psikolog ona tedaviyi kabul ettirecektir. Durumunuz iyiyse özel bir psikoloğa gidin. İnşallah kardeşiniz de kısa sürede toparlar.

yaptığınız şeyin çirkin olması kesinlikle göreceli bir olay. birini mi öldürdünüz? bi çocuğa tecavüz mü ettiniz ne yaptınız ki bu kadar kötü? etrafınızın hoş karşılamadığı şeyler anladığım kadarıyla. bi çok kişi yapıyo bunları. kaldı ki benim gözümde bi tecavüzcü birinin yaptığı en çirkindir, alinin gözünde şiddet çirkindir, velinin gözünde aldatmak çirkindir. geçmişe takılı kalırsak ilerleyemeyiz. geçmişten ders alıp geleceğe düzgün yürümek, yürürken de hata yapan birini gördüğümüzde de destek olmak bize yakışan. buraya bu başlığı açıp yazabiliyosan çok çirkin şeyler yaşadım diyebiliyosan bi yerden başlamışsın demektir bence bunlarıda düşün. ve emin ol hayatında herkesin utandığı hata yaptığını kabul ettiği bi dönem vardır. sadece bu hatalar değişkendir. hatta genellikle de bu dönem 18-20 yaş arasına tekabül eder :)

İlaç kullanmasın ama psikoloğa gitsin lütfen sonra zaten psikolog ona tedaviyi kabul ettirecektir. Durumunuz iyiyse özel bir psikoloğa gidin. İnşallah kardeşiniz de kısa sürede toparlar.
Canım çok Sağol sen burda derdini anlatıp moral bulmaya çalışırken bizim durumumuza yardımcı olmaya çalışıyorsun .İnanıyorum ki sen mükemmel birisin inşallah daha da iyi olacaksın.Kardeşimin durumuna gelecek olursak O 15 yıldır Özel psikolog ve psikyatır tedavisi Gördü ,uzun süre ilaçta kullandı ama şuan 27 yaşında ve evli Artık ilaç kullanmak istemiyorum kendi kendimi telkin ederek iyileşeceğim diyor dolayısıyla kocaman adama sözümüzde Geçmiyor .Aslında son zamanlarda iyi gibi ama arada agresifleşiyor.Allah şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah

Kadınlara göre çirkin şeyler vardır, kadına mal eden öyle şeyler işte ve 23 yaşındayım da zaten ben kendimi tutmasaydım kimsenin umurunda değildim. Ben kendimi uyardım hatta ondan kapandım, biri bir şey durdursun beni. Baktım ailem de dahil kimsenin umurunda değil yaptıklarım ben durdurdum kendimi. Bu ilaçlarla topladım inşallah daha da toplarım bir hata yapmadan

Amin ben küçük sandım 17 18 ee o yaştaki adama tabi söz geçiremezsiniz ama çok şükür toparlayacağı kadar toplamış sadece hastalıktan değil ki herkes agresifleşiyor :) teşekkür ederim siz mükemmelsiniz bana hassasiyetle yaklaştınız

Sen kendini affettiginde Allah da seni affedecektir eminim. Anneye merhamet duygusunu verenin merhametini dusunsene bir:) sen kendini affet bunun icin cabala kalbini temiz tut. İyilik yap mesela elinden heldigince. Nebileyim cocuk esirgeme kurumundaki cocuklara oyuncak kiyafet gotur. Demek istedigim kalbini kotu dusuncelerden ancak iyilik yaparak arindirirsin.
Hepimiz insaniz peygamber degiliz. Gunahimizda var sevabimiz da.
Ve sen yasin kac bilmiyorum ama 20 den fazladir diye tahmin ediyorum, cinsel istek duyman gereken bir yastasin zaten cok normal degil mi bu yasadigin durum?
Lutfen kendinle baris. İnsan beyni oyle ki işleye işleye gelişiyor. Kafani guzelliklerle mesgul et ve doktora git.

Canim benim, yasin kac merak ettim.
Sana tavsiye olarak psikologu psikatiristi asla birakma.
Ve yani sira kesinlikle ve kesinlikle bi dini sohbet gurubuna katil.
Gercekten o sohbetlere gittikce insan kendini dogruya yonelmis hissediyor.
Islamada bu kadr sevgi doluyken sen, o sohbetler sayesinde dahada istedgin bi musluman olucaksin zamanla insallaj.
Hayattada o anlatilanlari uygulamaya calis.
O zmn Allahin izniyle kurtulursun insallah tum bunlardan.

Gercekten; tavsiyem kesinlikle dini sohbet grubu.

Kendimi topladığımda anca insanlara yararlı olabilirim bunun için önce kendimle barışmam lazım ataklarım bu kadar sık olmasa ayak uydurabilsem çok güzel olacaktır. Bir de Allah'ın merhametinden eminim derdim cehenneme atması falan da değil sadece utanç iğrenç şeyler yapmış olmam ve cinsel istek duymuyorum da nasıl bileyim hiç sevmediğim istemediğim adam gel birlikte olalım dese giderim biliyorum sevdiğim insandan da kaçarım öpüşmekten.
Yaşım 23. Teşekkür ederim telkinlerin için. Moral buldum sayenizde

23 yaşındayım ve bir iki kişi daha önerdi bana sohbeti de şey şimdi ben bazen hiç istemiyorum öyle şeyler bazen de istiyorum yani heyecanlanınca saçmalarsam falan orada olmaz sanki. Biraz toparlayayım gideceğim

bitanem bilmiyorum doktorun ne dedi ya da yazdın mı ama hastalığın bipolara benziyor. lütfen ama lütfen kendini engellemeye çalış. akıl danışabileceğin bi ablan, aklı başında bi arkadaşın, hocan vs varsa dertleş... yoksa al anneni karşına. biriyle konuş, yanına sevdiğin ama sana iyiyi güzeli anlatabilecek, kötülüklerden uzak tutabilecek birini al, gez, dua et, koş içindeki enerjiyi at.. evde dans et, zıpla... ne olur canım benim harama girme.. dr la görüş, zprexa veya ozaprin yazıyorlar bu durumu dengelemesi için. bu duygularını aynı şekilde dr anlat... geçecek canım geçecek hiç merak etme... her zorlukla beraber bir kolaylık var. lütfen o kolaylığı bekle, yanlışlardan uzak dur... RABBİN E sığın, dua et

canım günde 1 tatlığı kaşığı çörek otu çiğnermisin?
tabi ki ilaç kullanıyorsan kullanmaya devam et ama lütfen bunu dene iyice iyice ciğne çörekotları

yürümeliyim sonrasında bu ataklarıma yöneleceğiz. İşte biraz şansızım, her yönden sanırım.[/QUOTE]

. Benimse sadece ailem var. Ama ailem de yetemiyor bazen. Bir de benim sadece bipolarım yok o yüzden bu hastalı

Bu arada sonraki yorumlarin hepsini okuyamadim belki yazan olmustur 4 ay regl olamamistim jinekologa gittim tahlil yapildi, mr cektiler prolaktinim cok yuksek cikti, hipofiz ameliyati oldum duzeldim, bipolar sonrasi ilaclar yuzunden 22 kilo almistim diyetisyene gittim 10 kilo verdim, kilo almadan once zayiftim zaten simdi normal bir kilodayim, duzelir canim, gecer sıkıntılar iyi dusun, zor biliyorum ama tedavini aksatma hersey yoluna girecektir

Kendininizi suçluyorsunuz ya tovbe etmeyi deniyor musunuz? Tovbe bir nevi kendini affetmektir. Evet utanilcak ve igrenc seyler yapmis olablirsiniz kendi tabirinizle. Ancak bir insan olarak bu hatalara düşmesinizi normal gormeniz gerekir once. Normal ve uzaklaşılmasi gereken seyler. Hangimiz kendimize zarar veren isler yapmadik ki? İnsanoğlu en cokta kendine nankör. Psikologunuza inanamadim sizi suclamasi isin kolay tarafi. Bir asama kaydettikten sonra degistirmek zor da olsa bence degistirin. Kndinizi iyi hissettiricek bir psikolog bulun. Icinizden gelen o durtulerde aslinda çoğu kisiye gelen vesvesenin yoğun hali sanirim. Inancinizda varmis seytan kisiye kötülüğü emreder. Kendinizi bu yuzden suclamayin. "Nasil boyle dusunurum" demeyin. Fiiliyata gecirmedikten sonra bir anlami yoktur o dusuncelerin. Geçmemesi icinde oncelikle o dusunceye değer vermemeniz gerekir. Vesvese balon gibidir ehemmiyet verdikce siser, büyür, beslenir. Uyumaliyim diyen insanin uyuyamamasi gibi.

herkes hata yaptı emin olun herkesin hayatında sıkıntılı bi dönem var ama hata insanlar için. bizler ahir zaman gençliğiyiz ne mutlu sana ki hatanı fark edip dönmüşsün çabalıyosun. tamam utanabilirsin ne güzel ki bunu hala hissediyosun. ama insansın insanız hepimiz yaparız hata. hata sınırına girdiğimizde alarm öten bi sistem yok ki. ayrıca zaten bunlar, yaptıklarını yapma cesaretin hepsi hastalığından kaynaklı. bide merak ettim hangi doktorlara gittin isim verebilir misin?

herkes hata yaptı emin olun herkesin hayatında sıkıntılı bi dönem var ama hata insanlar için. bizler ahir zaman gençliğiyiz ne mutlu sana ki hatanı fark edip dönmüşsün çabalıyosun. tamam utanabilirsin ne güzel ki bunu hala hissediyosun. ama insansın insanız hepimiz yaparız hata. hata sınırına girdiğimizde alarm öten bi sistem yok ki. ayrıca zaten bunlar, yaptıklarını yapma cesaretin hepsi hastalığından kaynaklı. bide merak ettim hangi doktorlara gittin isim verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…