Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

herseyin çok tatlı güle güle kullan=) çay bardağı ve tabaklarını nerden aldın çok tatlılar=)

teşekkür ederim canım :) pembelleri diyorsan kahvaltı takımının içinde onlar. bilindik bi marka değildi evim.nette satılıyordu. cupcake partisi olarak geçiyor kampanya :)

Yorumumu kocaman bir Aminnnnn diyerek başlıyorum
canım beyaz eşyaların çok güzel inş. bize de böyle hediyeler gelir güle güle kullan

Evet evet aminnnn diyorum ben de İnnnnşallah size de böyle bir kayınvalide denk gelir Çok teşekkürler....

özdilek pamuklu battaniyelerimi de koymamışım sanırım

annemle memlekette çeyizcide bunun kavuniçi rengini almıştık, markası sarar bi de tek kişilik aldık ama onu nette bulamadım....:44:

beyaz eşyaların çooook güzel canım güle güle kullan cicileriniiiiiiiiii

Maşallah canım her şeylerin pek güzel
Beyaz-Renkli çamaşır sepetini nerden aldın? Bayıldım kesinlikle istediğim bişey
Çok fonksiyonelmiş

canım battaniyelerin renkleri çok hoşmuş güle güle kullan

Maşallah canım her şeylerin pek güzel
Beyaz-Renkli çamaşır sepetini nerden aldın? Bayıldım kesinlikle istediğim bişey
Çok fonksiyonelmiş

sağolun canlarım kirli sepetini ben 2 sene evvel hepsiburada'dan almıştım. talinn kirli sepeti diye arayınca çıkabilir. yoksa bile hepsiburada ya da gitti gidiyorda benzer ürünler var
mesela şu da hoş hem de tekerlekli: TEKERLEKLİ ÇİFT BÖLMELİ KROM ÇAMAŞIR SEPETİ GittiGidiyor'da 80515330

battaniyeşrin çok güzel yeşimcimm güle güle kullan

sağolasın canım benim
ya bu arada benim adım aslında safiye nick'imin kısaltması ysm gzldr (yaşam güzeldir). bi türlü değiştiremedim fırsatım olmadı yaa milletin kafası karışıp duruyor kusura bakmayın

hee pardon tatlım yaaaaaa

benim kaynana adayımda iyidir ama beni tutupda götürmez bişey almaya:26:

belli olmuyo ki canım benim.. belki zamanla ilişkiler değişecek. insanlar bi anda değişiveriyor. :44: başta soğuk davranan biri sonradan tanıdıkça sıcak da davranabilir. tam tersi de olabilir.
benim kayınvalidenin hiç kızı yok iki oğlu var ve ilk gelini benim. erken yaşta da ana babasını kaybetmiş... belki de bu yüzden ince düşünceli ve kız evlada hasret biridir...

bir aralar maureravm sitesinden almıştım. Sarev Pike Takımım ilerde yazlığımız olursa çok hoş durur

Az evvel Pera Bulvarı'ndan aldım bunları 50 tl'lik yakala.co çekimi kullandım, kargo ücretsizdi ve kredi kartına peşin 12 taksit imkanım vardı. toplamında 201,67 TL

Bunu da lava'nın kendi sitesinden aldım 44 tl kargo ücretsiz... ızgara tavamla birlikte kullanırım

Son düzenleme:
canım son aldıkların çok güzel özellikle mutfak önlüğün ve askın çok şekermiş güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…