Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

askılığın çok güzel hepsini aşkla kullan canım

teşekkür ederim bacılarım askılığı 15-20 gibi bi şeye almıştım tam aklımda değil ama... :26: öyle çok pahalı değildi

Zevkle keyifle takip ediyorum seni :) Aldıkların cok tatlı. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Yarın Migros yapayım bari :)

Zevkle keyifle takip ediyorum seni :) Aldıkların cok tatlı. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Yarın Migros yapayım bari :)

Teşekkür ederim canım ben de senin pembişerini çok seviyorummm Bence de dekorasyon ıvır zıvır köşelerine uğra

boyner indiriminden daha fazla şey almak isterdim ama indirime dahil olan ürünlere benzer bi sürü şeyi çok önceden almışım...

Son düzenleme:
ooo maşşlalah ne güzel çeyizlerin var senin öylee

bende istiyorummm güle güle kullanırsın inşallahhh

güle güle kullan şekerim askılara daldın bu ara :) ah keşke son eksiğim askı olsa :)

aşkla kullan tatlım.

Merhaba canım,

Bir korkmazcı daha:) tüm çeyizlerini özenle seçip almışsın canım , hariklar güle güle kullan..

güle güle kullan şekerim askılara daldın bu ara :) ah keşke son eksiğim askı olsa :)

aşkla kullan tatlım.

Merhaba canım,

Bir korkmazcı daha:) tüm çeyizlerini özenle seçip almışsın canım , hariklar güle güle kullan..

teşekkür ederim kızlar ay evet yaa korkmaz gerçekten iyi bi marka bence askılara daldım çıkamıyorum gardrop küçük gelir eşyalar sığmaz diye korkuyorum :18:

teşekkür ederim kızlar ay evet yaa korkmaz gerçekten iyi bi marka bence askılara daldım çıkamıyorum gardrop küçük gelir eşyalar sığmaz diye korkuyorum :18:

bende herşeymi korkmazedan almayı düşünüyorumm,çok iyi bir marka diye herşeyimi ordan almayı düüşünüyorum.

fazlada geldiğinde annene bırakırsın canım .

bende herşeymi korkmazedan almayı düşünüyorumm,çok iyi bir marka diye herşeyimi ordan almayı düüşünüyorum.

fazlada geldiğinde annene bırakırsın canım .

evet korkmaz ürünlerinden gözümü alamıyorum desem yeridir kıyafetlerimden bi kısmını pek kullanmıyorum sanırım ihtiyacı olan insanlara vericem....

güle güle kullann canımm
hepsi çok güzelll

teşekkür ederim bebekkk

tatlım çay , şeker ve tuz koymalık baharatlık almak istiyorum cici bişiler istiyorum. :) senden tavsiye almak istedim. çeyizlerine bayıldığım için önerilerini dikkate alıcam :):)

tatlım çay , şeker ve tuz koymalık baharatlık almak istiyorum cici bişiler istiyorum. :) senden tavsiye almak istedim. çeyizlerine bayıldığım için önerilerini dikkate alıcam :):)

canım ben cookplus sitesinden almıştım baharatlıklarımı. çay şeker tuzlukları da hepsiburadadan.

ben şöyle bi şey düşündüm:
1- dışı cam olmalı, içinde ne olduğu görünmeli,
2- vakumlu olmalı baharat nemlenmemeli,
3- pratik olmalı mesela hemen açılmalı ya da hemen dökülebilmeli,
4- kaşığı olmalı,
5- dolap içine koymaya uygun olmalı tezgahta kullanmak mutfağı darlaştırabilir. o yüzden güzel görünüyor da olsa tezgah üstü istemedim....
6- 6 değil 9-12 tane kavanozu olmalı çünkü ben çok baharat kullanan biriyim

ben kısacası kullanışlılığı ön planda tuttum bu konuda. annemi ve diğer evlenenlerin tavsiyesi de bu yönde olmuştu

bak bu benimkisi:

sana Brabantia markasını da önerebilirim. kaliteli en azından... ben o kadar para veremedim ama senin imkanın varsa önerilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…