Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

English Home'dan bugün son olmak üzere 25 tl lik çekim vardı. Ben de hemen yatak odama minik bi halı aldım :KK16:
50 tl'ye tamamlamak için de eksiğim olan banyo pamukluğu aldım :KK31:
İkisi kargo dahil 34 tl tuttu :KK52:

$LAVENDER SERAMIK PAMUKLUK.jpg $ROSA KAYDIRMAZ HALI POLYPROPILEN 80X150 A.PEMBE.jpg

Kızlar merhaba. Belli bi süre nete giremedim. Malum ülke çalkalanıyor, biz de çapuling yapuyoruz :KK8: Yürüyüşlere gitmekten ayağım ağrımış...

Bir yandan da işe gidiyoruz, yeni evimizi yavaştan düzmeye çalışıyoruz. Bu hafta sonu eşyalarımı taşıycaz. Artık çeyizlik bi şeyim de kalmadı sanırım :KK34:

İşlerim hallolsun aranıza dönmeye çalışıcam :KK19: Öperim yanacıklarınızdan :KK54:

Kızlar merhaba. Belli bi süre nete giremedim. Malum ülke çalkalanıyor, biz de çapuling yapuyoruz :KK8: Yürüyüşlere gitmekten ayağım ağrımış...

Bir yandan da işe gidiyoruz, yeni evimizi yavaştan düzmeye çalışıyoruz. Bu hafta sonu eşyalarımı taşıycaz. Artık çeyizlik bi şeyim de kalmadı sanırım :KK34:

İşlerim hallolsun aranıza dönmeye çalışıcam :KK19: Öperim yanacıklarınızdan :KK54:

Cancağızım bir aydan geriye düştün demek :KK19: koşuşturmacalar sıklaşarak devam ediyor desene

Rabbim yardımcın olsun, merakla bekliyoruz güzel haberlerini :KK34:

Merhaba kızlar. Malum artık 4 aydır evliyim. Tecrübem zaman içinde artacak inşallah :KK8:
Aldığım çeyizlerle ilgili bana sormak istedikleriniz varsa, kullanışlılık sağlamlık vs, sorabilirsiniz. :KK31:
Herkesi öperim :KK16:

Hepsi çok güzel. Güle güle kullan hepsini. Yalnız 6. Fotograftaki ne acaba? İç camasirlarin altindaki fotoğraf?

Çeyizlerin çok güzelmiş canım mutlulukla kullan hepsini inşaallahh

Hepsi çok güzel. Güle güle kullan hepsini. Yalnız 6. Fotograftaki ne acaba? İç camasirlarin altindaki fotoğraf?
sağolasın canım. pizza hamur yufka falan kesmek için yuvarlak bi bıçak :) Almasan da olur boşver ben pek kullanmadım :))

katı meyve sıkıcagın hangi marka memnun musun?

aeg nin yan markası canım Clatronic. ama hiç kullanmadım daha... kısacası almasanız da olur ancak çocuk olunca kullanılacak bir şey. hatta fritöz de pek gerekli değil. balkona bi tüp alıp kızartma tenceresi kullansanız hem patatese hem de balığa işe yaramış olur :)

Son düzenleme:
Yorumları okumadım da belki sorulmuştur. Mor nevresim takımının pamuğu ned? Nerden kaça aldın canım?
Bu arada güzel parçalar seçmişsin güle güle kullan.

X