Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

maşallah ne çok şey almışsın böyle, güle güle kullan
seçimlerini beğeniyorum.

güzel günlerde güle güle kullan inşallah

Eki Görüntüle 695996

amanin bowwwww yorumsuzlar safiyecim

sıcak daha da sıcak olacak

güzel günlerde kullan canımm

canım son aldığın cicilerin hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan

herşey çok güzel iç çamaşırlarda pek sexi

maşallah ne çok şey almışsın böyle, güle güle kullan
seçimlerini beğeniyorum.

beğenmenize çok sevindim kızlar hepimize maaşallah tütütütütü

hepsi özenle seçilmiş çok güzel parçalar inşallah hepsini ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsın...
o kirli sepetine bayıldım nereden aldın acaba?

hepsini güle güle kullan canım, ortak bi çok çeyizimiz varmış seninle:)
ya ilk sayfadaki şu ufak bal kavonozu hani arılı olan onuda çok beğenmiştim nette görüp ama boyutları acaba çok mu ufak?

hepsi özenle seçilmiş çok güzel parçalar inşallah hepsini ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsın...
o kirli sepetine bayıldım nereden aldın acaba?

Hayırlı olsun herşeyin binbir özenle almışsın çok beğendim..

hepsini güle güle kullan canım, ortak bi çok çeyizimiz varmış seninle:)
ya ilk sayfadaki şu ufak bal kavonozu hani arılı olan onuda çok beğenmiştim nette görüp ama boyutları acaba çok mu ufak?

iyi günlerde kullann

Hepsi faklı ve şık
Güzel günlerde kullan

hepinize çok teşekkür ederimmm
kirli sepetimi 2 sene önce falan hepsiburada'dan almıştım. talinn kirli sepeti olarak geçiyor ismi. gitti gidiyor ya da hepsiburada'da farklı modeller var tavsiye ederim
ufak bal kavanozu cidden fazla ufak, eğer sık tüketiyorsanız pek önermem...

haftasonu arabaya atladık, kayınvalidemlerin yanına gittik illa bi şeyler alalım deyince ben de gönlünü de alayım diye ev için şunları aldırttım çok düşünceli kadın yaa
bu arada taçın 1 alanı diğeri bedavalarından yorganın 2.sini ona verdim :13:

Allah ım kaynanaya bak ya yeri ben öyle kaynanayı güle güle kullan canım hepsi harika

herseyin çok tatlı güle güle kullan=) çay bardağı ve tabaklarını nerden aldın çok tatlılar=)

Safiyecim kayınvalidenin aldığı ciciler ne kadar cici ne kadar güzeller öyle
Çok şanslısın canım, kıymetini bil kayınvalidenin

Allahım bizlere de böyle şeker mi şeker, tatlı mı tatlı, güzel huylu bizi çok sevecek, kızlarından ayırt etmeyecek kayınvalideler nasip etsinnn

Yorumumu kocaman bir Aminnnnn diyerek başlıyorum
canım beyaz eşyaların çok güzel inş. bize de böyle hediyeler gelir güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…