Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

canım her şeyine ayrı ayrı bayıldım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah

yine cookplus :):) sanırım dayanamayıp bir kaç şey alıcam o siteden ben bayıldım seninkilere. ikisini de mi ordan aldın :) o dediğin markaya bi bakayım. Ama çok paralar verme niyetinde değilim :) Teşekkür ederim canım benimmmmm ^_^

evet yine o cookplus cam olanları cookplustan aldım, table art markaları.
Table Art - Cookplus.com - Harikalar Mutfağı

diğer 3lü seti hepsiburadadan aldım, lavia diye bi marka

eğer cam tezgahüstü arıyorsan şu da kullanışlı olur:Bernardo 12 li Baharatlık Seti 59.0TL - evmanya.com

Dün merinosa gittik siparişimizi verdik hepsi VIP koleksiyonundan. konsol, yemek masası ve sandalyeleri, duvar ünitesi ve 3+2+1 şeklinde koltuk takımınız oldu
Umarım uyumlu olmuştur ya kendim kafamdan böyle bi takım yaptım şimdi bunlara uygun halı bakınıyorum

aynı takıma bende bakmıştım
çok güzel tam bi genç evi
spor ve modern
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
mutlu ve huzurlu bi yuvanız olsun inşallah

Güle güle kullan canımm gayet uyumlu olmuşlar halı olarakta Saray ve Gümüşsuyu halıları tavsiye ederimm

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı takıma bende bakmıştım
çok güzel tam bi genç evi
spor ve modern
rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
mutlu ve huzurlu bi yuvanız olsun inşallah

Güle güle kullan canımm gayet uyumlu olmuşlar halı olarakta Saray ve Gümüşsuyu halıları tavsiye ederimm

teşekkür ederim kızlar düz bi halı düşünüyorum çok renkli her şey o yüzden halıyı sade tutarım sanırım. önerdiklerine bakıcam canımcım :13:

canım mobilyalarını güle güle kullan inşallah hepsi harika gözüküyor mutlu günler nasip olsun inşallah

teşekkür ederim kızlar düz bi halı düşünüyorum çok renkli her şey o yüzden halıyı sade tutarım sanırım. önerdiklerine bakıcam canımcım :13:

odan genişse krem renk üzerine mobilyalardaki renklerden kullanabilirsin
ama küçükse düz kullanman daha uygun olur tabi canım
karışıklığa gerek yok
ama bayıldım yani çok hoş

canım mobilyalarını güle güle kullan inşallah hepsi harika gözüküyor mutlu günler nasip olsun inşallah
teşekkür ederim canımmm

odan genişse krem renk üzerine mobilyalardaki renklerden kullanabilirsin
ama küçükse düz kullanman daha uygun olur tabi canım
karışıklığa gerek yok
ama bayıldım yani çok hoş

evet aynen dediğin gibi dşünüyorum. kararsız kalırsam da düğün balayı işleri bitince sakin kafayla alırım sorun olmaz

bu arada orta sehpayı biz duvar ünitesi, yemek takımı ve konsola uyacak şekilde söyledik ama... acaba koltuk takımına uyacak şekilde mi söylemeliydik kararsız kaldım şimdi :26:

Son düzenleme:

çok güzel görünüyorlar sadece renkli oluşunu sevmedim çizgilerini yani ,Allah içinize sindirsin mutluluklar dilerim

canım mobilyaların son eklediğin ciciler çok güzeller. güle güle aşkla kullan

Perşembe pazarından 3,5 tl'ye aldım
Bu arada pazarda çok uyguna çok güzel şeyler var kızlar. Belki çelik ürünlere, fırın kaplarına ve porselenlerine güvenilmeyebilir, sonuçta sağlıksız olabilir. Ama özellikle melamin ürünler dekorayon ürünleri alınabilir Bizim 20 tlye aldığımız aynı tepsi pazarda 7-10 tl falan

tatlım çok güzel yeni aldıkların mobilyalarında çok hoş Allah güle güle oturmayı nasip etsin aşk dolu yuvanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…