Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

teşekkür ederim bacılarım :KK34: askılığı 15-20 gibi bi şeye almıştım tam aklımda değil ama... :26: öyle çok pahalı değildi :KK31:

Zevkle keyifle takip ediyorum seni :) Aldıkların cok tatlı. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Yarın Migros yapayım bari :)

Zevkle keyifle takip ediyorum seni :) Aldıkların cok tatlı. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Yarın Migros yapayım bari :)

Teşekkür ederim canım ben de senin pembişerini çok seviyorummm :KK16: Bence de dekorasyon ıvır zıvır köşelerine uğra :KK55:

boyner indiriminden :KK55: daha fazla şey almak isterdim ama indirime dahil olan ürünlere benzer bi sürü şeyi çok önceden almışım...

$BOYNER EVDE DUVAR ASKISI.jpg $Hisar saklama kabı.jpg $MAYBELLINE GÖZ MAKYAJ TEMIZLEYICISI.jpg $vita verde 20 cm tava.jpg

Son düzenleme:
ooo maşşlalah ne güzel çeyizlerin var senin öylee

bende istiyorummm güle güle kullanırsın inşallahhh:KK6:

güle güle kullan şekerim askılara daldın bu ara :) ah keşke son eksiğim askı olsa :)

aşkla kullan tatlım.

Merhaba canım,

Bir korkmazcı daha:) tüm çeyizlerini özenle seçip almışsın canım , hariklar güle güle kullan..

güle güle kullan şekerim askılara daldın bu ara :) ah keşke son eksiğim askı olsa :)

aşkla kullan tatlım.

Merhaba canım,

Bir korkmazcı daha:) tüm çeyizlerini özenle seçip almışsın canım , hariklar güle güle kullan..

teşekkür ederim kızlar :KK31: ay evet yaa korkmaz gerçekten iyi bi marka bence :KK34: askılara daldım çıkamıyorum gardrop küçük gelir eşyalar sığmaz diye korkuyorum :18:

teşekkür ederim kızlar :KK31: ay evet yaa korkmaz gerçekten iyi bi marka bence :KK34: askılara daldım çıkamıyorum gardrop küçük gelir eşyalar sığmaz diye korkuyorum :18:

bende herşeymi korkmazedan almayı düşünüyorumm,çok iyi bir marka diye herşeyimi ordan almayı düüşünüyorum.

fazlada geldiğinde annene bırakırsın canım .

bende herşeymi korkmazedan almayı düşünüyorumm,çok iyi bir marka diye herşeyimi ordan almayı düüşünüyorum.

fazlada geldiğinde annene bırakırsın canım .

evet korkmaz ürünlerinden gözümü alamıyorum desem yeridir :KK16: :KK16: kıyafetlerimden bi kısmını pek kullanmıyorum sanırım ihtiyacı olan insanlara vericem....

güle güle kullann canımm :KK16::KK16::KK16:
hepsi çok güzelll :21:

teşekkür ederim bebekkk :KK54:

tatlım çay , şeker ve tuz koymalık baharatlık almak istiyorum cici bişiler istiyorum. :) senden tavsiye almak istedim. çeyizlerine bayıldığım için önerilerini dikkate alıcam :):)

tatlım çay , şeker ve tuz koymalık baharatlık almak istiyorum cici bişiler istiyorum. :) senden tavsiye almak istedim. çeyizlerine bayıldığım için önerilerini dikkate alıcam :):)

canım ben cookplus sitesinden almıştım baharatlıklarımı. çay şeker tuzlukları da hepsiburadadan.

ben şöyle bi şey düşündüm:
1- dışı cam olmalı, içinde ne olduğu görünmeli,
2- vakumlu olmalı baharat nemlenmemeli,
3- pratik olmalı mesela hemen açılmalı ya da hemen dökülebilmeli,
4- kaşığı olmalı,
5- dolap içine koymaya uygun olmalı tezgahta kullanmak mutfağı darlaştırabilir. o yüzden güzel görünüyor da olsa tezgah üstü istemedim....
6- 6 değil 9-12 tane kavanozu olmalı çünkü ben çok baharat kullanan biriyim :21:

ben kısacası kullanışlılığı ön planda tuttum bu konuda. annemi ve diğer evlenenlerin tavsiyesi de bu yönde olmuştu :KK66:

bak bu benimkisi:
$cookplus baharatlık.jpg $çay kahve şeker.jpg

sana Brabantia markasını da önerebilirim. kaliteli en azından... ben o kadar para veremedim ama senin imkanın varsa önerilir :KK34:

Son düzenleme:
X