Şekerim hepsi muhteşem güle güle kullan yatak örtüsü tabiki 2 numaraNişanlımla bugün english home bi girdik, giriş o girişBenimkisi ne oluyo yaaa akın akın kadın geliyo bu dükkana dedi çok güldüm bi sürü aksesuar aldık ama yatak örtülerinde kararsız kaldığımdan almadık... Bi de annem sana bi şeyler almak istiyor haftasonu memlekete gidince yine bu markadan alırız deyince almaktan vazgeçtim
sizce hangisini alalım peki? Yatak odası mobilyam beyaz renkte ve oymalarında uçuk pembe eskitme yapılmış durumda...
English Home Ev Tesktil Ürünleri | BELVA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 MAVI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROSALINA COUNTRY YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | EVLIN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 GRI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 BEJ
English Home Ev Tesktil Ürünleri | HOLLY PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
Bunlar da bugün aldıklarımız
Eki Görüntüle 693423 Eki Görüntüle 693424 Eki Görüntüle 693426 Eki Görüntüle 693427 Eki Görüntüle 693428
evt ya moskovalıda güselmiş ben biraz daha bakınayım:) yatak örtülerinden 2 no luyu beğendim ben canm bende gittim bugün e.home a ama bişi bulamadım ya sanki hiçbişey kalmamış bakındım dolandım çıktım
cemilenin bıçak takımını çok öncesinden 4 yıl önce falan markafoniden almıştım.... çok kaliteli görünüyor öneririm.
lambayı ve kedicikleri burdan bi çeyizciden aldım.
hurç ve askılar da diasa marketten
Eki Görüntüle 693502 Eki Görüntüle 693503 Eki Görüntüle 693504 Eki Görüntüle 693506 Eki Görüntüle 693507 Eki Görüntüle 693508
tatlım güle güle aşkla kullan çok beğendm herşeyini
Canmm hepsi cok guzel gule gule kullan.. Mini ekmekliği nerdn aldn cok sırınnnn:)
Nişanlımla bugün english home bi girdik, giriş o girişBenimkisi ne oluyo yaaa akın akın kadın geliyo bu dükkana dedi çok güldüm bi sürü aksesuar aldık ama yatak örtülerinde kararsız kaldığımdan almadık... Bi de annem sana bi şeyler almak istiyor haftasonu memlekete gidince yine bu markadan alırız deyince almaktan vazgeçtim
sizce hangisini alalım peki? Yatak odası mobilyam beyaz renkte ve oymalarında uçuk pembe eskitme yapılmış durumda...
English Home Ev Tesktil Ürünleri | BELVA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 MAVI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROSALINA COUNTRY YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | EVLIN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 GRI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 BEJ
English Home Ev Tesktil Ürünleri | HOLLY PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
Bunlar da bugün aldıklarımız
Eki Görüntüle 693423 Eki Görüntüle 693424 Eki Görüntüle 693426 Eki Görüntüle 693427 Eki Görüntüle 693428
ooo benim sevgili meslektaşım döktürmüş görmeyeli
ne güzel ciciler almışsın sen bakiyim, hepsine tek tek tek bayıldım cidden
teşekkürler canım yaa ben de senin aldıklarına bayıldım kiiii
bu arada nehir'in çkb setlerine de bakmanı öneririm hem uygun hem de şık
Çatal Kaşık Bıçak ve Takımları - Evimis.Com
Sharin ve Suwen marka cicişlerim, çok önceden almıştım...yalnız suwen'in büstiyeri de vardı bulamadım onu nette şimdi :44:
Eki Görüntüle 695997 Eki Görüntüle 695998 Eki Görüntüle 695999 Eki Görüntüle 696000 Eki Görüntüle 696001 Eki Görüntüle 696002