Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

Şekerim hepsi muhteşem güle güle kullan yatak örtüsü tabiki 2 numara

evt ya moskovalıda güselmiş ben biraz daha bakınayım:) yatak örtülerinden 2 no luyu beğendim ben canm bende gittim bugün e.home a ama bişi bulamadım ya sanki hiçbişey kalmamış bakındım dolandım çıktım

yaa evet ben de hah tamam budur diyebileceğim bi şey göremedim işin açığı.. sadece kalmama meselesi değildi yani... ama yatak örtüsü almak yerine pike takımı alsam mı diye düşündüm. pike takımları daha şık görünüyordu bence

cemilenin bıçak takımını çok öncesinden 4 yıl önce falan markafoniden almıştım.... çok kaliteli görünüyor öneririm.
lambayı ve kedicikleri burdan bi çeyizciden aldım.
hurç ve askılar da diasa marketten

Son düzenleme:
ayyyy en önem verdiğim şeylerden birini, mutfağın candamarını yani düdüklümü unutmuşum

Canmm hepsi cok guzel gule gule kullan.. Mini ekmekliği nerdn aldn cok sırınnnn:)

canım yeni cicilerinin hepsi birbirinden güzel çok beğendim

yatak örtülerinden de 2 numarayı beğendim çünkü bende ondan aldım hem yatak odanda beyaz pembeymiş tam uyar diye düşündüm

maşallah ne güzel şeyler almışsın englishhome candır diyorum başkada bişi demiyorum bence yatak örtülerinin hepsi çok şık gözünü kapat ve bir tanesini seç yoksa ben ayrım yapamadım

ooo benim sevgili meslektaşım döktürmüş görmeyeli

ne güzel ciciler almışsın sen bakiyim, hepsine tek tek tek bayıldım cidden

Az evvel Trendyol'dan aldım bu takımı, Vita Verde'nin 20 cm'lik seramik tencere ve sahan seti.... hem de oldukça uyguna, 85 tl'ye
trendyol | alışverişin yeni yolu

Merak edenler için dipnot:
Mutfağınızda sağlıklı THERMOLON seramik iç kaplamaya yer açın, yemeklerinizin içinde sadece lezzet olsun
İç yüzey THERMOLON kaplamadır.THERMOLON teknolojisi ile üretilen VITA+VERDE tencere ve tavalar da ısı, nem, ve tadı tutan bir yalıtkan vardır.
Bu da yemeklerinizin lezzetli olmasını sağlar.
Cam ve seramik yapımında kullanılan THERMOLON doğal maddeler ile üretildiği için Bu teknoloji ile üretilen tencere ve tavalar ısıyı "ısıyı yayma" özelliği ile tavanın /tencerenin sıcaklığını dengeler.
Eğer yanlışlıkla tavanızı/tencerenizi fazla ısıtıp 450 C nin üstüne çıkmasına neden olsanız dahihiç bir toksik duman ortaya çıkmayacaktır.
PTFE - PFOA-Kurşun ve Cadmiyum içermez.
Vita+Verde ürünleri de bu maddeleri içermediğinden güvenle kullanabilirsiniz.
Çizildiklerinde hiçbir kullanım zorluğu çıkarmaz ve toksik maddeler salgılamaz.
Dış yüzey alüminyum üzerine yanmaz beyaz kaplama
Garanti 2 yıldır

Son düzenleme:
Sharin ve Suwen marka cicişlerim, çok önceden almıştım... yalnız suwen'in büstiyeri de vardı bulamadım onu nette şimdi :44:

canım son aldığın cicilerin hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…