biliyorum canım sevgılımın yengesı kullanıyor oda 3 senedır kullanıyo cok memnun ayıptır sorması tek mı yasıyorsyun anlayamadım tam
Allahım bak bak bitiremedim maşallah subhanallah
İnce ince düşünülmüş herşey ne güzel öyle
evet canım tek yaşıyorum 6 senedir öğretmenim :)) evim evli evi gibidir pek bekar gibi yaşamam düzenliyimdir. ondan böyle eşyalarım var öncesinden
herşeyin çok güzel mutlu, sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle canım...
canım topiğin hayırlı uğurlu olsun:) aldıklarının hepsi birbirinden şık ve güzel güle güle kullanırsın inşdevamını bekliyorz
bayıldım çeyizine canım huzurla kullan inşallah hepsini :) cupcake desenli tabaklarını nerden aldın acaba bittim o takıma
Ceyizlerini güle güle kullan canım
Ayy senin kullanıcı adında pek güzelmiss
ögretmenımde oldu bu topıkten daha ne ısterım
tek yasamakda guzzel bı duygudur ınsallah tez zamanda evlenırsın bızde bakarız buradan
Herşeyin mükemmel 41 kere maşallah bitirmişsin güle güle bol kahkalarla aşkla sevgiyle kullanmak nasip olsun öğretmenimallah tamamına erdirsin
ooo maşşallah canm çeyizi düzmüşsün hepsi çok güsel huzurla kullan çamaşır sepetine bayıldım nerden aldın acaba bide istanbul temalı nevreim tk.markası nedir bnde almayı düşünüyom
canimm sonunda seninde ceyizini gorduk her siteyi takip ediyosun.kampanya topiginden biliyorum ise yaramis cok guzel ceyizlerin masallahhepsini agiz tadiyla guzel gunlerde kullan canim benim bide kiz o bal kavanozu ne kadar tatli oyle kate aspen galiba nekadara alsin onu bide kiz boyutu ne kadar onun canli fotosunu koyma imkanin varmi yanina para koyup ceksen boyutunu anlayabilmek icin super olur