Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

biliyorum canım sevgılımın yengesı kullanıyor oda 3 senedır kullanıyo cok memnun ayıptır sorması tek mı yasıyorsyun anlayamadım tam

evet canım tek yaşıyorum 6 senedir öğretmenim :)) evim evli evi gibidir pek bekar gibi yaşamam düzenliyimdir. ondan böyle eşyalarım var öncesinden

Allahım bak bak bitiremedim maşallah subhanallah
İnce ince düşünülmüş herşey ne güzel öyle

mudodan misafir için bi aralar aldığım havlu seti

taç masa örtüm

Son düzenleme:
canım topiğin hayırlı uğurlu olsun:) aldıklarının hepsi birbirinden şık ve güzel güle güle kullanırsın inş devamını bekliyorz

bayıldım çeyizine canım huzurla kullan inşallah hepsini :) cupcake desenli tabaklarını nerden aldın acaba bittim o takıma

Ceyizlerini güle güle kullan canım
Ayy senin kullanıcı adında pek güzelmiss

ooo maşşallah canm çeyizi düzmüşsün hepsi çok güsel huzurla kullan çamaşır sepetine bayıldım nerden aldın acaba bide istanbul temalı nevreim tk.markası nedir bnde almayı düşünüyom

evet canım tek yaşıyorum 6 senedir öğretmenim :)) evim evli evi gibidir pek bekar gibi yaşamam düzenliyimdir. ondan böyle eşyalarım var öncesinden

ögretmenımde oldu bu topıkten daha ne ısterım
tek yasamakda guzzel bı duygudur ınsallah tez zamanda evlenırsın bızde bakarız buradan

Herşeyin mükemmel 41 kere maşallah bitirmişsin güle güle bol kahkalarla aşkla sevgiyle kullanmak nasip olsun öğretmenimallah tamamına erdirsin

herşeyin çok güzel mutlu, sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle canım...

canım topiğin hayırlı uğurlu olsun:) aldıklarının hepsi birbirinden şık ve güzel güle güle kullanırsın inş devamını bekliyorz

bayıldım çeyizine canım huzurla kullan inşallah hepsini :) cupcake desenli tabaklarını nerden aldın acaba bittim o takıma

Ceyizlerini güle güle kullan canım
Ayy senin kullanıcı adında pek güzelmiss

Çok teşekkürler kızlarrr cupcake desenli kahvaltılıkları evim.netten almıştım birkaç ay evvel. cupcake partisi diye geçiyo kampanyalarda. evim.nette ya da 6.caddede çıkabilir yine :) Tam bi markası yok, butik ürünü falan sanırım ama sağlam görünüyor takipte olun derim

ögretmenımde oldu bu topıkten daha ne ısterım
tek yasamakda guzzel bı duygudur ınsallah tez zamanda evlenırsın bızde bakarız buradan

Herşeyin mükemmel 41 kere maşallah bitirmişsin güle güle bol kahkalarla aşkla sevgiyle kullanmak nasip olsun öğretmenimallah tamamına erdirsin

Amin kızlarrr Bahtımız güzel olsun yaa hepimizin yüzünde güller açar umarımmm

Nişanlımla bugün english home bi girdik, giriş o giriş Benimkisi ne oluyo yaaa akın akın kadın geliyo bu dükkana dedi çok güldüm bi sürü aksesuar aldık ama yatak örtülerinde kararsız kaldığımdan almadık... Bi de annem sana bi şeyler almak istiyor haftasonu memlekete gidince yine bu markadan alırız deyince almaktan vazgeçtim
sizce hangisini alalım peki? Yatak odası mobilyam beyaz renkte ve oymalarında uçuk pembe eskitme yapılmış durumda...

English Home Ev Tesktil Ürünleri | BELVA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 MAVI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROSALINA COUNTRY YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | EVLIN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 GRI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 BEJ
English Home Ev Tesktil Ürünleri | HOLLY PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE

Bunlar da bugün aldıklarımız

Eki Görüntüle 693427

Yeni cicilerin hayırlı olsun canım yatak örtülerinden en çok 5 numaraya denk gelen gri yazan örtüye bayıldım

ooo maşşallah canm çeyizi düzmüşsün hepsi çok güsel huzurla kullan çamaşır sepetine bayıldım nerden aldın acaba bide istanbul temalı nevreim tk.markası nedir bnde almayı düşünüyom

teşekkürler canım çamaşır sepetimi 2 sene önce kadar hepsiburada'dan almıştım... istanbul kız kulesi temalı takımımı uyku seti halinde almıştım 3-4 sene evvel. memlekette olunca bakamıyorum pek hatırlamıyorum ama :44: belki Le pari'nin ya da city in bed'in falan olabilir. O markalardan o zamanlar birkaç şey almıştım....

bu arada moskovalı nevresim örtüsüne bayıldım sen söyleyince azcık bakındım da
http://www.hepsiburada.com/liste/ci...9010109_510001%7d&fh_refview=lister#Gorseller

Son düzenleme:
canimm sonunda seninde ceyizini gorduk her siteyi takip ediyosun.kampanya topiginden biliyorum ise yaramis cok guzel ceyizlerin masallah hepsini agiz tadiyla guzel gunlerde kullan canim benim bide kiz o bal kavanozu ne kadar tatli oyle kate aspen galiba nekadara alsin onu bide kiz boyutu ne kadar onun canli fotosunu koyma imkanin varmi yanina para koyup ceksen boyutunu anlayabilmek icin super olur

İnşallah canım sağolasınnn :13: ya o kavanozu bonbonmarket diye bi siteden aldım ama şöyle diyeyim elim kadar anca var büyüklüğü. hatta iç hacmi o kadar da yoktur. ben de görüntüsüne bayılıp almıştım... şükür ki ben de nişanlım da çok sık bal yiyen insanlar değiliz. zaten sabah işe yetişme derdine tam takır kahvaltı da edemeyiz.
kısacası çok bal tüketmiyorsanız alabilirsin. ama sıkça yerim diyorsan değmez bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…