Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
Herkese merhabaaa
1 yıla yakındır çeyiz alıyorum ama bir türlü ayrı bi başlık açıp topluca sergileyememiştim. Bi de baktım gördüm ki ne aldığımı bile unutmuşum Bazı aldıklarımın de fotoğrafını nette bulamadım, çok uzun süre önce almıştım... Artık evime yerleşince fotoğraflarını bizzat çeker koyarım Bir de bazı ürünleri şu anda da kullanıyorum, ilerde evimde de kullanıcam, günlük yemek takımı mikser gibi
Elimden geldiğince aşağıya aldıklarımı göstermeye çalıştım. Umarım yeni başlayan arkadaşlara bir nebze de olsa fikir verebilirim

Eki Görüntüle 692636 Eki Görüntüle 692643 Eki Görüntüle 692690 Eki Görüntüle 692693 Eki Görüntüle 692743 Eki Görüntüle 692761 Eki Görüntüle 692768 Eki Görüntüle 692769 Eki Görüntüle 692778

Son düzenleme:
ilk yorumun benden olsun sevgili meslektaşım

herşeyini büyük özenle seçtiğini nerdeyse hepimiz biliyoruz ancak böyle bir arada görünce ne şahane bir çeyiz olduğu belli oldu, topiğin hayırlı olsun safiyecim, huzurlu ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Hoşgeldin canım aramıza, herşey o kadar güzel görünüyorki insan kullanmaya kıyamaz

Ayyy çok teşekkür ederim Özlem'cim Sanırım biz kadınlar erkeklerin bin katı kadar şu çeyiz düğün işlerinde yoruluyoruz, çok kafa patlattık ya şaka maka Hayırlısı diyelim hepimiz için

Hoşgeldin canım aramıza, herşey o kadar güzel görünüyorki insan kullanmaya kıyamaz
Teşekkür ederim canım yaa, seninkiler de çok güzel görünüyor valla seçimlerin çok hoşşş

cupcake li olan tabaklarına bayıldım nerdenler?? :)
her şeyin cok cici gerçi :)
güle güle kullan şekerim.

cupcake li olan tabaklarına bayıldım nerdenler?? :)
her şeyin cok cici gerçi :)
güle güle kullan şekerim.

canım ben onları evim.netten almıştım. parça parçalardı ben set yaptım kahvaltı için :)
bi butik ürünü sanırım markasını tam hatırlamıyorum, evita mı eviva mı neydi...
ama Cupcake Partisi diye altıncı cadde ve evim.nette çıkınca görebilirsin :)

canım ceyızlerını bır arada gormek cok guzel gule gule kullan herseyınımasallah nazar degmesınnnnnnnnnnnnn

ay kaç senedir kullandığım süpürgelerimi unutmuşum büyük olanı geçenlerde çekimi azaldı diye tamir ettirdim yine çalıştı. evlenince de belli bi süre idare edicem bunlarla

Son düzenleme:
Valla canım ben 4 senedir kullanıyorum çooook memnunum çekim gücü çok iyi

biliyorum canım sevgılımın yengesı kullanıyor oda 3 senedır kullanıyo cok memnun ayıptır sorması tek mı yasıyorsyun anlayamadım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…