ilk yorumun benden olsun sevgili meslektaşım
herşeyini büyük özenle seçtiğini nerdeyse hepimiz biliyoruz ancak böyle bir arada görünce ne şahane bir çeyiz olduğu belli oldu, topiğin hayırlı olsun safiyecim, huzurlu ve mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canım yaa, seninkiler de çok güzel görünüyor valla seçimlerin çok hoşşşHoşgeldin canım aramıza, herşey o kadar güzel görünüyorki insan kullanmaya kıyamaz
canım ya aldıklarını takip ediyordum böyle gözükünce çok güzel olmuş;güle güle kullanmayı Allah nasip etsin... aldığın çoğu şeyi ben de almayı planlıyorum.
hatta hemen bir tane soru soruyım bu ölçü kaşıklarını nerden aldın çok tatlılar
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=692715&d=1361394292&thumb=1
Sağolasın canımmmmbonbonmarket diye bi siteden aldım
teşekkür ederim.. her şeyine 41 kere maşallah
cupcake li olan tabaklarına bayıldım nerdenler?? :)
her şeyin cok cici gerçi :)
güle güle kullan şekerim.
canım ceyızlerını bır arada gormek cok guzel gule gule kullan herseyınımasallah nazar degmesınnnnnnnnnnnnn
o kadar güzel ve özenli kiii mutlulukla huzurla kullan canm maşalallahh nazar değmesinnn
aminn canım aminnn artık eksigini fazlasınıı gorursun buradanÇok sağolasın canım valla amin diyorum hepimiz kazasız belasız kullanırız inşallahhh
ay kaç senedir kullandığım süpürgelerimi unutmuşumbüyük olanı geçenlerde çekimi azaldı diye tamir ettirdim yine çalıştı. evlenince de belli bi süre idare edicem bunlarla
Eki Görüntüle 692854
bu hafta o sarjlıdan benımde olacakkı
Valla canım ben 4 senedir kullanıyorum çooook memnunum çekim gücü çok iyi