Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

Nişanlımla bugün english home bi girdik, giriş o giriş :KK52: Benimkisi ne oluyo yaaa akın akın kadın geliyo bu dükkana dedi çok güldüm :KK9: bi sürü aksesuar aldık ama yatak örtülerinde kararsız kaldığımdan almadık... Bi de annem sana bi şeyler almak istiyor haftasonu memlekete gidince yine bu markadan alırız deyince almaktan vazgeçtim :KK8:
sizce hangisini alalım peki? Yatak odası mobilyam beyaz renkte ve oymalarında uçuk pembe eskitme yapılmış durumda...

English Home Ev Tesktil Ürünleri | BELVA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 MAVI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROSALINA COUNTRY YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | EVLIN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 GRI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 BEJ
English Home Ev Tesktil Ürünleri | HOLLY PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE

Bunlar da bugün aldıklarımız :KK55:

Eki Görüntüle 693423 Eki Görüntüle 693424 Eki Görüntüle 693426 Eki Görüntüle 693427 Eki Görüntüle 693428
Şekerim hepsi muhteşem güle güle kullan yatak örtüsü tabiki 2 numara :KK34:

evt ya moskovalıda güselmiş ben biraz daha bakınayım:) yatak örtülerinden 2 no luyu beğendim ben canm bende gittim bugün e.home a ama bişi bulamadım ya sanki hiçbişey kalmamış bakındım dolandım çıktım:KK43:

evt ya moskovalıda güselmiş ben biraz daha bakınayım:) yatak örtülerinden 2 no luyu beğendim ben canm bende gittim bugün e.home a ama bişi bulamadım ya sanki hiçbişey kalmamış bakındım dolandım çıktım:KK43:

yaa evet ben de hah tamam budur diyebileceğim bi şey göremedim işin açığı.. sadece kalmama meselesi değildi yani... ama yatak örtüsü almak yerine pike takımı alsam mı diye düşündüm. pike takımları daha şık görünüyordu bence :KK31:

cemilenin bıçak takımını çok öncesinden 4 yıl önce falan markafoniden almıştım.... çok kaliteli görünüyor öneririm.:KK34:
lambayı ve kedicikleri burdan bi çeyizciden aldım.
hurç ve askılar da diasa marketten :KK42:

$lamba.jpg $aksesuar kedicik.jpg $cemile1.jpg $cemile2.jpg $hurç büyük yorgan.jpg $askılıklar.jpg

Son düzenleme:
Canmm hepsi cok guzel gule gule kullan.. Mini ekmekliği nerdn aldn cok sırınnnn:)

canım yeni cicilerinin hepsi birbirinden güzel çok beğendim

yatak örtülerinden de 2 numarayı beğendim çünkü bende ondan aldım:KK1: hem yatak odanda beyaz pembeymiş tam uyar diye düşündüm

Nişanlımla bugün english home bi girdik, giriş o giriş :KK52: Benimkisi ne oluyo yaaa akın akın kadın geliyo bu dükkana dedi çok güldüm :KK9: bi sürü aksesuar aldık ama yatak örtülerinde kararsız kaldığımdan almadık... Bi de annem sana bi şeyler almak istiyor haftasonu memlekete gidince yine bu markadan alırız deyince almaktan vazgeçtim :KK8:
sizce hangisini alalım peki? Yatak odası mobilyam beyaz renkte ve oymalarında uçuk pembe eskitme yapılmış durumda...

English Home Ev Tesktil Ürünleri | BELVA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 MAVI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROSALINA COUNTRY YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | EVLIN PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 GRI
English Home Ev Tesktil Ürünleri | ROZA PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 BEJ
English Home Ev Tesktil Ürünleri | HOLLY PATCHWORK YATAK ÖRTÜSÜ ÇİFT KİŞİLİK 240X260 PEMBE

Bunlar da bugün aldıklarımız :KK55:

Eki Görüntüle 693423 Eki Görüntüle 693424 Eki Görüntüle 693426 Eki Görüntüle 693427 Eki Görüntüle 693428

maşallah ne güzel şeyler almışsın englishhome candır diyorum başkada bişi demiyorum:KK9::KK9: bence yatak örtülerinin hepsi çok şık gözünü kapat ve bir tanesini seç yoksa ben ayrım yapamadım:KK9:

ooo benim sevgili meslektaşım döktürmüş görmeyeli :KK55:

ne güzel ciciler almışsın sen bakiyim, hepsine tek tek tek bayıldım cidden :KK16:

Az evvel Trendyol'dan aldım bu takımı, Vita Verde'nin 20 cm'lik seramik tencere ve sahan seti.... hem de oldukça uyguna, 85 tl'ye :KK31:
trendyol | alışverişin yeni yolu
$vitaverde-soft-grip-20-cm-cam-kapakli-derin-tencere119668.jpg $vitaverde-soft-grip-20-cm-sahan1196551.jpg

Merak edenler için dipnot:
Mutfağınızda sağlıklı THERMOLON seramik iç kaplamaya yer açın, yemeklerinizin içinde sadece lezzet olsun
İç yüzey THERMOLON kaplamadır.THERMOLON teknolojisi ile üretilen VITA+VERDE tencere ve tavalar da ısı, nem, ve tadı tutan bir yalıtkan vardır.
Bu da yemeklerinizin lezzetli olmasını sağlar.
Cam ve seramik yapımında kullanılan THERMOLON doğal maddeler ile üretildiği için Bu teknoloji ile üretilen tencere ve tavalar ısıyı "ısıyı yayma" özelliği ile tavanın /tencerenin sıcaklığını dengeler.
Eğer yanlışlıkla tavanızı/tencerenizi fazla ısıtıp 450 C nin üstüne çıkmasına neden olsanız dahihiç bir toksik duman ortaya çıkmayacaktır.
PTFE - PFOA-Kurşun ve Cadmiyum içermez.
Vita+Verde ürünleri de bu maddeleri içermediğinden güvenle kullanabilirsiniz.
Çizildiklerinde hiçbir kullanım zorluğu çıkarmaz ve toksik maddeler salgılamaz.
Dış yüzey alüminyum üzerine yanmaz beyaz kaplama
Garanti 2 yıldır

Son düzenleme:
Sharin ve Suwen marka cicişlerim, çok önceden almıştım... :KK12: yalnız suwen'in büstiyeri de vardı bulamadım onu nette şimdi :44:

$1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $suwen.jpg $suwen2.jpg

canım son aldığın cicilerin hepsi birbirinden güzel güle güle aşkla kullan

X