Yaşam Güzeldir (ysmgzldr)'in Çeyiz Bahçesi :)

herseyin çok tatlı güle güle kullan=) çay bardağı ve tabaklarını nerden aldın çok tatlılar=)

teşekkür ederim canım :) pembelleri diyorsan kahvaltı takımının içinde onlar. bilindik bi marka değildi evim.nette satılıyordu. cupcake partisi olarak geçiyor kampanya :)

Safiyecim kayınvalidenin aldığı ciciler ne kadar cici ne kadar güzeller öyle :KK16:
Çok şanslısın canım, kıymetini bil kayınvalidenin :KK34:

Allahım bizlere de böyle şeker mi şeker, tatlı mı tatlı, güzel huylu bizi çok sevecek, kızlarından ayırt etmeyecek kayınvalideler nasip etsinnn :KK16:

Yorumumu kocaman bir Aminnnnn diyerek başlıyorum:KK1::KK1:
canım beyaz eşyaların çok güzel inş. bize de böyle hediyeler gelir:KK1: güle güle kullan

Evet evet aminnnn diyorum ben de:KK9: İnnnnşallah size de böyle bir kayınvalide denk gelir :KK16: Çok teşekkürler.... :nazar:

özdilek pamuklu battaniyelerimi de koymamışım sanırım :KK16:
$OZDILEK-TEK-KISILIK-BATTANIYE-PAMUKLU-GRACE__67529204_0.jpg $Özdilek Talia_Pamuklu_Battaniye_cift_kisilik.jpg

annemle memlekette çeyizcide bunun kavuniçi rengini almıştık, markası sarar :KK31: bi de tek kişilik aldık ama onu nette bulamadım....:44:

$SARAR-CIFT-KISILIK-KADIFE-BATTANIYE__81201647_0.jpg

beyaz eşyaların çooook güzel canım güle güle kullan cicileriniiiiiiiiii:KK16:

Maşallah canım her şeylerin pek güzel :KK16:
Beyaz-Renkli çamaşır sepetini nerden aldın? Bayıldım kesinlikle istediğim bişey :KK1:
Çok fonksiyonelmiş :KK16:

canım battaniyelerin renkleri çok hoşmuş güle güle kullan

Maşallah canım her şeylerin pek güzel :KK16:
Beyaz-Renkli çamaşır sepetini nerden aldın? Bayıldım kesinlikle istediğim bişey :KK1:
Çok fonksiyonelmiş :KK16:

sağolun canlarım :KK16: kirli sepetini ben 2 sene evvel hepsiburada'dan almıştım. talinn kirli sepeti diye arayınca çıkabilir. yoksa bile hepsiburada ya da gitti gidiyorda benzer ürünler var :KK34:
mesela şu da hoş hem de tekerlekli: TEKERLEKLİ ÇİFT BÖLMELİ KROM ÇAMAŞIR SEPETİ GittiGidiyor'da 80515330

battaniyeşrin çok güzel yeşimcimm güle güle kullan :nazar:

sağolasın canım benim :nazar:
ya bu arada benim adım aslında safiye :KK17: nick'imin kısaltması ysm gzldr (yaşam güzeldir). bi türlü değiştiremedim fırsatım olmadı yaa milletin kafası karışıp duruyor kusura bakmayın :KK9:

benim kaynana adayımda iyidir ama beni tutupda götürmez bişey almaya:26:

belli olmuyo ki canım benim.. belki zamanla ilişkiler değişecek. insanlar bi anda değişiveriyor. :44: başta soğuk davranan biri sonradan tanıdıkça sıcak da davranabilir. tam tersi de olabilir. :KK34:
benim kayınvalidenin hiç kızı yok iki oğlu var ve ilk gelini benim. erken yaşta da ana babasını kaybetmiş... belki de bu yüzden ince düşünceli ve kız evlada hasret biridir... :KK48:

bir aralar maureravm sitesinden almıştım. Sarev Pike Takımım :KK16: ilerde yazlığımız olursa çok hoş durur :KK31:

$Sarev Pike Takımı.jpg

Az evvel Pera Bulvarı'ndan aldım bunları :KK31: 50 tl'lik yakala.co çekimi kullandım, kargo ücretsizdi ve kredi kartına peşin 12 taksit imkanım vardı. toplamında 201,67 TL :KK34:

$Bebe Yaka Mutfak Önlüğü ve Eldiveni.jpg $Emsa Smart Kitchen Katlanabilir Huni kırmızı.jpg $Lava Demir Döküm Izgara Tava kare.jpg $Lava Silikon Tutacak (1set=2adet).jpg $Lavanta Bohçası.jpg $Menü Yazmalı 4\l $metaltex Kestane Makinesi.jpg $Rose Verde Tekerlekli Damacana Altı.jpg $tepe home buz torbası.jpg

Bunu da lava'nın kendi sitesinden aldım 44 tl kargo ücretsiz... ızgara tavamla birlikte kullanırım :KK8:
$Lava Demir Döküm Grill Pres - Kare, 21x21cm.jpg

Son düzenleme:
canım son aldıkların çok güzel özellikle mutfak önlüğün ve askın çok şekermiş güle güle kullan

X