Gözlüksüz yüzdüm.Bugün kollarımın arkası ağrıyor.Kollarda güzel incelir.Bakalım bir daha gittiğimizde 600 yapayım.teşekkür ederim canımharikasın ilk başlarda öyle olur sonra 100 100 arttırırsın kulaç sayarken gözlükle mi gözlüksüz mü yüzdün? görüceksin kısa sürede bir bakmışsın 1000 olmuş bile
harikasın canım yaaa.. gözlüksüz daha zor.. bence gözlüksüz 500=gözlüklü 1000 :)) çünkü daha çok efor sarfediyorsun:)Gözlüksüz yüzdüm.Bugün kollarımın arkası ağrıyor.Kollarda güzel incelir.Bakalım bir daha gittiğimizde 600 yapayım.
Senin yöntemi beğendim.Denize gittiğim zaman kulaca devam.harikasın canım yaaa.. gözlüksüz daha zor.. bence gözlüksüz 500=gözlüklü 1000 :)) çünkü daha çok efor sarfediyorsun:)
ben tartılmadım canım..burda tartı yok zaten.. buraya gelmeden 67 küsürdüm ama yazlık öncesi 2 günlük iş seyahatinde ve sonra yazlıkta cozuttum.. şimdi ne desem yalan olur..kaç ile başladıgımı bilmiyorum ama 67 degildim onu biliyorumSenin yöntemi beğendim.Denize gittiğim zaman kulaca devam.
Sen tartıldın mı kaç kilosun? Şimdi kaç kilo oldun?Diyete de başladın fark olmuştur.
Bence 65 olmuşundurben tartılmadım canım..burda tartı yok zaten.. buraya gelmeden 67 küsürdüm ama yazlık öncesi 2 günlük iş seyahatinde ve sonra yazlıkta cozuttum.. şimdi ne desem yalan olur..kaç ile başladıgımı bilmiyorum ama 67 degildim onu biliyorumşimdi ise tek tartım kıyafetlerim, zayıfladıgımı mayomdan bile anlıyorum artık dönünce görücez..
ah keşkem ah keşkem.. daha 12 gün oldu ben 68 veya 69 ile başlamışımdır diye tahmin ediyorum..nasip kısmet biraz da az yemek çok emekBence 65 olmuşundur
daha ne olsun canım yaaaa.. harikasınben hala şimdilik yürüyüşle yetiniyorum..:)
sabah 30 dk hafif tempolu.. akşam iş çıkışı daha tempolu 1 saat 20 dakika yürüyorum.. yolumu uzatıyorum çıkışta..inş göbüşüm gider:)
sağol canım:)daha ne olsun canım yaaaa.. harikasın
Yarın denize gidiyoruz.Bakalım kaç kulaç atacağım.Bol bol tadını çıkar canım.denizin keyfini çıkarmak için artık son günler… 1200 kulaç attım ama daha 200. de yorulmuştum.. neyseki 1000 i tamamladım,hatta ve hatta geçtim
hadi bakalım bekliyorumYarın denize gidiyoruz.Bakalım kaç kulaç atacağım.Bol bol tadını çıkar canım.
Bugün deniz çok güzeldi gerçkten.Bugün iki yüz kulaç atabildim.Küçük oğumla oynadık.hadi bakalım bekliyorumteşekkürler canım.. sen de denizin tadını çıkar.. bugün deniz harika
ne güzelll denizin keyfini çıkarmışsın.. ben dün 800 bugün de 500 kulaç yüzdüm denizde.. umarım bayramda gene burda olurum.. yoksa bu yazın son kulaçları olabilir bugünküler..Bugün deniz çok güzeldi gerçkten.Bugün iki yüz kulaç atabildim.Küçük oğumla oynadık.