Yaşam Boyu Spor :)

Hoşbuldum="simsims, post: 42530020, member: 494675"]harikasın canım hoşgeldin :)[/QUOTE]
Hoşbuldum canım :) teşekkürler

Teşekkürler sims, post: 42546255, member: 494675"]harikasın canım ben de yarın yazıcam [/QUOTE]
Tesekkürler :) tamam cnm

düzenli spor yapmayı hayal edip bir türlü yapamayan, vakit bulamayan hanımlar toplanın bakalım. bi silkinelim kendimize gelelim değil mi bugün sporumuzu yapıp neyi ne kadar yaptıgımızı bildirelim birbirimize destek olalım

aynen öyle kafamda düzenli olarak spor yapmayı düzenli şekilde düşünüpte bi türlü yapma işini düzene sokamıyorum, nolcak bu halimiz

her gün diyete ve spora başlayacağıma sağlıklı yaşayacağıma kendi kendime söz veriyorum ama bir türlü olmuyor :/ birkaç ay önce burada başarmıştım şimdi yeniden başlamak istiyorum

bende buna benzer bir durumdayım şöyleki: yemek yediğim heran ben diyetteyim dikkat etmem lazım az yiyim abur cubur yemiyim diye içimden geçiriyorum fakat önüme gelince irademe sahip çıkamıyorum azda olsa tadına bakıyorum, yada baya bildiğin yiyiyorum

merhaba kızlar :) baya bir boşladım buraları farkındayım.. ama hayat.. bazen orda bazen burda bazen de canın hiç yazmak istemez tek kelime..
ben spor yapmaya devam ediyorum.. hergün düzenli degilse de haftada 3 gün yürüyüş yapıyorum.. sadece keyif için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…