Yaşam Boyu Spor :)

Hoşbuldum="simsims, post: 42530020, member: 494675"]harikasın canım hoşgeldin :)[/QUOTE]
Hoşbuldum canım :) teşekkürler

Teşekkürler sims, post: 42546255, member: 494675"]harikasın canım ben de yarın yazıcam :KK200:[/QUOTE]
Tesekkürler :) tamam cnm

düzenli spor yapmayı hayal edip bir türlü yapamayan, vakit bulamayan hanımlar toplanın bakalım. bi silkinelim kendimize gelelim değil mi :-) bugün sporumuzu yapıp neyi ne kadar yaptıgımızı bildirelim birbirimize destek olalım :-)

aynen öyle kafamda düzenli olarak spor yapmayı düzenli şekilde düşünüpte bi türlü yapma işini düzene sokamıyorum, nolcak bu halimiz :KK43:

her gün diyete ve spora başlayacağıma sağlıklı yaşayacağıma kendi kendime söz veriyorum ama bir türlü olmuyor :/ birkaç ay önce burada başarmıştım şimdi yeniden başlamak istiyorum

bende buna benzer bir durumdayım şöyleki: yemek yediğim heran ben diyetteyim dikkat etmem lazım az yiyim abur cubur yemiyim diye içimden geçiriyorum fakat önüme gelince irademe sahip çıkamıyorum azda olsa tadına bakıyorum, yada baya bildiğin yiyiyorum :KK43:

merhaba kızlar :) baya bir boşladım buraları farkındayım.. ama hayat.. bazen orda bazen burda bazen de canın hiç yazmak istemez tek kelime..
ben spor yapmaya devam ediyorum.. hergün düzenli degilse de haftada 3 gün yürüyüş yapıyorum.. sadece keyif için..

Programım şu şekilde olucak ip atlama+mekik+squat...ip atlamayı gün artırarak yapıcam mekik ve squat programımda bu şekilde
Screenshot_2016-03-06-16-08-38-1.png
IMG-20160224-WA0001.jpg
Resmimi çektim ve haydi bre bismillah:KK45:

X