İte kalka gidiyoruz getçekten çok sıcak.bugün 4 oldu sanırım jillian..neyse buna da şükür :) bu sıcaklarda hiçbir şey yapılmıyor.bugün de yapmazdım da eger yemegi biraz kaçımamış olsaydım :) spor şart oldu gece gece.. ama şimdi kendimi harika hissediyorum.darısı diger günlerin başına
olsun , hiç yoktan iyidir,öyle düşünmek lazımİte kalka gidiyoruz getçekten çok sıcak.
Dün : 800 kere ip atlama
Bugün : ağırlık programı 12 tekrar bir set yapabildim.550 kere ip atlama.Araya da başka hareketler sıkıştırdım.
bugün 4 oldu sanırım jillian..neyse buna da şükür :) bu sıcaklarda hiçbir şey yapılmıyor.bugün de yapmazdım da eger yemegi biraz kaçımamış olsaydım :) spor şart oldu gece gece.. ama şimdi kendimi harika hissediyorum.darısı diger günlerin başına
gerçekten ter atmak harika bi duygu,hafifledigimi,canlandıgımı ve mutlu oldugumu hissediyorum spordan sonra..bu duygu o sıcakta çektigimiz işkenceye degiyor :) ben de soguk suyla alıyorum,anca kendime geliyorumne kadar çok ter o kadar kazanç :) vıcık vıcık böyle bacaklardan ter akıyor di mi? hatta benim terim başımda bantım olmasına rağmen gözlerimi yakıyor. Duşu çok soğuk suyla alıyorum yangımın sönmüyor. Metabolizmaa ateşleniyor gece boyuncada çalışmaya devam ediyor çünkü ve bu herşeye değer. Zaten zor olan play tuşuna basmak. gerisi geliyor. Kalbi yerinden çıkmadığı müddet kimse yarıda bırakmaz egzersizi. Hem biz zor olanı yapıyoruz bu sıcaklarda spor yaparak.:)
bahanelerde bitmez: kışın soğuk kaparım, yazın çok sıcak. sabah cok erken açım. akşam çok geç yorgunum..:)
hoşgeldin canımmmMerhaba bayanlar :)
Diyetisyenle başladım sağlıklı beslenmeye doktorum ilk hafta yeme düzenini hallet 1 hafta sonra başla
Didi 1 hhaftam doldu kaldır koca totoyu kızım kaldırartık sahalara geri dönüyorum uzun lafın kısası kafama göre takılacak du bakali nolcek :)
Hoş geldin.Güzel bir başlangıç olsun inşallah.Merhaba bayanlar :)
Diyetisyenle başladım sağlıklı beslenmeye doktorum ilk hafta yeme düzenini hallet 1 hafta sonra başla
Didi 1 hhaftam doldu kaldır koca totoyu kızım kaldırartık sahalara geri dönüyorum uzun lafın kısası kafama göre takılacak du bakali nolcek :)
Aman kıskandım.Ben sağdakinden biraz daha iyiyim.Ama soldakinden kötüyüm.Bacak ve kalça için squat yapıyorlar.Kalçayı yuvarlıyormuş.Üst için de benim eklediğim videodaki hareketleri yapabilirsin.Ama bu kendi düşüncem.Profesyonel olarak bilgi veren olursa bizimle de paylaş lütfen.kızlar selam herkese kulüpte bir arkadaş bu resmi paylasmis. ..
soldaki bayan gibi dik omuzlara ve düzgün bir sirta sahip olmak için ne yapmak lazım...
yardimci olursaniz çok sevinirim. ..
Hoşbuldum söylemek istemiyorum şuan '(Hoş geldin.Güzel bir başlangıç olsun inşallah.Şu an kaç kilosun?
Hoşbuldumhoşgeldin canımmm
Hoşbuldum söylemek istemiyorum şuan '([/QUO
Sen önceden de yazıyordun değil mi?Spor konusunda azimliydin.Hoşbuldum söylemek istemiyorum şuan '(
evet bende görünce çok kıskandım. ..Aman kıskandım.Ben sağdakinden biraz daha iyiyim.Ama soldakinden kötüyüm.Bacak ve kalça için squat yapıyorlar.Kalçayı yuvarlıyormuş.Üst için de benim eklediğim videodaki hareketleri yapabilirsin.Ama bu kendi düşüncem.Profesyonel olarak bilgi veren olursa bizimle de paylaş lütfen.