savaş cebeci linkini paylaşsanaJillianı yapamayacağım ama.Çok yorulunca vertigo tetikliyor.İki buçuk aydır bununla uğraşıyorum.
Savaş Cebecinin videosu bayanlar için bugün ona başlayacağım.Haftada üç gün.Aralarada squat,plank telefona indirdim.30 günlük program.İp atlamayla destekleyeceğim.Yoga da ara sıra yapayım diyorum.
Ben bugün başlıyorum.Ölçülerimizi de alalım.
Önemli değil canım.süpersin,teşekkürler
vaaauuuwww hepsini yapmışsın tebriklerBen dün başladım simsims.Ölçülerimizi de yazalım.Bakalım nasıl bir fark olacak.Diyete de başladım.Bu sefer inşallah olacak.
Dumbel squat
chest press
Row
Lunges
Shoulder Press
Curl
Deadlift
Crunch
20 sn plank
12 kere 3 set
520 tane ip atladım.
Ben zorlanmıyorum bir de keyifle yapıyorum.Ama haftaya ağırlığı 1.5 kg yapacağım.vaaauuuwww hepsini yapmışsın tebrikler
hadi ben de yarın başlıyorum agustosun 8ine kadar jillana :)Ben zorlanmıyorum bir de keyifle yapıyorum.Ama haftaya ağırlığı 1.5 kg yapacağım.
Ölçülerim :
Bel : 71
Göbek : 90
Kalça :101
Bacak :56
Kol :29
hadi ben de yarın başlıyorum agustosun 8ine kadar jillana :)
30 güne tamamlayamam ama 7sine kadar hergün yapmayı planlıyorum.inşallah canımmHarikasın inşallah sen de bu defa tamamlarsın.
ben de kanter içinde jillian michaels 1. günü bitirmiş bulunuyorumm2.gün tamam.
Spordan sonra insan çok mutlu oluyor değil mi?ben de kanter içinde jillian michaels 1. günü bitirmiş bulunuyorummnasıl mutluyum anlatamam
kesinlikleeeeSpordan sonra insan çok mutlu oluyor değil mi?
hay Allah geçmiş olsun canımm.. iyi hissetikçe yaprsın..Ben bugün ağırlık çalışamadım.Vertigom tuttu yine spordan sonra başım dönmeye başladı.Ama öncesinde evi de temizlemiştim.Yarın iyi olursam devam inşallah.
Devam devam sağlıklıysan kartarmaj yok.Biz bugün denizdeydik.Bol bol yüzdüm.Havada sıcak.Bugün sporum yüzme.hay Allah geçmiş olsun canımm.. iyi hissetikçe yaprsın..ben de ölüyorum yorgunluktan ama az sonra sporumu yapıcam..(buaraya yazayım da kaytarmayayım :))
ben de yalan yok…dün gece yapamadım…Devam devam sağlıklıysan kartarmaj yok.Biz bugün denizdeydik.Bol bol yüzdüm.Havada sıcak.Bugün sporum yüzme.
ben de yalan yok…dün gece yapamadım…neyse artık bugüne.. off yüzmek ne güzeldir bu sıcaklarda.. keyfini çıkar..sonra ben de sana katılıcam
harikasın canımmm..özenilmez mi böyle birineYap yap ben bugün devam edeceğim inşallah.Geçen yiğenlerim geldi aslında fıstık gibiler boyları uzun kiloları da iyi ama hala vermeleri gereken kilo olduğunu düşünüyorlar.Benim yediklerime dikkat ettiğimi gördüler ve dumbella hareketleri gösterdim.Yazık bize ya diyorlar.İki çocuk annesi kendine dikkat ediyor biz de hiç bir şey yok diyorlar.Bunlar hoşuma gidiyor.