Kolay gelsin.Bende başlıyorum.harikasın canımmm..özenilmez mi böyle birinebaşlıyorum az sonra spora
ben dün gene başlayamadımm.. akşam a bırakınca hep bir şey çıkıyor.. sabah en iyisii ama o da erken kalkabilirsen veya sabahtan işin yoksa.. ben şimdi yapabildim arkadaşımm..Kolay gelsin.Bende başlıyorum.
Bende dün iki set yaptım.Hava sıcak gündüzde bir sürü iş yaptım.Korktum tekrar başım dönecek diye.ben dün gene başlayamadımm.. akşam a bırakınca hep bir şey çıkıyor.. sabah en iyisii ama o da erken kalkabilirsen veya sabahtan işin yoksa.. ben şimdi yapabildim arkadaşımm..
jillian gün 2
süpersinBende dün iki set yaptım.Hava sıcak gündüzde bir sürü iş yaptım.Korktum tekrar başım dönecek diye.
burası da inanılmaz sıcakBugün spor yok.Hastaneye gittik sıcaktan halim kalmadı.
Büyük bir şey değil.Başım dönüyordu ya ms hastalığından şüpheleniyorduk.Şükür ms değilim ama meniere diye bir kulak rahatsızlığıymış.İnsan hastalığa sevinir mi ben sevindim.Hava sıcak kendimi yormak istemiyorum.Yeni geçti tekrar başlamasından korkuyorum.Salı günü K.B.B randevu aldım bakalım doktor ne diyecek?burası da inanılmaz sıcakönemli bir şey yoktur umarım..
çok geçmiş olsun canımm..Büyük bir şey değil.Başım dönüyordu ya ms hastalığından şüpheleniyorduk.Şükür ms değilim ama meniere diye bir kulak rahatsızlığıymış.İnsan hastalığa sevinir mi ben sevindim.Hava sıcak kendimi yormak istemiyorum.Yeni geçti tekrar başlamasından korkuyorum.Salı günü K.B.B randevu aldım bakalım doktor ne diyecek?
Kutlarım canım.Bugün ben de ağırlık programımı yapacağım.şuan kan ter içinde bu satırları yazarken nasıl mesudum anlatamammmjillian 3. gün bitti jillian a her başlamam "oflayarak" yapmamak için bahanelerle geçiyor,başladıktan sonra "ben bu işkenceyi niye çekiyorum yarım bırakayım" larla geçiyor sonunda ise MUTLU SON ile bitiyor…
Hoş geldin.Ben bir video ekledim.Önceki sayfalarda onu yapabilirsin.Ağır bir egzersiz değil.İstersen bir set ile başla bir hafta yap,daha sonra iki set ve üç set olarak devam edersin.Videoda bütün hareketleri gösteriyor.Hatta isimlerini yazıp internetten görsellere girip bakabilirsin.Sormak ostediğin bir şey olursa burdayız.Arkadaşlar size katilmak istiyorum ama uzun zamandır spor yapmıyorum bir iki gündür evde yürüyorum. .. nereden baslamaliyim sizce...
vücudum suan ağır egzersiz lere hazır değil. ...
1.65 kilo 60 canım ama koca bir göbek ve iç bacak ve üst kolda vede gidikta sorunum var...Hoş geldin.Ben bir video ekledim.Önceki sayfalarda onu yapabilirsin.Ağır bir egzersiz değil.İstersen bir set ile başla bir hafta yap,daha sonra iki set ve üç set olarak devam edersin.Videoda bütün hareketleri gösteriyor.Hatta isimlerini yazıp internetten görsellere girip bakabilirsin.Sormak ostediğin bir şey olursa burdayız.
Boyun ve kilon kaç acaba?
Boyuna göre kilonda iyi ama.Beslenmen nasıl.Benimde kol göbek sorunum var.Düzenli yapamıyorum ama yapıyorum.1.65 kilo 60 canım ama koca bir göbek ve iç bacak ve üst kolda vede gidikta sorunum var...
videolara bakacağım şimdi. ..
şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var...Boyuna göre kilonda iyi ama.Beslenmen nasıl.Benimde kol göbek sorunum var.Düzenli yapamıyorum ama yapıyorum.
Eşimde de şeker başlangıcı var.Açlık 130-135,tokluktan iki saat sonra 250-280 aradı çıkıyordu.Montignac diyetine başladık.Hem kilo veriyor hemde şekeri düzene girdi.İlacı 500 mg.sabah ve akşam yemeğinden sonra içiyordu.Şimdi günde bir kere içiyor ve şekeri normal değerlerde.İstersen incele.Bu arada geçmiş olsun.şeker ilacı kullanıyorum insülin direncim var...
kilo gobekte sanki
diyet yapıyorum bir süredir 9 kilo verdim canım. ..
karbonhidrati azaltmam lazım biraz daha sanırım
harikasın canımmm.. bugün nasıl gitti??sıcaklarda ne zor spor yapmak yaSporumu yaptım çok mutluyum
500 kere de ip atladım.
merhaba canım hoşgeldinArkadaşlar size katilmak istiyorum ama uzun zamandır spor yapmıyorum bir iki gündür evde yürüyorum. .. nereden baslamaliyim sizce...
vücudum suan ağır egzersiz lere hazır değil. ...