- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi selendemircan
-
Kandırıldığımı düşünmüyorum, benden hiçbir beklentisi olmayan bir adam var karşımda, olgun, dürüst, kendini bilen... yalnızca sanırım karısı vazgeçti boşanmaktan.
Kandırıldığımı düşünmüyorum, benden hiçbir beklentisi olmayan bir adam var karşımda, olgun, dürüst, kendini bilen... yalnızca sanırım karısı vazgeçti boşanmaktan.
ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".
Arayışta olan istekli bir adam değil yalnızlığı seven bir adam aslında, kırgınlık değil yine benim hatam ve büyük kızgınlıklar yani ben de hak veriyorum ona, benden sonra ona dönme durumu yok bir kaç ay sonra karşılaşmışlar kadın hayatımı mahvettin demiş vs. vicdan yapmış sevgilim de.
Evli sayılmazlar ayrı yaşıyorlar ve boşanma aşamasındalar ve ben burda yuva yıkan 3. kadın da değilim benim yüzümden de olmuyor bunlar,,, karısına geri dönerse kendi tercihi allah belanı versin benimle oynadın falan demem sakin karşılarım, o çok emin kendinden ben olmasam da çok emindi zaten.
bu arada evliyken hiç yüzyüze görüşmedik
her şeyi kadın halletmiş, zaten sevgilim evlenmek isteyen bir insan değil olaya dahil bile olmamış, düğün salonunda olmamış, gördüm, sevgilimin annesi kardeşi tanıdığı bile gitmemiş, yeşillik bir alana fotograf cekilmeye gitmişler 3 5 kişi bir de nikah işte olmuş, o kadar. ben de orda konu mankeni olarak durdum işte dedi sevgilim bana
Evli bir adamla hiçbir şekilde işim olmaz zaten benim. Eşi bilmiyor evet söyleyecekti ama boşandıktan sonra daha doğru olur dedi, beni kandırmıyor her ne kadar aşık olsam da salak değilim.
Ben başka bir hemcinsimi üzmem öyle bir kadın değilim, sevgilim söyle dedim zaten, o da gerek yok zaten bitti gitti dedi
uğraştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar, anlıyorum dediklerinizi, ben de düşünüyorum her acıdan ama inanıyorum güveniyorum ve seviyorum da
Sen sevdigin icin inaniyorsun o adama, hikayanin elle tutulur hic bir yani yok.
AYlar sonra kandirildim, esi hamile diye sizlanirsan hak ettigini bulmus olursun.
cok uzun atladım o yüzden, arkadaşım aracılığıyla tanıştım çok yüzyüze görüşmedik farklı sehirlerdeyiz ama tanıyoruz birbirimizi
Akademisyen aklı başında olgun bir adam, 2. es falan olur mu öyle şeyler
2. Eş almak için diploma sormuyorlar. BU ülkede kaç kadın ünv. Mezunu kocası tarafından aldatılıyor dayak yiyor istatislik mi çıkaralım sana. Kendini şartlamışsın ve tüm söylenene kulaklarını kapamışsn.o kadar Zeki ki seni çözmüş yaşınızında verdiği toyluğu biliyor ne duymak istiyorsan onu söylüyor o koca bir kurt
Aynen koca bir kurt😂😂 👏👏👏👏
sende bunu yedin öyle mi :) ya 33 yaşında aklı başında bir adamdan bahsediyorsun, hiç vijdanla evlenir mi, yapma kendini kandırıyorsun, ve hala da savunuyorsun o adamı, kusura bakma ama sen bize inansanda sırf nefsin için o yuvayı yıkılmasına üzülmessin bence,ve de kendince şunu dersin zaten sevmiyordu ki,bütün yuvaları yıkmaya çalışan bayanların dedği laf bu, bırak git bekarlara bak. Zaten zamanında ayrılmışsın noldu gene öldün mü, vazgeç bence bekarlara bak bulursun sevecek birini, yeterki niyetin iyi olsun
Zamaninda umusamamis, evlenince kiymete binmis 😄😄
feci işletiliyorsunuz . demedi demeyinMerhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.
Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.
Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu
1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,
bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi
Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın
Canım art niyetin olmayabilir masum birşey ama boşanmasını bekle o süre zarfında da görüşmeyinm o yasal olarak hala evli bir insan birazcık beklemenizde bir sakınca yoktur sanırım
Anlattıklarınız çok tanıdık geldi bana, sizin yaşlarınızda bir kız arkadaşım vardı biriyle görüşmeye başladı ve bir süre sonra evli olduğunu öğrendi hemen ayrıldı karşı taraf ısrarlarının sonunda başarılı oldu ve arkadaşıma söyledikleri sizinkilerle aynı, boşanıcaz sevmiyorum o da beni sevmiyor falan filan...
Neyse geleyim sonuca arkadaşım o şahısla sonuna kadar gitmeye karar verdi o kadar gözünü kararttı ama bu kararı uygulayamadan bişey öğrendi bu adamlıktan nasibini almayan şahsın karısı hamileymiş ve doğum yapmak üzereymiş herşey hikayeymiş yani.. Arkadaşımın yaşadığı hayal kırıklığını siz düşünün...
Burda yazdıklarınızı okurken çoğu arkadaşla aynı şeyi düşündüm kesinlikle üstüne basa basa söylüyorum kandırılıyorsunuz..
Bahsettiğiniz kişinin ailesini arkadaşlarını ve eşini tanıyor musunuz ya da bunlardan herhangi birinin sizden haberi var mı??
Sizinde bazı durumlardan içten içe rahatsız olduğunuzu düşünüyorum çünkü içiniz rahat olsaydı buraya yazıp fikir danışmazdınız..
Yine de şu an biliyorum ki söylediklerimiz boş, çünkü çok üzgünüm ama siz söylediklerimizin doğru olduğunu bilsenizde görmek istemiyorsunuz...
çok seviyorsanız, ikilemde bile kalmış olsanız, ona çok güveniyor bile olsanız, aşkından emin dahi olsanız yapılacak tek doğru şey vardı bence; " boşan öyle gel!" demek...
1) sizin ilginiz olmasa bile ilerde sen ayırdın pozisyonuna düşebilirsiniz
2) evli adamla ilişki ne olursa olsun onurunuzu siz farketmeseniz de zedeleyebilir
3) evliyken de görüşüyordu zaten deyip adam rahata serebilir
4) gerekten boşanıp boşanmayacağı konusu kafanızı kemirirken ilişkiye adapte olmayı zorlaştırabilir.
gerçekten boşanacak adam boşanır. siz o süreçte görüşmezsiniz. boşanma süresi bittikten sonra aşkından ölüp bitiyorsa zaten sana gelecektir. böylecede sorun büyümeden çözülmüş olacaktır. bence hala yolun başındasınız. tavrınızı koyup, restinizi çekin derim ben!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?