How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yasak ilişki mi yaşıyorum?

Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.

Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.

Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu

1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,

bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi

Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın
Ayrı yaşadıklarını, hasta annesini vs, hepsini gözlerinizle görmeyip adamdan duyduysanız, bilin ki söylediği her şey külliyen yalan.

herşey o kadar açık ve netki evli erkek zaten sana yaklaşmak için karısıyla arasının kötü olduğunu söyleyecektir, çok güzel tazgah kurmuş sende inanmışsın silkelen ve bu duruma son ver , sana kocamı yok bırak oda allahından bulsun.....

sema maraşlı hanım efendinin bir yazısını okudum ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Aldatmanın Hesabı

“Hesabını veremeyeceğiniz işlere kalkışmayın. Çünkü öteki tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.” diye esprili bir söz okumuştum internette.

Dünyada yaptıklarımızın hesabını diğer tarafta vereceğiz amenna. Bir de hem burada hem orada ödeyeceğimiz hesaplar var. Bonuslu hesap, çift ödeme. Bankaların böyle bir uygulaması olsa “Bir harcayıp iki kez ödeyeceksiniz.” gibi kredi kartlarını hiç kullanmayız. Fakat dünya ve ahiret hayatımızın para kadar kıymeti yok mu ki bol keseden bonuslu hesaplara atlıyoruz.

Mesela bir aldatma mevzu vardır ki hesabı hem burada hem diğer tarafta verilir. Bir erkek karısını aldattığında hem karısına hem diğer kadına hem çocuklara hem topluma hesap verir. Çok bonuslu hesaptır yani. Bir kadın alırsın en az beş hesap ödersin. Bir kadın aldattığında hesabı daha da zordur.

Kadınlardan en çok aldığım e-postalar aldatma konusunda şikayetlerden oluşuyor. Neredeyse her gün “kocamın facebookta bir kadınla özel yazışmalarını okudum, beni aldatıyormuş” ya da “kocam eski sevgilisi ile görüşüyormuş” gibi mesajlar geliyor.

Hanımları tarafından yakalanan erkeklerin davranışları beni çok şaşırtıyor. Hanımlarının anlattığına göre yakalanınca çok şaşırıyorlar elleri ayakları birbirine karışıyormuş. Eşlerini aldatan ya da aldatma yoluna giren kocalara bir kaç sözüm var.

Öncelikle yakalanınca niye şaşırıyorsun ki kardeşim? Yakalanacağın hiç mi aklına gelmedi? Eğer gelmediyse o aklı akıl diye taşıma, çıkar at. Bir çocuk bile suç işlerken yakalanacağını düşünür.

Sonra tuhaf tuhaf yalanlar söyleme. Karının bir parça güveni kaldıysa onu da yok etme.

“Ciddi bir şey değildi öyle eğlencesine yazışıyorduk.” gibi önemsiz bir şeymiş gibi göstermeye çalışıp kadını iyice sinirlendirme. “İyi o zaman, ciddi değilse devam et.” deme ihtimali olmadığına göre…

Bir erkek karısını aldatma yoluna girmişse çocukluktan çıkmış bir yetişkin ise eğer birkaç şeyi hesap etmesi gerekiyor. Bunların hesabını yaptın mı? Madde madde bir hesap yapalım.

1-Yakalandığında ne yapacaksın?

Erkekler beyninin sol taraflarını daha çok kullandıkları için mantık ile hareket etmeleri kadınlardan daha kuvvetlidir ama iş aldatma konusuna gelince çok aptalca davranıyorlar. Hepsi yakalanmayacağını ümit ediyor. Ve hepsi de yakalanıyor. Sen de yakalanacaksın. Niyetin ne, o zaman nasıl davranacaksın?

2-Karın aldattığını öğrendiğinde ne yapacak, hiç düşündün mü? Gel birlikte düşünelim.

a) Karın çok ağlayıp üzülecek, hiç vicdanın sızlamayacak mı?

b)Boşanmak isteyebilir. Buna hazır mısın? Kimseyi suçlamadan sonucuna katlanacak mısın?

c) Karın ayrılmak istemese bile sana olan güvenini kaybedecek, artık hep senden şüphelenecek, aranızda yeniden muhabbet oluşturmak zor olacak. Bu seni rahatsız etmeyecek mi?

d) Karın her tartışmada bu olayı başına kalkacak, alakalı alakasız her konuyu bu konuya bağlayacak. Belki kırk sene sonra bile, buna hazır mısın?

e)Karın onu aldattığını önemsemeyecek, bir kaç gün konuşup unutacak. O zaman bir şey yapmana gerek yok fakat bu ihtimal pek yok, boş yere umutlanma. Yakalanırsam karım bir kaç günde unutur diyen bir erkek kadınları hiç tanımamış demektir.

Bir de diğer kadın konusu var. O tarafta durum bir kaç aşamada gelişir. O gelişmelere ve sonunda çıkacak hesaba hazır mısın?

Bekar bir kadınla görüşüyorsun diyelim…

1) Genç kız çoktan evlenme hayalleri kurmaya başlamış, internetten salon takımlarına bakmaya başlamıştır. Ne de olsa karşısında karısı ile mutlu olamayan bir erkek var ve o kendisi onu mutlu edeceğine inanır. Onun evlilik hayalleri içinde olmak istiyor musun? İstemiyorsan ikinci adıma hazır ol.

2)Senin artık aranızdaki ilişkiyi karına anlatmanı beklemekten sıkılır ve karının olayı duymasına yardımcı olmaya başlar. Karını şüphelendirecek şeyler yapar. Bunun için karını bir şey olmadığına inandırmak için bolca yalan söylemen gerekir. Fakat ne söylersen söyle yakalanmaktan kaçamazsın. Daha sonra bu yalanların hesabını tek tek vereceksin (iki tarafta) buna hazır mısın?

3)Diğer kadın ona gönderdiğin mesajları, karınla ilgili tatsız sözlerini, cinsel yazışmalarını hepsini karına gönderecek. Karın ondan esirgediğin tatlı sözleri başka bir kadına söylediğini okuyunca nasıl tepki verecek? Karın ikiniz arasındaki özel şeyleri başka bir kadınla paylaşmana ne diyecek? Karın bunları okuduktan sonra işin içinden nasıl çıkacaksın? Başka bir kadına yazdığın her cümleyi karının da bir gün okuyacağını unutma. Günümüzde moda bu. Diğer kadın yazışmaları kopyalayıp adamın karısına gönderiyor. Ve kadınları bu çok yaralıyor.

4-Her şey ortaya çıktığında ne yapacaksın, boşanıp diğer kadınla evlenilecek misin? Erkekler genellikle iş bu aşamaya geldiğinde diğer kadını bırakıp eşlerine dönmeyi tercih ediyorlar. Niyetin evliliğini devam ettirmek, karınla yaşamaksa bütün bunlar niye? Ortada gözü yaşlı iki kadın ve mutsuz çocuklar olacak. O kadar kişiyi mutsuz etmeye değer mi? Sen biraz eğleneceksin diye.

5-Diğer kadına da ev açar, dini nikah kıyarım diyorsan yine işin çok zor. Özetle kıskançlıklara, mutsuzluk ve gözyaşlarına hazır ol. Kadınlar seviyorlarsa kıskanırlar, sevmiyorlarsa zaten onlarla mutlu olamazsın.Kıskançlıktan kaçış yok yani.

Diğer kadın evliyse neler olabilir? Bir de ona bakalım.

1-Evli bir kadınla görüştüğün için aranızda yazışmak dışında bir ilişki olmasa bile mahrem şeyler yazıştığın için karının, çocuklarının ve etrafın gözünde en büyük şerefsizliği yapmışsındır. Başkasının karısına göz diktiğin için karının ve çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın?

2-Kadının kocası tarafından yakalanma ihtimaliniz var. Ya da senin karının durumu öğrenip kadının kocası ile irtibata geçip yazışmaları gönderme ihtimali var. Bu da ayrı bir derttir. Bu durumda her türlü problem ortaya çıkabilir. Bu durumda ne yapacaksın?

Kadın senin yüzünden kocasından ayrıldı, şimdi ne yapacaksın? Çıkabilecek sorunlara bakalım.

1-Onunla evlendin diyelim mutlu olacak mısın? Bir yuva kurmak için boş yere iki yuvayı birden yıkmış olursan acısı içinden hiç çıkmayabilir.

2- Geride bıraktığın karın ve çocukların seni affedecek mi?

3- Yeni karının beklentilerine yetişebilecek misin? Ne de olsa senin yüzünden yuvasını ve çocuklarını bırakıp geldi. Yazışırken ona gösterdiğin romantik ve anlayışlı adam profilini gerçek hayatta yaşatabilecek misin? Yaşatamazsan yandın demektir.

4-Yeni karın çocuklarını alıp geldiyse onlara babalık yapabilecek misin? Ve büyük ihtimal o çocuklar sizin yüzünüzden babalarından ayrıldıkları için sizi hiç affetmeyecek ve mutlu olmanıza izin vermeyeceklerdir.

5-Bu arada bir de senin çocuklar meselesi çıkabilir. Mahkemede velayeti alan anneleri siz evlendikten sonra rahatsız olun diye çocukları size gönderebilir. Yeni eşiniz için sizin “eski çocuklarınızdır” onlar ve onları istemeyecektir. O zaman ne yapacaksınız? Çocukları kapıya mı koyacaksınız?

6-Yeni karınız çocuklarını bırakıp geldiyse, ilk evlilik günlerinin heyecanı geçtikten sonra ki çabuk geçecektir, çocuklarını özlemeye başlayacak bunun acısını da sizden çıkaracaktır. Bu durumda nasıl davranacaksınız? Yeni karınızı nasıl avutacaksınız?

Off yazarken bile içim daraldı. Kadınların gözyaşları, çocukların şahit oldukları huzursuzluklar, diğer kadının kocasının ve çocuklarının, hatta ailesinin durumu. Evli, çocuklu kızlarının kocasını bırakıp başka bir erkek bulması bizim toplumumuzda pek kolay hazmedilecek bir şey değildir. Büyük ihtimal kadına kendi ailesi de sırtını dönecektir. İki kişinin yaptığı pek çok kişiyi mutsuz edecek. Bir de bunların diğer tarafta ağır hesabı olacak.

Peki bu kadar sıkıntı ne için? Bu kadar insanın üzülmesine değecek ne var, ortada? Hiçç. Belki biraz heyecan, eğlence başka bir şey değil. Bir sürelik heyecan için hayatlar harcanmaya değer mi?

Aldatmalar bazen aldatma niyeti ile değil arkadaş olalım, dertlerimizi paylaşalım diye başlar fakat sonuç genellikle duygusal bağlanmayla birlikte cinselliği beraberinde getirir. Bu yüzden kimsenin karısına, kızına ağabeylik etmeye çalışmayın, kendinize güvenmeyin. Hele sonuçlarını düşünmeden aldatma yoluna hiç girmeyin. Hesabını veremeyeceğiniz işlere teşebbüs bile etmeyin. Bunun sonucu sizin için de diğer kadınlar içinde mutluluk değil. Eşler arasında güven ve sevgi çok değerlidir. Harcamadan önce iyi düşünün.

Aldatmayı kafanızdan çıkarın ve evliliğiniz gerçekten çok kötüyse toparlanamayacak gibiyse boşanın ve yeniden evlenin. Yok o kadar kötü değilse başka bir kadına ayıracağınız zamanı eşinize ayırın. Diğer kadına söylediğiniz tatlı sözleri, iltifatları eşinize söyleyin. Bakın o da size karşılık verecektir. Cinsel sorunlarınız varsa eşinizle birlikte cinsel terapistlere gidin, tedavi olun, utanacak bir durum yok.

Kızgınlıklarınıza yenilip eşinizden sevginizi esirgemezseniz karşılığını alırsınız. Diğer kadını tavlamak için göstereceğinizi emeği sizinle hayatını paylaşan, çocuklarınızı doğuran kadına göstermeniz daha doğru bir davranış değil midir? Varsa problemleriniz bir çocuk gibi kaçmak yerine evin reisi olarak çözüm bulmak için gayret göstermekten sorumlusunuz.

www.cocukaile.net

Ben bu adamın oyle sevgisine falan inanamadım kusura bakmayın.seven adam sevdigi kadını oyle aylarca bırakmaz.hadi bıraktı diyelim o arada gidip bir baskasıyla evlenmez.
Sizinle illa cinsel anlamda heveslik giderme amacı olmayabilir.belki sadece farklı heyecanlar hosuna gidiyordur bilemem.bence muhtemelen evliliginde yolunda gitmeyen bişeyler vardır o da sıkılmıstır,sizin de aramanız uzerine gelmiş.oyle bosanma boyutunda bir durum da yoktur bence.hatta bence evleri ayırma diye bir durum da olmayabilir,adam askere gidecegi icin kadın hasta annesiyle kalmaya baslamıstır.
Erkek aklı nasıl calısır biliyosanız eger cinsel amacı olması olasılıgına da ihtimal verin derim ben.
Oyle aklı basında akademisyen 33 yasındaki adam durduk yere evlenmez sevmeden istemeden ki cocuk bile istemeyen biriymiş evlilik icin hicbir mecburiyeti de yok anlayacagınız.
Cok kotu kokular aldım.saf olmayın siz de..

valla bu devırde böylede gerizekalı kadınalr olduguna ınanamıyorum

8 yıllık bir ilişki bir kızgınlıkla silinmez ,silinmemeli ,eğer bu kadar basit silinebiliyor ve peşine hemen evleniliyorsa bu adamın sevgisidne bir sorun var demektir.
acelesi neymiş de hemen evlenmiş demezler mi adama ,kaldıki bu kadar uzun yıllar süren bir ilişkiden çıkan birisi öyle bırakın 3-4 ay sonra evlenmeyi belki de yıllarca evlenmeye cesaret edemez..
karısı adamı hala seviyor ve boşanmak istemiyor bu da gün gibi aşikar ve belki de adam tekrar sizinle irtibata geçtiğinde beri ailede huzursuzluk başladı ,bunu da bilemezsiniz.
yani belki de karısından sizin yüzünüzden ayrılmak istiyor ,size başka şeyler söylemesi bunun doğru olduğu anlamına gelmez ,kaldıki adam zaten doğru bir adam değil tavırlarından belli .
madem sizi seviyor ,ona ben evliliğin bitmedikten sonra seninle görüşemem ,eğer biterse o zaman bakarız deyin bakalım ne yapacak tepkisi ne olacak.
adam bence de sizi kullanmak istiyor , en azından bunu anlarsınız ,eğer ki tamam dediğin gibi olsun haklısın şuan evliyim kağıt üzerinde de olsa seni her zaman beklerim ,boşanınca görüşelim derse sizi sevdiğinizi düşünebilirsiniz bi nebze ,ama büyük bir tepki verir olmaz öyle şey der sizi suçlamaya kalkarsa anlayın ki feci bir şekilde kullanılıyorsunuz ve adam sizin üzerinizde askerlik sürecinde amacına ulaşamadığı için bunları yapıyordur..

Yani burada konuyu adamın karısı açmış oldaydı şöyle anlatacaktı. 8 senemi verdiğim sevgilimle evlendik.. 1. Sene zor senesiymiş evliliğin. Çok zorlandık hatta boşanma noktasına geldik. Annemin hastalığı sebebiyle onun yanında kalıyordum ayrı olmak belki bize iyi gelir diye düşünmüştüm. Ama öğrendim ki o 8 senemi verdiğim adam bu süreçte eski sevgilisiyle görüşmeye başlamış bile. Ben tekrar birleşiriz biz birbirimizden kopamayız hayalleri kurarken o beni aldatıyormuş........ Ve hepimiz kocasına şerefsiz diyip ona da size de lanetler yağdıracaktık.. Hoş değil dimi?? İşte ortada bir evlilik bağı varken adamın ve sizin açınızdan durum ne olursa olsun sonuç bu. Çünkü işin içinde başka bir şahıs daha var ve onun duyguları sizinkilerden çok çok farklı olabilir. Boşansınlar sonra nerden devam etmek isterseniz devam edin. Ama boşanma davası bitene kadar o evli bir adam, karısını aldatıyor ve siz de ikinci kadınsınız...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İtalyan kadına sormuşlar:
Eşin seni aldatsa naparsin?-öldürürm
İngiliz e sormuşlar:
-ben de onu aldatırim
Fransiza sormuşlar:
-hiç takmam bosanirim demiş
Bizim Türk kadınına sormuşlar
-Benim KOCAM ALDATMAZ demiş. ....

Konu sahibi arkadaşım tecrübesiz olduğunu kabul etmiyosun bi de üstüne o adamı haklı cikariyosun sen evlilik bağı ne biliyo musun...
Yararlanck bişe yok diyosun ya bi de adam eşiyle zatn istediğini yaşıyo bi de aaa bak 21 yaşında genç bir kızı bile kendime aşık edebiliyorum diye egosunu tatmin ediyo yararlnma diyince cinsellik gerekmez kişilik bozukluğu aldatmanin en büyük sebebi eşi mutlu edememis değil. ..
Genelde bu ayriyiz ayrı yatıyorum hikayelerinin sonu ndense doğan bir bebekle bitiyo...
Ama sen onu da adam iyi niyetli kadın yalnız sıkılmasin diye yaptı dersin....
Çok gencsin yazk etme kendine..............

ßůšr@

Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.

Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.

Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu

1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,

bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi

Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın

Bir adam sevse gidipte başkasıyla evlenmez yok kızgınmıs yok seviyomus bence yalan..ha unutamamıştır alışkanlıktır onu bilemem ama ne olursa olsun aklı başında düzgün bi adam evliliğine sahip çıkar madem öle evlenmeseymiş öyle şeymi olur yazık günah öyle bi adamdan hiçkimseye hayır gelmez canım benimm adam olsaymışta senin sevgine sahip çıkıp seninle evlenseymiş bi kızgınlık uğrunu kimse kimseyle evlenmez geçicek o işleri sende anladığım kadarıyla toz konduramıyorsun kim ne yazsa ben ona inanıyorum güveniyorum seviyo fln diyosun madem öle kendınden eminsin yolun açık olsun ne diyim ama bence kendını kandırıyorsun :50:

Ne istedlğini bilmeyen adamlardan nefret ederim bazısının ergenlikleri uzuyor ve bazı kadınların canını ve hayatını yakıyorlar umarım size kullanıp bir köşeye atmaz , sanki ateşle oynuyorsun dikkat et yanmayasın

Canım çok gençsin henüz.
Erkekler söz verir ve sadece verir. Belki de yaşının büyük olmasıyla alakalı ciddi bir sıcaklık ve güven duydun ki bu böyledir. yaşı küçük olan taraf diğerine çok bağlanır (burada 2-3 yaştan bahsetmiyoruz.)

Erkekler zaten evlilikten sıklıkla kaçar bu nedenle yediden barıştık evlenelim dedi evlendim diye bir şey söz konusu olamaz. eğer eğer böyle bir durum söz konusu olduysa zaten bu adam karısını çok seviyor demektir. Şimdi diyeceksin ki herkes bir mi nereden biliyorsun? Aklı başında kariyeri olan bir adam böyle dengesiz kararlar vermez. maalesef ki hayatında tabiri caizse çıtır bir sevgili istiyor. Evli erkeklerin yalanları hep aynıdır. Yok yatakları ayırdık yok şöyle yok böyle... Eğer bir adam ayrılığı kafasına koymuşsa bir dakika durmaz ayrılacağı kadının yanında. Başına silah dayasan yine durmaz. Yok annesi hasta yok şu yok bu inan ki hepsi bahane. Kendine yazık ediyorsun ona giçbir şey olmayacak, sana olacak. Ha diyorsun ki evet ben onu seviyoru m ve inanıyorum. Bşandığı zaman görüşürsün hiçbir şekilde iletişime geçme. Eğer hayatındaki gerçek aşk sensen sabırla bekleyecektir. Unutmadan askerde demişsin bir de onun askerlik bahanesi olur psikolojim bozluldu falan. Kendini düşün ve o adamın karısını düşün. Boşanmak istiyorlarsa bile ne kadar incitci bir şey sonuyçlanmadan adamın hayatına yeni birini alması.
Karar senin tabi ki biz sadece yazdıklarına istinaden yorum yapar ve sorduğun soruya cevap veririz. Dengeleri kuracak olan sensin.

Koşarak uzaklaşman gereken bir konuda, hala yasak ilişki mi yaşıyorum demek...

Duygularını bırak bi kenara , tüm anlattıklarını 3. bi şahıstan dinler gibi anlat kendine ve dinle... Eğer mantığın sana koca bi yalanın içinde olduğunu söylemezse ben de hiç bişey bilmiyorum :34:

Konunu okudugumda k.bakma ama en çok karsi tarafa üzüldüm kendini ne kadar hakli cikarmaya calisirsan calis sen evli bir adamla birliktesin kagit üzerinde bile olsa o evli bir adam ve bu evliliğin bitmesine sen sebep oluyorsun hic aramamaliydin o seni sevseydi tüm skntilara rağmen seni alirdi eşinden ayrilacaginida hic zannetmyrm diyelim ki ayrildi seni aldi seninle de uzun sürmez gözü yasli bir kadinin ahiyla cokda mutlu olamazsin:20:

evet yasak ilşki yasıyorsun ,adam evli ,kadın hala kocasını seviyor, sen bu ilşkinin hiçbir yerindesin. Yazım etme kendine. Adam resmen bahanelerle kandırıyor seni.. SEn adamın aklına girmişsin sonradan. yaptığın cok yanlış SEN EVLİ OLSAN EŞİNİ ESKİ KIZARKADASI ARASA NE YAPARDIN. neymiş niye söylememişmiş. Ya arkadaşım adam evlenmiş. eskiyi niye kurcalıyorsun. hem nereye varacaksın. Eski artık bitmiş gitmiş evlenmiş yuva kurmuş. Senin derdin ne daha...

Adam yalan mı söylüyor doğru mu söylüyor bilemem ama sen şu anda halen evli bir adamla birliktesin. Kendini o kadının yerine koy. Evlilikleri şu an bitmiş olsa bile kağıt üzerinde hala o adamın karısı ve onun soyadını taşıyor. Sen onun yerinde olsan kendini nasıl hissederdin. Eğer gerçekten birbirinizi bu kadar seviyorsanız ve gerçekten evlilikleri sona ermişse bir kaç ay daha bekleyebilirsiniz. Sonuç olarak ikiniz de bir yere kaçmıyorsunuz.

evlenmiş evlilik öyle çocuk oyuncağı değilki keşke evlendiğini öğrendikten sonra hiç bulaşmasaydın bu adama dikkat et hayırlısı olsun yinede güvenme bence ona

Yani yazmayayım diyorum, bana düşmez diyorum ama ayıp. O kadını şurada düşürdüğün duruma bak neymiş kocası sevmiyomuş seni seviyomuş. Yavrum seni sevse seni alırdı nikahına. Şimdi seninle gönül eğlendiriyo askerliği bitince karısına döner bi güzel sende ortada kaldığınla kalırsın. He bende hiç üzülmem sana, senin hatan sen bir adamın evlendiğini gördüğün halde nasıl arayabiliyorsun onu. Bana niye söylemedin diye aramışsın sana neden söyleyecekmiş ki adam evlenmiş anlıyor musun? EVLENMİŞ !!!
Sizin gibi bayanlar yüzünden bizler paranoyak oluyoruz kocamızı, sevgilimizi, nişanlımızı normal arkadaşları arasa bile hemen bu kız niye aradı benim kocamı diye düşünüyoruz. Olmayan şeylerin altında bir şeyler arıyoruz. Çünkü zaman kötü kocalarımızı herkesten sakınıyoruz sonra adımız kıskanç oluyor. Keşke o kadıncağız da kocasının telefonunda bir kere görseydi senin aramanı. keşke o saçını başını bir kere yolsaydı da görseydin elalemin kocasına sevgilim demek nasıl oluyor. Hem daha 21 yaşındasın bulsana kızım bekar yaşı yaşına uygun birini. Bekar erkeklerin suyu mu çıktı ? Yazık günah o kadına bunları düşün kendini düşünme, bencil olma. Senin ailen de mi seni uyarmıyor?

Back