yasak askim var nolur akil verin

Peki madem fake degilsin gerceksin madem hata yaptigini biliyorsun madem cok seviyorsun anlamadigim su insan sevdigini nasil baskasiyla paylasir dun gece hanimiyla birlikte oldugunu bile bile ona nasil dokunabiliyorsun miden nasil aliyor bunu bu sevgi falan degil fake olmayan arkadas hormonlar cildirmis olmali

Bi sekilde gözun onu görmuyor anlatabildimmi.

isim de iyi bir kariyer yaptim . Ben ondan önce basladim oraya. ayni yerde calismasak hersey daha kolay olacak gibime geliyor ama ayni yerdeyiz . kariyerim iyi bir yere gelmisken onu unutacam diye elimin tersiyle itmek istemiyorum bir sekilde bakmam gereken cocuklarim var.

pekala fake olmadığını varsayarak sana dileğine uygun bir nasihat edeyim.
bak arkadaşım; ben sana yuva yıkanın yuvası olmaz demeyeceğim çünkü inanmam böyle şeylere dünya mazlumların olduğu kadar zalimlerin de dünyası.
kime aşık olduğunu seçememiş olabilirsin buna lafım yok, gönül işte bekara da konuyor, evliye de. ama... kiminle ilişki yaşayabileceğini seçebilirsin yeme şimdi bizi.
gayet istedin onunla ilişkide olmayı. ha olabilirsin benim için bir sorun yok, ahlakçılardan değilim, karısını aldatıyorsa o aldatıyor, sonuçta senin kadınla aranda bir sadakat akdi yok, o sevgilin olacak o adamın sorunu.
peki sen vicdanen rahat mısın? bir kadın belki de evliliğinin çok güzel gittiğini sanırken sen onun salak yerine konmasına ortaklık ediyorsun, böyle mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?
hadi oldu ya hayat bu, bu adam evliyken sana aşık oldu, dedik ya gönül bu konuyor işte. e bu adam sadık değil, çıksa karısının karşısına, sağ ol güzel günler geçirdik bana evlat verdin ama ben başkasına aşığım dese ve sana gelse gram üzülmem o kadına çünkü siz kimseyi kandırmamış olursunuz ama o kadını salak yerine koyuyorsunuz, için nasıl rahat ediyor?
etmesin.
çünkü şunu unutma bu adam karısını boşayıp seninle evlense bile yüksek ihtimal seni de aldatacak. bir laf vardır "metresiyle evlenen adamın hayatında bir boşluk açılır" o boşluğu dolduracak. metres sana ağır bir kelime gibi gelebilir, kelimeyi de sana hakaret etmek için kullanmadım, durumunun vuruculuğunu anla, lütfen.
bu adam senin yanından karısına gidiyor, sana hiç evde karısının huysuzlandığından bahsetti mi? bence etmedi, neden biliyor musun? başı ağrımasın diye karısına her zamankinden iyi davranıyor çünkü.
iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, adamı bırak, dünyadaki tek adam o değil, kendini sev ve ileride bir gün kendinden çocuklarından utanacağın şeyler yapma.
sakın kendini benim o kadına zararım yok, boşanmasını istemiyorum diye kandırma, öyle bir şey yok, o senin kendine söylediğin bir yalan.
adamı, karısını, bizi falan bırak sen önce kendine dürüst ol. inan o en sevdiğin insan bir gün gelip sana "evli olduğumu en başından biliyordun" dediğinde edecek tek laf bulamazsın çünkü diyecek, çünkü onun için mevcut düzen hoş, hatta o senin kadar dertlenmiyor bile. üstelik töreleri gereği karısını boşayamayacak bile olabilir, hayatını evli bir adamın sevgilisi olarak mı geçireceksin.
arama sorma, iletişimi kes, acı unutulur gider. aşk acısından kimse ölmemiş, sen de ölmezsin, bu kadar dramatik yaklaşma.

Sevdiğini kanıtlaması gerek değil mi? Bunu evli olarak mı size kanıtlıyor? Belki de sadece sizi kullanıyor ne de olsa bırakamıyorsunuz bunun farkında neden eşinden ayrılsın ki? Öyle de böyle de onun yanındasınız. Ben olsam bırakırdım vicdanım el vermiyor diyorsunuz ya vermemeli zaten evliyse... Siz bırakın ki gerçekten kimin yanında olması gerektiğini bilsin. Bu arada Kürt-Türk olması önemli değil... Hatalısınız ikiniz de.

Evli bir insanla nasıl yürütebiliyorsunuz aklım almıyor. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.
Herseyi kenara koydum siz ikiniz , üçüncü bir kişinin hayatını mahvediyorsunuz, hatta çocukları varsa onlarında.
Yanlışınızdan dönün bir an önce. Bile bile yapmayın bunu. Kendinizi ve çocuklarınızı koyun karşi tarafın yerine, ne hissedersiniz bunu yaşayan siz olsanız?

Soyle konuları buraya acmayin
hakaret ediyolar iste boyuna
Genelde evli kadinlar var burda
kendini aldatilan kadinin yerine koyup konu sahiplerine hakaret ediyorlar
arkadasim bosver birak o adamdan sana hayir gelmez.o esinden bosanmaz sen kullanildiginla kalirsin.isinden bile olabilirsin yazik cocuklarin varmis hata yapma ..

evliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir de çocukları var öylemi.kürt türk ayrımı bide pardonda sen şaşırmışsın.kendini düşünmedim çocuklarını düşünmedin.o adamın eşinin çocuklarının ne günahı var.böle bi durum yaşıyosun vicdandan bahsediyosun.böle yaşamak senin hoşuna gitmişki ayrılmamışsın ağladım hastalandım deme boşuna kimse inanmaz.o adam zaten boşanmaz ama ayrılmak istemiyosan dost hayatı (kumalık) yapabilirsin alıştığın hayatı bozamıyosun madem.çok unutmak isteseydin işinide değiştirirdin.o adamın eşinin yerinde olsan napardın acaba yazık günah.sizin yüzünüzden ne evlilikler bozuluyo azıcık allahtan korkun günah çocuğuna eşşine.tabi sizede ayrı acıdım adam sizi iyi kandırmıs.neyi cazip geldi merak ediyorum sevgi demeyin burdaki kimse buna inanmaz.o yüzden nasihatta beklemeyin.

Çok sevdiğini boşanıp söylesin kansız şe. efsiz!!! Artık benim sinirlerim bozuluyor ya kimin hakkı var çocuklara bunu yaşatmaya neden bu pislikler neden!? Karısına da gidip sana ölüyorum diyor boşanmayı düşünmüyor bile! Çıldıracağım ya!

Bir sevgi kelebeği daha

Senin gibi insanlara hiç acımıyorum,o yüzden yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili ve kendimi sinir etmeyeceğim hiç,değmezsin çünkü..Kendi pisliğinizin içinde boğulun o adam da sende..Ama senin çocuklarına yazık günah onlara acıdım sadece Allah onların yardımcısı olsun inşallah,zira senin gibi bir anneleri olduğu için halleri içler acısı, başkada sözüm yok...

cok haklisiniz diyecek bir kelimem yok.
kendine de o kadına da daha fazla haksızlık etmemek için başka bir iş bul kendine. illa ki yeniden birini seveceksin. seni zor durumda birini sevmeyi, onun tarafından sevilmeyi hak etmiyor musun sen? o adam da seni sevse, karısını düşünse zaten böyle bir ilişkinin içinde olmazdınız, o adam bencil. seni daha acıtmasına izin verme, sen de kendini de o kadını da daha fazla acıtma.

Ben de evli erkekleri yoldan çıkaran hemcinsim demeye utandığım ahlaksızların kendilerini nasıl haklı görebilecek kadar midesiz olduğunu merak ediyodum. Sağol aydınlattığın için !!! Kendine engel olamıyomuş!! bbanlanmak istemediğim için burda susuyorum ama sen benim adıma kendine bildiğin bütün küfürleri et!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…