yasak askim var nolur akil verin

bu yasima geldim öyle birini görmedim cevremde akrabalarimin icinde. ayri bir sey var onda tam evlenilecek adammis aslinda karisi insallah kiymetini biliyordur. beni kirmadi hic bi kac kiskancligindan baska. O yuzden ayrilmasi zor oldu bugune kadar. inanin cok perisanim ve uzgunum. ben sucluyum ne deseniz haklisiniz. beni kirmadiginiz icin tesekkur ederim.

sizi kırsam ne olacak? adamın karısı ben değilim sonuçta. hata insana mahsus, siz yeter ki iyice geç olmadan dönün bu yoldan.
tam evlenilecek adam mı? aynı adamdan mı bahsediyoruz, lütfen kendinize dürüst olun, hala onu koruyorsunuz, adam karısını aldatıyor, nasıl tam evlenilecek adam olabilir?
sevmişsinizdir anlıyorum ama bazen sevgi yeterli olmuyor, yeter koşul da olmuyor.
umarım kendiniz ve sevgilinizin karısı için doğru olanı yaparsınız.

bakin bu konuda kimsenin biseyden haberi yok ne benim ailemin ne onun ailesinin. arada yipranan ben oldum sadece. benim önumde agladi ayrilmak istemedigini kaybetmekten korktugunu söyler devamli ama karisinin arkasindan falan atip tutmaz. karmasik bir durum en kisa zamanda bitmesi gerekiyor.

bu kadar agir msjlari görunce sok oldum ilk anda ama bunlarla yuzlesmem gerekiyordu.

bu kadar agir msjlari görunce sok oldum ilk anda ama bunlarla yuzlesmem gerekiyordu.
bakın burada yazılan mesajlar da evet ağır ama konuyu açtığınız bu bölümü bir okusanız, her gün aldatılan ve çaresiz kalan kadınların konularını okuyoruz burada. haliyle burada size ağır ithamlarda bulunan bir üye ya o mesajlarda yazanlardan birinin arkadaşı ya da kendisi, bir bölümü de empati yapıyor o kadınlarla. haliyle buraya konu açarsanız alacağınız tepki bu yönde olur, ister istemez.
ama bazen sert şeyler duymak bizi kendimize getirir. şüphesiz siz de zor bir durum yaşıyorsunuz, kolay değildir ama bu sizin seçiminizken sevgilinizin karısı kendi seçimi olmayan bir zorlukla yüzyüze, bu anlamda siz bu zorluğu hak etmişken o etmedi.
hata yaptınız ama hatalardan dönülür de, çocuklarınız var kimseniz yoksa bile onlara tutunun, zamanla herkesin yokluğuna alışırsınız, hayat evlatlarınızın yokluğuyla sınamasın yeter ki. kendiniz için doğru olanı yapmanızı ve başka bir kadını da daha fazla yaralamamanızı dilerim.

Kardes benim bi Emel ablacim var. Kendisi rutin aralıklarla aldatilir.
Esi de her yakalandiginda evde esyalari kirip döker, ağlar, kendinin de ne kadar buyuk bir s.refsiz oldugunu unutarak;
" Emeeeeeeel ben onlarin hepsinin taa ... k.yim, onların hepsi o.spu. Karim sensin, ben seni seviyorum." Der.

Kadinin
Igrenc ya
emel ablan acisindan daha igrenc
baskasinin koynundan cikan adama kocam diyor yatagina aliyor korkunc evlerden irak
hastalik bile bulastirir o adam
Allahtan seviyormus bide sevmese ne yapar acaba.bu igrencligi bide ornek mi gosteriyorsunuz ..benim midem var milletin ne genis maşallah..

Aile hayatında ikame yoluna gidilmez!

Nasihat mi? Aklın yolu birken nasihat alınmaz. Bazı zamanlarda doğru tektir. Bu olayda olduğu gibi.

Boşanmış, üstelik çocuğu da olan bir kadın olarak kala kala evli bir erkeğe mi kaldınız siz? Ayrıca hiç mi insafınız yok sizin? Adamın çocuklarının günahı nedir? Hadi o adam karaktersiz ki karısını aldatıyor, siz de yuva yıkmayı nasıl göze alıyorsunuz? Dilerim ki yaşattığınızı yaşarsınız inşallah.

Yani şimdi genç kız olsan derim ki gençlik cahilliği de sende bi zamanlar evliymişsin kadın psikolojisini bilirsin üstüne üstlük birde anneymişsin o çocukların ve annelerinin ne hissedeceğini çok da iyi anlarsın da işine gelmiyo. Seninki cahillik değil bile bile lades. Yok bunun bi hata yaptımla geçiştirilecek yanı da yok aşk masalı anlatacak tarafı da yok. Bu kadarmı iradesiz olursunuz bilmiyorum ki etrafta bekar dul erkek mi kalmadı

Bende. 34 yadindayim ama hala atlatamiyorum .

Hakaret etmicem şöylesin böylesin de demicem çünkü sana faydası olmaz bu sözlerin büyük konuşmakta istemem. Bak kızım bu adam eşiyle ne kadar sorun yaşadığını söylerse söylesin sevmiyorum desin eşini bırakmaz yaşanmışlıklar ortak varlıklar ki çocuk aileyi bağlayan ciddi bir unsur karısı ona evlatlar vermiş eşine fedakarlıklar yapmış emek vermiş bunu gözardı edemez seçim yap de bak kimi seçiyor. Sonunda yine sen üzüleceksin bitecek önünde sonunda. Ayrıca hafi ayrıldı seninle evlendi nasıl güveneceksin onca emek veren karısını aldatan seni de aldatmaz mı.yol yakınken dön hayatına tekrar başla

Bende. 34 yadindayim ama hala atlatamiyorum .
Atlatmak mümkün değil sanırım. Bizim ömrümüzde böyle geçecek. Kırık dökük bir çocukluk. Elimizde kalan da bir avuç çocukluk hayali. Babasının kucağına güvenle atlayan çocukları gördükçe hala içim cız eder. Babam vefat etti ama onu bu konuda hiç affetmedim. En güzel günlerimi elimden aldı.

Keske benimkide olse pis bir sapik benim babam
Ya ben yazsam bi gun rahatlasam diyorum ama yazamam
Insanlardan nefet eder duruma geldim sanirim, birileri cikar ters turs konusur ne lazim zaten zor ayakta duruyorum
Boyle konularida okuyunca kafa kazan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…