bu yasima geldim öyle birini görmedim cevremde akrabalarimin icinde. ayri bir sey var onda tam evlenilecek adammis aslinda karisi insallah kiymetini biliyordur. beni kirmadi hic bi kac kiskancligindan baska. O yuzden ayrilmasi zor oldu bugune kadar. inanin cok perisanim ve uzgunum. ben sucluyum ne deseniz haklisiniz. beni kirmadiginiz icin tesekkur ederim.kendine de o kadına da daha fazla haksızlık etmemek için başka bir iş bul kendine. illa ki yeniden birini seveceksin. seni zor durumda birini sevmeyi, onun tarafından sevilmeyi hak etmiyor musun sen? o adam da seni sevse, karısını düşünse zaten böyle bir ilişkinin içinde olmazdınız, o adam bencil. seni daha acıtmasına izin verme, sen de kendini de o kadını da daha fazla acıtma.
sizi kırsam ne olacak? adamın karısı ben değilim sonuçta. hata insana mahsus, siz yeter ki iyice geç olmadan dönün bu yoldan.bu yasima geldim öyle birini görmedim cevremde akrabalarimin icinde. ayri bir sey var onda tam evlenilecek adammis aslinda karisi insallah kiymetini biliyordur. beni kirmadi hic bi kac kiskancligindan baska. O yuzden ayrilmasi zor oldu bugune kadar. inanin cok perisanim ve uzgunum. ben sucluyum ne deseniz haklisiniz. beni kirmadiginiz icin tesekkur ederim.
bakin bu konuda kimsenin biseyden haberi yok ne benim ailemin ne onun ailesinin. arada yipranan ben oldum sadece. benim önumde agladi ayrilmak istemedigini kaybetmekten korktugunu söyler devamli ama karisinin arkasindan falan atip tutmaz. karmasik bir durum en kisa zamanda bitmesi gerekiyor.Çok sevdiğini boşanıp söylesin kansız şe. efsiz!!! Artık benim sinirlerim bozuluyor ya kimin hakkı var çocuklara bunu yaşatmaya neden bu pislikler neden!? Karısına da gidip sana ölüyorum diyor boşanmayı düşünmüyor bile! Çıldıracağım ya!
bu kadar agir msjlari görunce sok oldum ilk anda ama bunlarla yuzlesmem gerekiyordu.sizi kırsam ne olacak? adamın karısı ben değilim sonuçta. hata insana mahsus, siz yeter ki iyice geç olmadan dönün bu yoldan.
tam evlenilecek adam mı? aynı adamdan mı bahsediyoruz, lütfen kendinize dürüst olun, hala onu koruyorsunuz, adam karısını aldatıyor, nasıl tam evlenilecek adam olabilir?
sevmişsinizdir anlıyorum ama bazen sevgi yeterli olmuyor, yeter koşul da olmuyor.
umarım kendiniz ve sevgilinizin karısı için doğru olanı yaparsınız.
bakın burada yazılan mesajlar da evet ağır ama konuyu açtığınız bu bölümü bir okusanız, her gün aldatılan ve çaresiz kalan kadınların konularını okuyoruz burada. haliyle burada size ağır ithamlarda bulunan bir üye ya o mesajlarda yazanlardan birinin arkadaşı ya da kendisi, bir bölümü de empati yapıyor o kadınlarla. haliyle buraya konu açarsanız alacağınız tepki bu yönde olur, ister istemez.bu kadar agir msjlari görunce sok oldum ilk anda ama bunlarla yuzlesmem gerekiyordu.
KadininEvli bir insanla nasıl yürütebiliyorsunuz aklım almıyor. Kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor.
Herseyi kenara koydum siz ikiniz , üçüncü bir kişinin hayatını mahvediyorsunuz, hatta çocukları varsa onlarında.
Yanlışınızdan dönün bir an önce. Bile bile yapmayın bunu. Kendinizi ve çocuklarınızı koyun karşi tarafın yerine, ne hissedersiniz bunu yaşayan siz olsanız?
Igrenc yaKardes benim bi Emel ablacim var. Kendisi rutin aralıklarla aldatilir.
Esi de her yakalandiginda evde esyalari kirip döker, ağlar, kendinin de ne kadar buyuk bir s.refsiz oldugunu unutarak;
" Emeeeeeeel ben onlarin hepsinin taa ... k.yim, onların hepsi o.spu. Karim sensin, ben seni seviyorum." Der.
İlkdefa bu sayfaya yaziyorum ya yemin ediyorum siz aglanacak halimize yaptiginiz yorumlarla bizi gülme kirizine sokuyorsunuzSizin gibiler varken yerlere tukurmuyorum ben
Aile hayatında ikame yoluna gidilmez!Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Yani şimdi genç kız olsan derim ki gençlik cahilliği de sende bi zamanlar evliymişsin kadın psikolojisini bilirsin üstüne üstlük birde anneymişsin o çocukların ve annelerinin ne hissedeceğini çok da iyi anlarsın da işine gelmiyo. Seninki cahillik değil bile bile lades. Yok bunun bi hata yaptımla geçiştirilecek yanı da yok aşk masalı anlatacak tarafı da yok. Bu kadarmı iradesiz olursunuz bilmiyorum ki etrafta bekar dul erkek mi kalmadıSevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Bende. 34 yadindayim ama hala atlatamiyorum .Konu fake ya da değil bilmiyorum ama belki tesadufen biri okur vicdana gelir. Bu tarz ilişkiler yüzünden çocuklar çocukluğunu yaşayamıyor. Bir örneği de benim. Çok acı bir çocukluk geçirdim, mutsuz bir ailede büyüdüm.
Atlatmak mümkün değil sanırım. Bizim ömrümüzde böyle geçecek. Kırık dökük bir çocukluk. Elimizde kalan da bir avuç çocukluk hayali. Babasının kucağına güvenle atlayan çocukları gördükçe hala içim cız eder. Babam vefat etti ama onu bu konuda hiç affetmedim. En güzel günlerimi elimden aldı.Bende. 34 yadindayim ama hala atlatamiyorum .
He heesevıyor yazacaktım sonuna da kesılmıs çıkmamış:))) sevgiler!
Keske benimkide olse pis bir sapik benim babamAtlatmak mümkün değil sanırım. Bizim ömrümüzde böyle geçecek. Kırık dökük bir çocukluk. Elimizde kalan da bir avuç çocukluk hayali. Babasının kucağına güvenle atlayan çocukları gördükçe hala içim cız eder. Babam vefat etti ama onu bu konuda hiç affetmedim. En güzel günlerimi elimden aldı.