Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurtulmak istersen kurtulursun dramaya gerek yok.butun yorumlarinizi okudum. almisiniz elinize kirbaci vur ha vur insan hic mi bir hata yapmaz. hataliyim keske olmasaydi. kactim Turkiye ye izine gittim uzun sure gelmedim ama bir yerde karsi koyamadim. akli basinda bikac kisi yazmis tesekkur ederim msjiniz icin. karisinin falan haberi yok kimsenin yuvasini yikmadim ve bir an önce kurtulmak istiyorum. o da hatali aksini söylemiyorum. keske bekar olsaydi. bugunden itibaren aglasamda surunsemde karsi koyucam. ama nolur guzel nasihatler verin asagilamayin. siz hic mi sevmediniz. cok zor bir durum Allah yardimcim olsun.
İlkdefa bu sayfaya yaziyorum ya yemin ediyorum siz aglanacak halimize yaptiginiz yorumlarla bizi gülme kirizine sokuyorsunuz vallahi süpersiniz süper cevaplar
Aynen oyle.Aldatmanın altında cinsel doyumsuzluk ve cinsellik yatar îster erkek ister kadın kendine nefsine sahip olamayanların yalanları : aşığım seviyorum
Allah ıslah etsin onları
Canım hamîlemîşsîn Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar olsun inşallahAynen oyle.
ask herseyin yerine kullanilir oldu.
Isin isinde gizli bulusmalar da olunca akillar ucuveriyor tabi.
asla vazgecilemeyen seyin cogunlukla ne oldugu asikar...
Amin canim.tesekkurler.Canım hamîlemîşsîn Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar olsun inşallah
Çok doğru canım Allah ıslah etsin böyleleriniAmin canim.tesekkurler.
bdv ye bi bakayim dedim karsima cikan konuya bak.sinirlenmiceksem de sinirlendim gece vakti.
bi de ajitasyona girmis yok kirbaclayin da bilmem ne de.
git bi aynaya bak en saglam kirbactir o.utanmadan kendine bakabilecekmisin bakalim.
yuvalari dagitan hicbir insana kadindir erkektir iyi bakmam.
bile isteye hata yapan aldatana da niye aciyacakmisiz onu da anlamis degilim.
noluyo yani kolun mu koptu bacagin mi.kanser mi oldun .aciyin bana ne demek.
gorusme kardesim elin evli adamiyla birlikte olma.sen her halti yap sonra da anlayis bekle.
o sabi gunahsizlara da acima elin adamina tam evlenilcek adam de sonra ds yardim bekle
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...