yasak askim var nolur akil verin

Aldatmanın altında cinsel doyumsuzluk ve cinsellik yatar îster erkek ister kadın kendine nefsine sahip olamayanların yalanları : aşığım seviyorum

Allah ıslah etsin onları

Başlığı okudum , devamını okumadım. Eminim taşlamışlardır sizi. O kadar yok ama bin aklım olsa vermek istemezdim. cimrimiyim ne?

butun yorumlarinizi okudum. almisiniz elinize kirbaci vur ha vur insan hic mi bir hata yapmaz. hataliyim keske olmasaydi. kactim Turkiye ye izine gittim uzun sure gelmedim ama bir yerde karsi koyamadim. akli basinda bikac kisi yazmis tesekkur ederim msjiniz icin. karisinin falan haberi yok kimsenin yuvasini yikmadim ve bir an önce kurtulmak istiyorum. o da hatali aksini söylemiyorum. keske bekar olsaydi. bugunden itibaren aglasamda surunsemde karsi koyucam. ama nolur guzel nasihatler verin asagilamayin. siz hic mi sevmediniz. cok zor bir durum Allah yardimcim olsun.
Kurtulmak istersen kurtulursun dramaya gerek yok.
Ölüm acısindan başka zor birsey tanimam
amansiz hastaliga mi tutuldun nedir yani bu kadar zor olan.
hic bunlarla imtihan oldun mu sen?
Olsaydin eger bu yasak askin icin olup bitmezdin eminim.hayat terbiye etmis olurdu.
zorluk neymis aci neymis karistirmazdin.
yolunu da sasirmazdin.

Aldatmanın altında cinsel doyumsuzluk ve cinsellik yatar îster erkek ister kadın kendine nefsine sahip olamayanların yalanları : aşığım seviyorum

Allah ıslah etsin onları
Aynen oyle.
ask herseyin yerine kullanilir oldu.
Isin isinde gizli bulusmalar da olunca akillar ucuveriyor tabi.
asla vazgecilemeyen seyin cogunlukla ne oldugu asikar...

Aynen oyle.
ask herseyin yerine kullanilir oldu.
Isin isinde gizli bulusmalar da olunca akillar ucuveriyor tabi.
asla vazgecilemeyen seyin cogunlukla ne oldugu asikar...
Canım hamîlemîşsîn Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar olsun inşallah

Canım hamîlemîşsîn Allah tamamına erdirsin hayırlı doğumlar olsun inşallah
Amin canim.tesekkurler.
bdv ye bi bakayim dedim karsima cikan konuya bak.sinirlenmiceksem de sinirlendim gece vakti.
bi de ajitasyona girmis yok kirbaclayin da bilmem ne de.
git bi aynaya bak en saglam kirbactir o.utanmadan kendine bakabilecekmisin bakalim.
yuvalari dagitan hicbir insana kadindir erkektir iyi bakmam.
bile isteye hata yapan aldatana da niye aciyacakmisiz onu da anlamis degilim.
noluyo yani kolun mu koptu bacagin mi.kanser mi oldun .aciyin bana ne demek.
gorusme kardesim elin evli adamiyla birlikte olma.sen her halti yap sonra da anlayis bekle.
o sabi gunahsizlara da acima elin adamina tam evlenilcek adam de sonra ds yardim bekle

şu zamanda gerçekten erkeklerden çok hemcinslerimden korkuyorum..

Amin canim.tesekkurler.
bdv ye bi bakayim dedim karsima cikan konuya bak.sinirlenmiceksem de sinirlendim gece vakti.
bi de ajitasyona girmis yok kirbaclayin da bilmem ne de.
git bi aynaya bak en saglam kirbactir o.utanmadan kendine bakabilecekmisin bakalim.
yuvalari dagitan hicbir insana kadindir erkektir iyi bakmam.
bile isteye hata yapan aldatana da niye aciyacakmisiz onu da anlamis degilim.
noluyo yani kolun mu koptu bacagin mi.kanser mi oldun .aciyin bana ne demek.
gorusme kardesim elin evli adamiyla birlikte olma.sen her halti yap sonra da anlayis bekle.
o sabi gunahsizlara da acima elin adamina tam evlenilcek adam de sonra ds yardim bekle
Çok doğru canım Allah ıslah etsin böylelerini

Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...

sizin gibi bir kadın yüzünden benim annemle babamın evliliği bitme noktasına kadar geldi... söylenecek söz yok.. sadece erkek mi kalmadı demek istiyorum !!! :KK62:

Eğer yaptığınız şeyin farkındaysanız bir daha asla ulaşmayın o adama. Sevgi temiz akpaktır; bu yaşadığınızın adı sevgi olamaz, kendinizi kandırıyordunuz.

Kadının haberi yok yuva falan yıktığım yok diyorsunuz; yıkılması için bilmesine gerek yok .Yuvada tek başına yaşamıyor, sizinle aşk yaşayan adam onun yanına gidiyor; aralarında bağ mı kalır.

O adamda Allah ından bulsun, onun gibilerde. Hepsi birbirinin ahlaksızlığında boğulsun.

Çocuklarınıza onurlu bir annenin geçmişini bırakın.

Yasak aşkın ortaya ciktiginda çocuklarına karsi rezil oldugunda anlarsin anyayi da konyayi da. Sen gibi bir kadin yuzunden ilk esimden bosanmis bir kadin olarak uzgunum ama igreniyorum bu tarz iliskilerden ve insanlardan. Not:ask mesk deyip aski da rezil etme

önce şunu söyliyim mevzu kürt ve türk olmak gibi bi kavramla incelenmez, kürt de türk de insan niye belirttiniz onu anlamadım, neyse bunu geçelim;

kendi açınızdan bakmayın lütfen bu duruma, sanırım ikinizinde hayatınızda birer boşluk vardı onu doldurmaya çalışmışsınız bu belli, neden ? çünkü hata olduğunun farkındasınız, benim doğrum deyip tadını çıkarmak istiyorum demiyorsunuz (konunun hepsini okumadım ama), o yüzden vazgeçemiceniz bi durum değil bence.
şu açıdan bakarsanız çabuk silkelenirsiniz,
sizin çocuklarınız bu durumu hakediyormu, hayır.
onun çocukları hakediyormu, hayır.
onun eşi aldatılmayı hakediyormu, hayır
siz ikinci kadın olmayı hakediyormusunuz, hayır.

hiç bi soruda evet cevabı yok bence, ozaman niye devam ediceksiniz.

ve inanın adam evini bırakıp size gelse sizinle mutlu olsa bile sizin çocuklarınıza hiç bir şey veremez tutku bitince başlar vicdan yapmaya Rabbim huzur vermez, yuva yuva üstüne kurulmaz , o yıkıntıların altında kalmayın lütfen bunun faturasını çocuklarınızada ödetmeyin, en kısa zamanda bitirin Allah ın izniyle.

X