yasak askim var nolur akil verin

diva1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
41
13
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...

Ne nasihati be ne desek boş vicdandan da bahsetme olsaydı uzak dururdun zaten

Gercekten çocuğunuz da varmış onlari da mi düşünmüyorsunuz ya nasıl bu kadar kör olabiliyo bi insan ben anlayamicam hic bi zaman sanırım

BU AHLAKSIZLIK BUNU ÖNCELİKLE AKLINA SOK!!!!sonra kürt türk ayrımına gelmeden önce yaşadığın durumdan bir an önce uzaklaş...Asla ama asla sana bu konuda ne ben nede birçok kişi hak vermeyecek hem burda hemde özel hayatında...
Hep zaten böyle başlar dimi..NEFRET EDİYORUM SİZİN GİBİLERDEN!...

seninde çocuğun var ya utan biraz bence o çocukların yüzüne nasıl bakıyorsunuz birde o kürt ben türk yazmışınız olmasa nolurdu sonuçta aynı konuda birleşmişiniz o adamla aldatmak ,arkadan iş çevirmek.....vs

neden bekar biriyle birlikte olmadınız sorabilirmiyim sizin gibi hemcinslerimden utanıyorum. bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadın görüldüğü gibi.

Allah ıslah etsin sizi

kuma git çocuklar da kaynaşır gül gibi geçinirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…