Ne nasihati be ne desek boş vicdandan da bahsetme olsaydı uzak dururdun zatenSevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...