yasak askim var nolur akil verin

Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...

Bi de o alevi ben sünni deseydiniz tadından yenmezdi.. öpüyorum o güzel vicdanından konu sahibi.. ah şu hayal dünyası..

bu yaşa gelmiş, anne de olmuşsun, ama kürtün de türkün de birbirinden ayrılacak hiçbir şeyi olmadığını anlayamamışsın, o kürt ben türk kısmını neden özellikle belirttin? ırk neden belirtiyorsunuz yani mana veremiyoruz. konuya gelince; yaptığın çok alçakça, evli adamlara yamanmayı onuruna nasıl yedirebiliyosun. tatlı geliyor galiba. kimse eşini atıp senle bi şey düşünmez bulmuş dul kadın oynaşıyor işte:) sen ne sanıyosun acaba:)

Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Sahte değilsen eğer senin gibi o....yuva yıkmak için geliyor dünya ya seni ve senin gibileri ibreti alem olsun diye sokakta çıplak gezdireceksin ki abaza erkekler sana istediğini versinler sonra yazık özge can gibi Masumlar gidiyor çok istiyorsan çık sokakta erkekten bol ne var kızım milletin kocasını ayartiyorsun

Kesin sahte konu kizlar bigun ben de ikinci bi adres alip kallavi bi senaryo ile karsiniza cikacagim merak ettim nasil bir haz aliyor bu feyk konu sahipleri

Ya konuyu falan bırakın da yorumlar muhteşemm :))))) ilk yorumdan belliydi bu kadar kaliteli yorumlar olacağı :))) özellikle okuudum ve beğendim yani :)

Sahte değilsen eğer senin gibi o....yuva yıkmak için geliyor dünya ya seni ve senin gibileri ibreti alem olsun diye sokakta çıplak gezdireceksin ki abaza erkekler sana istediğini versinler sonra yazık özge can gibi Masumlar gidiyor çok istiyorsan çık sokakta erkekten bol ne var kızım milletin kocasını ayartiyorsun

Konuya inanmasam da yorumunuza hayran kaldım. Hissettiklerimi yazmı§sınız yeminle..

git kendi kapinin onunde oyna faykocan seni..

Allah onun gibi kürt'ü de ,senin gibi türk'ü de bildiği gibi yapsın..

boşuna demiyorlar kadını aldatan kadın diye sen gibiler yüzünden yuvası yıkılan kaç aileye tanık oldum. sizin gibi ahlaksız utanmaz insanlarla iç içe yaşamak zorunda olduğum için kendime acıyorum

butun yorumlarinizi okudum. almisiniz elinize kirbaci vur ha vur insan hic mi bir hata yapmaz. hataliyim keske olmasaydi. kactim Turkiye ye izine gittim uzun sure gelmedim ama bir yerde karsi koyamadim. akli basinda bikac kisi yazmis tesekkur ederim msjiniz icin. karisinin falan haberi yok kimsenin yuvasini yikmadim ve bir an önce kurtulmak istiyorum. o da hatali aksini söylemiyorum. keske bekar olsaydi. bugunden itibaren aglasamda surunsemde karsi koyucam. ama nolur guzel nasihatler verin asagilamayin. siz hic mi sevmediniz. cok zor bir durum Allah yardimcim olsun.

Yargilamayin lutfen Allah kimswnin basina vermesin önceleri aynen bende beddua ediyordum sizin gibi öyle birsey ki sökulecek bisey olsa vallahi yapicam bu benim ilk askim o yuzden bitiremiyorum. Bu ulkede yanliz yasiyorum konusamiyorum gece hic uyimadim bu siteyi ögrenip sizlerle konusmak icin.
Maddi manevi çok acı çekersin.

X