yasak askim var nolur akil verin

İsteyen istediği gibi konuşsun , yaşayan bilir bu durumu. İsterseniz yazın rahatlatır.

Ortada Karmaşık bir durum yok Karısı ile evliliğini sürdürüp seninde yatağından faydalanacak
Adam adam olaydı emin ol başka bir kadının duygularıyla oynayıp onun namusuna göz dikmezdi ama yapacak bişey yok
Sende çocukların için görüşme bu adamla
Yuvasını dağıtıp mutlu olanı gördün mü karısından kaç çocugu var bilmiyorum senin de 2 tane okadar çocuk aynı evde olur mu daha görümcesi eltisi var
Sen görüşmeyi kes çocuklarına sahip çık az büyüsünler sonra kendine bekar birini bul evlen gez
Arkadaşımın kvsi nikâhsız yaşıyor biriyle ne düğününde vardı adam ne istemede biz okadar kaldık evde de yoktu
İşte böyle yani nikâhsız yaşamak utançtan başka bişey değil bir de günahı var onu da sen düşün
Herkesi geçtim sen çocuklarına acımazsan kimse senin çocuklarına acımaz yarın öbürgün sokakta konuşurlar bunun annesi şöyle şöyle yapıyor diye çevrende ne komşu kalır ne arkadaş birde işinden olursun böyle bir ahlaksızlığa hiçbir işyeri müsade etmez

Bak konu sahibi sen o adamdan daha iyi bir konumdasın sen evli değilsin . Ama o evli bugün sıkılır yarın sıkılır gider. Ama sen yalnız başına kalırsın . Senin seçtiğin yol düzgün bir yol değil ve çocuğun var sen bir annesin . Anne olmak demek çocuğunun her şey den önce gelmesi demek değil midir . Hatalı yoldan bir an evvel dön bunu çocuğun için yap . Çocuğun yarın öbür gün öğrenirse çocuğunun yüzüne bakabilecek misin . Evli bir adama kendini kullandırma .Aynı iş yerinde de çalışsanda mesafe koyabilirsin istersen yapabilirsin ...

Evli erkek ayrılsa bile asla mutlu olamazsın bunu unutma boşa dememişler yuva yıkanın yuvası olmaz diye yasaklar insanoğluna hep cazip gelir ama sakın sevgi aşk deyipte öyle bir günaha sakın girme ömrün boyunca çekersin acısını bu sana abla nasihatimi dersin ne dersen de ama uzak dur kimse böyle bir ilişkiden hayır görmüşki çevrede bir sürü örneği varken sakın sakın böyle işin içine girme

Kıskançlık mı? Kimden? Tam evlenilecek adam mı?

Ya gerçekten acıyorum bu durumdaki kadınlara, hadi kendiniz hata yapmaya meyillisiniz falan filan anlık gafletler, öğrenilmiş çaresizlik bilmem ne ama bir tane de yanıbaşınızda dostunuz, arkadaşınız falan da mı yok sizin doğruyu yanlışı seçmenize yardımcı olacak? Kendi vicdanınızın yetmediği durumlarda size yol gösterecek? Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz?

Bir yanlışın içine düşmüşsünüz diyelim ama bundan sonrası için kendinizi ve çocuklarınızı önemseyin lütfen bu ilişkinin sonu yok bu kadar aciz misiniz ya adamın karısı yazık ona da hiç empati kurmadınız mı ikiniz de onun günahına giriyorsunuz Rabbim bu durumdan sıyrılıp çıkmanızı nasip etsin

Arkadaşlar evli erkek aldatması için bir çok sebep sunar bayana inanmayın madem karısıyla mutsuz ayrılabilir böyle bir îlişkinin içine girmez cinsel cazibe erkeği bsştan çıkarır sevgilisinî cinsel meta olarak görür sürekli karımla mutsuzum benîmle ilgilenmiyo bakımsız hayat görüşümüz farklı v.s yalanları söyler durur hiç çok mutluyum karımı seviyorum sma senînlede gönül rğlendiriyorum diyen erkek duydunuz mu biz kadınlar evde çocuk temizlik geçim derdi aile sıkıntılarıyla boğusurken adamlar orasının derdine düşüyosa yazık yazık en doğru sözü vicdan söyler gece yastığa bâşını koyunca kendinle yüzleşince içindrki sese kılak verirsen doğruyu bulursun zaten bunun için bizim sana yazmamıza gerek yok Allah ıslah etsin akıl fikir versin bence çocuklarına sarıl bence sana ait olmayana değil

Seni sevmediğini söyleyen,aldatan bir koca ve evlatlarına çocukluklarının en güzel günlerini almamak için,anılarını yaşanmışlıklarını almamak için o kocayla aynı evde yaşamak zorunda kalan ve başkasına aşık bir anneyim bende...değermi değer evlatlarıma ama çok zor çok,kalbim ağrıyor,acı çekiyorum desem...

dıvanın durumu farklı bıraz ne diyecegimi bilmiyorum...ama asla evliyi bırak hayatında baskası olan adama bu yasıma kadar dönüp bakmadım bile.

dıvanın durumu farklı bıraz ne diyecegimi bilmiyorum...ama asla evliyi bırak hayatında baskası olan adama bu yasıma kadar dönüp bakmadım bile.
Yanlışın neresînden dönülürse kardır aşk sadece karşı cînse beslrnen duygu mudur eşi vefat etmiş şehit olmuş o kadar genç bayanlarımız var illaki erkek olmak zorunda mı hayatımızda başkasına aşk diye beslediğiniz o duygu tamamen içînizde büyüttüğünüz başka bişeydir aşk öyle herkese hissedilen basit bişey olamaz yasakların cazip olduğundan dahsda büyür içinizde farklı işlerle mesgul olun kitap okuyun kendinizi gtliştitin evlatlarınız için yspın bunu en azından yada eşinizle olsn dorunları çözmeye verîn bu rmerjinizi unutmayın ki bu hsyatta hiçbirsey gixli kalmaz o eşinizin hsbrri olsa ne olacak onada yazık değîl mi bırakın bu aşk meşk palavralarınıda gerçeğinize dönün kendinizi sorgulayın ve yaptığınız bu yanlıştan tez zamanda dönün

Güzel nasihatlar istemişsiniz, o zaman sizi hiç yargılamadan yazacağım. Bazen dayanamayıp yargılıyorum ama içim de içimi yiyor ben kendimi biliyorum ama her şey insan için ya kendimi bunun ortasında bulursam, ya bulursam napardım diyorum. Ne yapardım biliyor musunuz; işi bırakma imkanım varsa işi bırakırdım. Gerekirse şehir değiştirirdim,sıfırdan başlardım.Canım yanardı ama canım yansa nolur ki hayat bu hep canımız yanmıyor mu yanıyor, bir çocuğun canının yanmasındansa benim canım yansın derdim. Bu günahla hayatımı yaşayacağıma, acı çekerdim. 3 günlük dünya değil mi konu sahibesi acı çekerek ölürsünüz en fazla, ötesi var mı, yok. O yüzden iradenize sahip olun, çocukları düşünün, evde kocasını bekleyen kadını düşünün, vicdanınızın sesini dinleyin, vicdanınıza sağır olmayın. Sınırlı sayıda günümüz var,hepimizin, ne olur acı çeksek, sonu var her acının. Nasihat istemişsiniz ya işte size nasihat, dua okuyun,namaz kılın,çocukları mutlu edin,kedileri köpekleri besleyin inanın o mutlulukla çektiğiniz acılar biraz daha dinecek, ben canım yandığında böyle yapıyorum. İrade sahip çıkılabilen bir şey konu sahibesi iradenize sahip çıkın.

Pa
rdon canım alıntı yanlış yere oldu

eşime neden yazık olacak anlamadım,adam senelerdır boyle zaten.bız annelerın cocuklar ıcın herseyden vazgecmesıdır bu.ama erkekler vazgecmıyor evlıde olsa yasıyor.o yasarsa bende yasarım dıyemıyorum tabi.ama yaş 38.cok seyı sorguluyor ınsan.

Beter ol.Yeterlimidir ? Değilse arkadaşlarım sana gereken nasihatı verir.
Bencede beter ol senin gibi insanlar yüzünden kaç aile dagılmıştır bide hastalandım agladım falan deme acaba karısı nekadar aglamıştır ama tabi senin üzüntün daha önemlidir öyle olmasa böyle bişeye devam etmezdin

Son düzenleme:
Kim ne ederse kendine eder aldatma en büyük günâhtır vede ayıptır yazık günah bunca dağılan yuvalara

ya ne güzel demişssiniz, inanın konuşmamak için tutuyorum kendimi, sonuna kadar katılıyorum düşüncelerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…