- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
İsteyen istediği gibi konuşsun , yaşayan bilir bu durumu. İsterseniz yazın rahatlatır.Keske benimkide olse pis bir sapik benim babam
Ya ben yazsam bi gun rahatlasam diyorum ama yazamam
Insanlardan nefet eder duruma geldim sanirim, birileri cikar ters turs konusur ne lazim zaten zor ayakta duruyorum
Boyle konularida okuyunca kafa kazan oluyor
Tesekkur ederim.İsteyen istediği gibi konuşsun , yaşayan bilir bu durumu. İsterseniz yazın rahatlatır.
butun yorumlarinizi okudum. almisiniz elinize kirbaci vur ha vur insan hic mi bir hata yapmaz. hataliyim keske olmasaydi. kactim Turkiye ye izine gittim uzun sure gelmedim ama bir yerde karsi koyamadim. akli basinda bikac kisi yazmis tesekkur ederim msjiniz icin. karisinin falan haberi yok kimsenin yuvasini yikmadim ve bir an önce kurtulmak istiyorum. o da hatali aksini söylemiyorum. keske bekar olsaydi. bugunden itibaren aglasamda surunsemde karsi koyucam. ama nolur guzel nasihatler verin asagilamayin. siz hic mi sevmediniz. cok zor bir durum Allah yardimcim olsun.
Kendinizi hazır hisettiğinizde dinleyebilirim sizi. Mutluluk hep sizinle olsun , iyi geceler.Tesekkur ederim.
Su an dusuncesi bile yetti inanin.
Sizde umarim unutup hayata mutlu bir sekilde devam edersiniz
bu yasima geldim öyle birini görmedim cevremde akrabalarimin icinde. ayri bir sey var onda tam evlenilecek adammis aslinda karisi insallah kiymetini biliyordur. beni kirmadi hic bi kac kiskancligindan baska. O yuzden ayrilmasi zor oldu bugune kadar. inanin cok perisanim ve uzgunum. ben sucluyum ne deseniz haklisiniz. beni kirmadiginiz icin tesekkur ederim.
Atlatmak mümkün değil sanırım. Bizim ömrümüzde böyle geçecek. Kırık dökük bir çocukluk. Elimizde kalan da bir avuç çocukluk hayali. Babasının kucağına güvenle atlayan çocukları gördükçe hala içim cız eder. Babam vefat etti ama onu bu konuda hiç affetmedim. En güzel günlerimi elimden aldı.
Yanlışın neresînden dönülürse kardır aşk sadece karşı cînse beslrnen duygu mudur eşi vefat etmiş şehit olmuş o kadar genç bayanlarımız var illaki erkek olmak zorunda mı hayatımızda başkasına aşk diye beslediğiniz o duygu tamamen içînizde büyüttüğünüz başka bişeydir aşk öyle herkese hissedilen basit bişey olamaz yasakların cazip olduğundan dahsda büyür içinizde farklı işlerle mesgul olun kitap okuyun kendinizi gtliştitin evlatlarınız için yspın bunu en azından yada eşinizle olsn dorunları çözmeye verîn bu rmerjinizi unutmayın ki bu hsyatta hiçbirsey gixli kalmaz o eşinizin hsbrri olsa ne olacak onada yazık değîl mi bırakın bu aşk meşk palavralarınıda gerçeğinize dönün kendinizi sorgulayın ve yaptığınız bu yanlıştan tez zamanda dönündıvanın durumu farklı bıraz ne diyecegimi bilmiyorum...ama asla evliyi bırak hayatında baskası olan adama bu yasıma kadar dönüp bakmadım bile.
rdon canım alıntı yanlış yere olduYanlışın neresînden dönülürse kardır aşk sadece karşı cînse beslrnen duygu mudur eşi vefat etmiş şehit olmuş o kadar genç bayanlarımız var illaki erkek olmak zorunda mı hayatımızda başkasına aşk diye beslediğiniz o duygu tamamen içînizde büyüttüğünüz başka bişeydir aşk öyle herkese hissedilen basit bişey olamaz yasakların cazip olduğundan dahsda büyür içinizde farklı işlerle mesgul olun kitap okuyun kendinizi gtliştitin evlatlarınız için yspın bunu en azından yada eşinizle olsn dorunları çözmeye verîn bu rmerjinizi unutmayın ki bu hsyatta hiçbirsey gixli kalmaz o eşinizin hsbrri olsa ne olacak onada yazık değîl mi bırakın bu aşk meşk palavralarınıda gerçeğinize dönün kendinizi sorgulayın ve yaptığınız bu yanlıştan tez zamanda dönün
eşime neden yazık olacak anlamadım,adam senelerdır boyle zaten.bız annelerın cocuklar ıcın herseyden vazgecmesıdır bu.ama erkekler vazgecmıyor evlıde olsa yasıyor.o yasarsa bende yasarım dıyemıyorum tabi.ama yaş 38.cok seyı sorguluyor ınsan.Yanlışın neresînden dönülürse kardır aşk sadece karşı cînse beslrnen duygu mudur eşi vefat etmiş şehit olmuş o kadar genç bayanlarımız var illaki erkek olmak zorunda mı hayatımızda başkasına aşk diye beslediğiniz o duygu tamamen içînizde büyüttüğünüz başka bişeydir aşk öyle herkese hissedilen basit bişey olamaz yasakların cazip olduğundan dahsda büyür içinizde farklı işlerle mesgul olun kitap okuyun kendinizi gtliştitin evlatlarınız için yspın bunu en azından yada eşinizle olsn dorunları çözmeye verîn bu rmerjinizi unutmayın ki bu hsyatta hiçbirsey gixli kalmaz o eşinizin hsbrri olsa ne olacak onada yazık değîl mi bırakın bu aşk meşk palavralarınıda gerçeğinize dönün kendinizi sorgulayın ve yaptığınız bu yanlıştan tez zamanda dönün
Bencede beter ol senin gibi insanlar yüzünden kaç aile dagılmıştır bide hastalandım agladım falan deme acaba karısı nekadar aglamıştır ama tabi senin üzüntün daha önemlidir öyle olmasa böyle bişeye devam etmezdinBeter ol.Yeterlimidir ? Değilse arkadaşlarım sana gereken nasihatı verir.
sizi kırsam ne olacak? adamın karısı ben değilim sonuçta. hata insana mahsus, siz yeter ki iyice geç olmadan dönün bu yoldan.
tam evlenilecek adam mı? aynı adamdan mı bahsediyoruz, lütfen kendinize dürüst olun, hala onu koruyorsunuz, adam karısını aldatıyor, nasıl tam evlenilecek adam olabilir?
sevmişsinizdir anlıyorum ama bazen sevgi yeterli olmuyor, yeter koşul da olmuyor.
umarım kendiniz ve sevgilinizin karısı için doğru olanı yaparsınız.