sevıyor yazacaktım sonuna da kesılmıs çıkmamış:))) sevgiler!sevıyor sevıyor üzülme sen..... hem senı hem karısını s...
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Sahte değilsen eğer senin gibi o....yuva yıkmak için geliyor dünya ya seni ve senin gibileri ibreti alem olsun diye sokakta çıplak gezdireceksin ki abaza erkekler sana istediğini versinler sonra yazık özge can gibi Masumlar gidiyor çok istiyorsan çık sokakta erkekten bol ne var kızım milletin kocasını ayartiyorsunSevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Sahte değilsen eğer senin gibi o....yuva yıkmak için geliyor dünya ya seni ve senin gibileri ibreti alem olsun diye sokakta çıplak gezdireceksin ki abaza erkekler sana istediğini versinler sonra yazık özge can gibi Masumlar gidiyor çok istiyorsan çık sokakta erkekten bol ne var kızım milletin kocasını ayartiyorsun
git kendi kapinin onunde oyna faykocan seni..Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
sevgilerinizi kabul edip,saygılarımız sunarız :)))))sevıyor yazacaktım sonuna da kesılmıs çıkmamış:))) sevgiler!
siteyi öğrenmek için mi sabaha kadar uyumadın ,yoksa sabaha kadar ne konu uydursam da ortalığı karıştırsam diye düşünmekten mi uyuyamadın
allah islah etsin senisenin gibiler yüüznden ne yuvalar yıkılıyor yazıkk
Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
Bu kadina evli olduğu halde gelip yanasan adamin hic mi suçu yok?
Maddi manevi çok acı çekersin.Yargilamayin lutfen Allah kimswnin basina vermesin önceleri aynen bende beddua ediyordum sizin gibi öyle birsey ki sökulecek bisey olsa vallahi yapicam bu benim ilk askim o yuzden bitiremiyorum. Bu ulkede yanliz yasiyorum konusamiyorum gece hic uyimadim bu siteyi ögrenip sizlerle konusmak icin.