yasak askim var nolur akil verin

Adam evli be ne diyon sen yuva yıkıyorsun ya da pardon yıkmıyorsun daha beterini yapıyorsun

birincisi bir kadın isterse ilişkiyi bitirir isterse uzatır.belliki siz durumdan rahatsız değilsiniz.ikincisi, ikinci kadınlar için söylenen:bugün eşini seninle aldatan senide yarın başkasıyla aldatır sözü çok doğru bence.çocukları olmasına rağmen bunu yapan adamdan ne gibi bir hayır bekliyosun acaba

Yahu sizin gibi kadinlar gordukce kadinligimizdan utanir hale geldik ! Karisinin uzerine seni kuma getirecek iste anlamadinmi hala !

Buraya boyle konu acilir mi
hakarete ve kıyıma ugrayacaksin
yaptığın yanlış bunu biliyorsun zaten..

Dört elle sarılamama nedenin Kürt olması mı evli olması mı?
Büyük çıkmaz sahiden.

Ahh canım üzüldüm sana!
Ama..
Böyle bir anne, babaya sahip olan evlatlara üzüldüm en çok.

Konunuzdaki türk kürt ayrımını bi kenara bırakırsak,
klasik bir "yuva yıkanın yuvası olmaz" diyip karşınızdaki hanımın yerine kendinizi bi koyun bakalım diycem o zmn ne yapmanız gerketiğini vicdanınız size söyler ...

sizin gibi kadınlar yüzünden dul kadınlara kötü gözle bakılıo hangi fantezi dünyasında yaşıosun sen

yalnız bu tarz konular eskiden daha bir ilgi çekerdi. şimdi öyle değil. iyide oldu bu.

konu sahibi fake değilse ya da dikkat çekmeye çalışmıyorsa;
bu kadar bedduadan dolayı dikkatli olsun bence.
nasıl bir yüzsüzlük ya pışpışlıycak halimiz yok seni? tabiki taşlanacaksın. kimse kendini senin yerine koymaz o adamın zavallı karısının yerine koyar. senin çektiğin aşk acısının miktarı o kadının çektiğinin yanında ne kalır? hem de senden sebeple.
bi yürü git ya...

nasihat veriyorum adamın karısına söyle ne mal olduğunu anlasın nasıl bir pislikle birlikte olduğunu bilsin hakkı var çünkü buna onun haricinde sana diyebilecek tek şeyim var o da çoluğundan çocuğundan utan bari edepsiz kadın

AYYYY YAZIK SANA.... dememi beklemiyorsun herhalde. Aklını başına topla...

bir de kadının 9 erkeğin 1 nefsi var derler bu lafı tek başınıza çürüten bir varlıksınız utanmadan bir de yazıp akıl istiyorsunuz şaka gibisiniz ne diyelim Allah verir elbet belanızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…