Adam evli be ne diyon sen yuva yıkıyorsun ya da pardon yıkmıyorsun daha beterini yapıyorsunSevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
nasihat veriyorum adamın karısına söyle ne mal olduğunu anlasın nasıl bir pislikle birlikte olduğunu bilsin hakkı var çünkü buna onun haricinde sana diyebilecek tek şeyim var o da çoluğundan çocuğundan utan bari edepsiz kadınSevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...
yazmaya gerek duymadım mesela :)yalnız bu tarz konular eskiden daha bir ilgi çekerdi. şimdi öyle değil. iyide oldu bu.
AYYYY YAZIK SANA.... dememi beklemiyorsun herhalde. Aklını başına topla...Sevdigini söyluyor. Ama evli ve cocuklari var. Ayni isyerinde calisiyoruz aksi gibi. Ben esimden ayrildim cocuklarimda var. Kac kere bitirmek istedim olmadi. Hastalandim gunlerce agladim. Fazla görusemiyoruz ama bisekilde beraberiz. O kűrt ben turk. Ne dört elle sarilabiliyorum vicdanim el vermiyor nede ayrilabiliyorum. Cikmazdayim nasihatinize ihtiyacim var. Sevgiler...