Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla başakcımmm birikio bende geçmişi okuyamıom..anlatırsınız artık bana ben kaçıommm...hepinizi çoookkkk seviyommmm..görüşürük kızllaaaarrrrrr...mucukk

ben bilsayar alalım dedikçe nasıl karşı çıkıyordu 2 sene olacak alalı benim dediğim zaman alsaydı 5 sene olurdu şimdi sana güzel bir arkadaş almışım diyor hatta izinli gününde bazen bana bilgisayarı veriyor bak arkadaşların neler yazmış diyor... buraya üye olurken bile ona sorupda üye oldum ondan gizli hiç bişey yapmam en iyisi yoksa yalan yalanı doğuruyor

NAZEMİR KULLANICISINDAN ALINTI

doğru insanın kendi evinde olmak gibisi yok bazen sıkılsamda...eşim bana da dedi kesinlikle çalışmanı istemiyorum ben ikimiz içinde çalışırım seni kimseye muhtaç etmem dedi şükür öylede oldu... ve eşim benim param olayını hiç sevmez bizim paramız der zaten aldığını getirir bana verir harçlığını alır bazende benden ister hiç gocunmaz...faturalarıda öder arabayıda vercekde ben cesaret edmiyorum trafiğe çıkmaya zaten onuda yapsaHm kimse evde tutamaz beni gezerim...ben bide şakasına senin paran benim param senin paran benim param diyorum[/QUOTE]

HE HE BEN DE " SENİN PARAN BENİM PARAM, BENİM PARAM YİNE BENİM PARAM" DİYORUM

erenayım çok özledim seni....

anam biz ikimizde çalışıyok kocoşumla,senin benim param yapmıyoruz,iki tane baba gibi borç altındayız zaten:)
bide her ay maaşlarımızda kesintiler oluyo,benim maaş düşünce eşim takviye yapıyo bazende ben ona..

NASIL TUTUYOLAR SENİ EL ÜSTÜNDE, GÜÇLERİ YETİYOMU

Son düzenleme:
adanadayız evlerimiz yakın yürüyerek 10 dkda gidilir...anlatırım sen yeterki iste başakcıımmm ama şuan işyerim bayağ karışık..yazamıyorum ..müsait bi zamanda yazarımm
anlatt da çatlasın bu meraklııı
yaniii biz bööle anlaştık ben memnunum halimden vala

bende yok öyle birsey resim kutusuda yok panoda yok

adanadayız evlerimiz yakın yürüyerek 10 dkda gidilir...anlatırım sen yeterki iste başakcıımmm ama şuan işyerim bayağ karışık..yazamıyorum ..müsait bi zamanda yazarımm
anlatt da çatlasın bu meraklııı
yaniii biz bööle anlaştık ben memnunum halimden vala

41keremaşallah nazar değmesin

niye bu kadar aynı msj cıktı anlamadım valla topikte viruss vaaaaaaaarrrrrrrrrr kacınnnnnnnnnnnnn :12 parfümle gideriyom simdiilik

deneme 1 bende hep bu resimler nasıl yükleniyor diye uğraşıp duruyordum bakalım olmuşmu

bence sen daha rüyadasın

neden rüyada olayım tızım mesela o dediğim sofrayı dansı bu akşama hazırlayacam yaaaa

seraycım Allah mutluluğunuzu daim etsin ama herkes aynı değil sana bişey anlatayım mı

ben evimi taşıdığım sırada hastalandım hasta hasta ev temizlemeye yerleştirmeye çalışıyodum bu arada kaynanamlarda kalıyoduk iki görümcemde bana yardım ediyolardı bigün yine evi düzeltmeye gidiyoruz görümcemlerle arabada giderken baktım başım dönüyo eşim beni hemen hastaneye götürdü doktor hemen serum takın dedi bi yandan tahliller falan alındı bu arada görümcemler arabadan inmedikleri gibi eşime madem ev düzeltilmeyecek bugün bizi evimize götür demişler benim kolumda serum kalbimde çarpıntı başlayınca korktum eşime baktım yok aradım kızları eve götürüyorum dedi şok oldum hemşireler doktoru çağırdı ekg flan çekildi neyseki önemli bişey olmadı ama görümcekler yanıma geleceklerine eve gitmeyi tercih ettiler hastaneden çıktım onlara gittim mecburen bi geçmiş olsun demediler ertesi gün evi derme çatma topladım evme geçtm orda daha fazla kalamazdım.şimdi benimle hiçbişey olmamış herşey gayet normalmiş gibi konuşuyolar bende konuşuyorum eşimin hatırına ne yapayım.yaaaaa sen olsan ne yapardın canım

mrb hatunlar.topiğiniz çok hoşuma gitti.arada takılmayı düşünüyorum

walla aynenn canım bizdede öyle hep gelinden taraflar...kocam bile bana bazen der sen ne biçim gelisin ölüyon kaynanama gidicem diye der
ben eşimi götürüyom annesine aklına ben sokuyom yoksa hiçç unutuyo annesini
olsun bak bizde yaşlancaz bizede gelmez sonra gelinlerr
tabi doğurabilirsekk
aferim sana sen sorumluluk sahibi bi insansınn

erenaycımmm içimden bi ses kocişimin burada takılmamam bişey demiceni söylüyo
demez canım demez okut yazılanları konu başlıklarını
ama dedikoduları okutmaa

allah versin
allah versin

NAZEMİR KULLANICISINDAN ALINTI

NASIL TUTUYOLAR SENİ EL ÜSTÜNDE, GÜÇLERİ YETİYOMU
yetiyo yetiyo karışmaaaaa bendeeeeeeeeeeeee

41keremaşallah nazar değmesin
sayayımmı 41 tanemiiiii

var kuzum bak A simgesi var ya onun altında

ERENAY SAY!!!!!!!

bu seferde sen sayy herşeyi bnden beklemme

bu ne yaaaaaaa
mesajlar alıntılar karman çorman olmuşşş ıııyykk

başak çok kötüsün kızım yaaaaaaaa
bikerem erenayım melek olduğundan zaten bir miktar yerden yüksekte durabiliyo kanatları sayesinde:118:
wwaaaoooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww iltifataaaa baaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

niye bu kadar aynı msj cıktı anlamadım valla topikte viruss vaaaaaaaarrrrrrrrrr kacınnnnnnnnnnnnn :12 parfümle gideriyom simdiilik
yok kuzum ya site çok yavaş
bizde yanlış olmaz olmuşsada yanlışlıkla olmuştur

üstte simgeler var A harfinin altındaki kutuda kare resim var ona tıklayınca olduEki Görüntüle 303509
aaa harika bir avatar olur bence yapsana
mrb hatunlar.topiğiniz çok hoşuma gitti.arada takılmayı düşünüyorum

gel hatun gell ama ööle arada takılmak yokk her zaman gelcen
yetiy
bu ne yaaaaaaa
mesajlar alıntılar karman çorman olmuşşş ıııyykk
evet yine birimiz altıntı karkaşası çıkardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…