Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak çok kötüsün kızım yaaaaaaaa
bikerem erenayım melek olduğundan zaten bir miktar yerden yüksekte durabiliyo kanatları sayesinde:118:
siz bööle dalga geçin örnek alıcağınız insanlarla sonrada iyi kaynana isteyinn yok işte sizee ohhh

wwaaaoooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww iltifataaaa baaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

evet yine birimiz altıntı karkaşası çıkardık

o iltifata layık olana bak kızım senn

sanırsam o biri benim ama sitede bi gariplik var önceki alıntılar dahil oluyoo

başak bbu topiğn sahibi galiba.ozamn gelsin yıldızlarr
dolunayım aybicenin aklına neler soktun bu topiki ben açtım ama sahibi ben dğilim hepimiziz ööle düşünme. ayrıca bu yıldız fikrine birlikte karar verdik. aşırı yoğun katılımcılara kırmızı , arada gelenlere sarıyıldız koyuyoruz. sadece benden alınmıyor yıldızlarrr sen gell senin de kırmızı yıldızın olsun ***

yaa kızlar yanlış anlaşılmak istemem rahat yaşıyom ama eşim ööle uçuk bi maaş almıyoo
bize yetiyo sadece
belki de çoğunuzdan az bila alıyodurrr:44:

anladım canım.müsait olduğum müddetçe gelmeye çalışacam

aynen bizde kiradayız tüp bebek parasını biriktirmek için uğraşıyoruz bir sürü eksiğimiz var ama biz mutluyuzEki Görüntüle 303559

bende kiradayım zatennn
yıllarca borç ödedik 2 yıl kayınannemlerle bir arada oturdukkk
2 yıldır maaşımız biize kalıyo rahatladık arabamızı aldıkk
ööle çok 4-4lük hayatım yok ama herşeyim varrr ben kendimi zengin görüyommm mutluyum çünküü

zenginsin tabiii kızım arabanız bilem var belki külüstür ama olsun sonuçta var dimi ama

madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz

o kadar pc varmışşş
sat da parkelerini yaptırrr
kızım çeyizin yokmuuu
mutfak eşyan falan çeyizinde vardırr
ee oturma odasını kendi babana
salonunu da kayın babana aldır tamammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…