pınrcım işine karışmak istemem ama granit hem soğuk olur hem kaygann yani bebek fikri içinde zorr
emeklicek yürücekk
en sağlıklısı ahşap parke lambri mi ne diyolarrr
hem sıcak hem ilerde bebek için sağlıklıııı
sonuçta ağaç yaniiiii
yinede kendin bilirsinnn senin evinn
bi fikir sunayım dedim diii
naberrrrrrr seraytünaydınnnn cnmmm iyilik senden nbrr??
kuzum çalışınca kocanında istediği yarım kalmasın diye yapmak gerek. çünkü zaten kocamla görüşemiyoz doğuru düzgün. senin kocan gibi öğlen gidip gece 1 de geliyo. yoksa hiç yapamıyoruz bu işi. hem benim de kocam çalışmamı istemiyooooooo ne hava atıyosuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepsi aynı kuzum heeeeeeeeeeepppppppppssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlısı canımcım inşallah bebek olur. kızım ne ilacı dedim o.. sen de mi yumurtluyamıyodun kanka
canım benim evim zaten parke lambiri cila falan attırdım ama bazı terlerinde acıklık var sinr oluyorum herkes senin dedigi diyo belki normal parke yaptırırı üstüne beyazları cıkmıs simdi cok hos
naberrrrrrr seray
inşallah bakalımmmmm kısmeettt
dün krizdeydimm bugün umutluyummmmm
değişken ruh halleriii:44:
kaçıyo keçilerimm
eşim diyor zaten tonton bi ninede olsam elimi bırakmayacakmış el ele gezecekmişiz....siz en iyisi lunaparkta çatlatın yumurtayı en yakın otele gidin hemen
bugünüme şükürler olsun ... en kötüsünü yaşadığımda bile benden daha kötü durumdaki insanları düşünüp halime şükrederim
amin yüreğine sağlık
bak ben alabirim kaynanamda yok hep merak ederim yaşasaydı nasıl bir ilişkimiz olurdu diye
all all neolur kargoyamı veriyim adresi ver hemenn ohhh kurtuluyommm sonunda oohhhhhhhhbenimkini alda görürsün ilişki psikoloji kalıyo sende
naberrrrrrr seray
inşallah bakalımmmmm kısmeettt
dün krizdeydimm bugün umutluyummmmm
Değişken ruh halleriii:44:
Kaçıyo keçilerimm
iyi sayılır erenayımmm nolsunn..işler karışık işyerinde..onun stresi var..maaşımızı alamadık dahatest yapcam yarın bi yandanda onun heyecanı var..şeytan dio git yap şimdi sen nappıon iyimisin?
kuzum çalışınca kocanında istediği yarım kalmasın diye yapmak gerek. çünkü zaten kocamla görüşemiyoz doğuru düzgün. senin kocan gibi öğlen gidip gece 1 de geliyo. yoksa hiç yapamıyoruz bu işi. hem benim de kocam çalışmamı istemiyooooooo ne hava atıyosuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hepsi aynı kuzum heeeeeeeeeeepppppppppssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hayırlısı canımcım inşallah bebek olur. kızım ne ilacı dedim o.. sen de mi yumurtluyamıyodun kanka
becerebilirsen yakala kankaaaaaaaa
Yakalıyak keçileriiiiiii
başağımmm hepsi aynı değil amaaaa.benimkiler başka mükemmel ötesi insanlartütütütütü maaşallah...hani değişiklik yapcaktın benim bilgilerde kayınanne kayınbaba konusunda
Akandeniz de bakıyo bakıyo hiç bişi yazmıyo.z aten araştırdım. Akandeniz en son 07.12.2011 de kk ya giriş yapmış!!
Bizim topike ise en son 07.12. 2012 de msj yazmışşş.
Duy kanka duuuuuuyyyyyyy
önce anlatmanı bekledim kuzum bi iki bişiler çıtlat bize bakalım gerçekten mükemmeller mibaşağımmm hepsi aynı değil amaaaa.benimkiler başka mükemmel ötesi insanlarTütütütütü maaşallah...hani değişiklik yapcaktın benim bilgilerde kayınanne kayınbaba konusunda
önce anlatmanı bekledim kuzum bi iki bişiler çıtlat bize bakalım gerçekten mükemmeller mi
yok yanlış demişim yani şunu dimek istedim. Dün gelmiş ama sadece 1 msj atıp kaçmış. IhmAL EDİYO YANİ BİZİİ. BAŞKA TOPİKCANLARDA FİNK ATIYO07.12.2012 miiiii???
Geçmiş okuyodur naapsıınnn
dün gelmiş işteee bugün 8 i ayınn
napiiim evdeyimm takılıyomm ööleee
oo maaşları alamayınca zor yaaaaa insanda heves kalmaz çalışma isteği kalmazzz
hadiii topike hamile haberleri gelsin artııkk bakalım ilk hamiş kim çıkçakkkk
parti yaparız hamile partisiiii
hmmmm ööleee anladıımmyok yanlış demişim yani şunu dimek istedim. Dün gelmiş ama sadece 1 msj atıp kaçmış. IhmAL EDİYO YANİ BİZİİ. BAŞKA TOPİKCANLARDA FİNK ATIYO
inşalllahhhhhhh canımmmmmmm akşam yapmayın partiyi ama...gündüz ve hafta içi olursa bende olurum eheheheinternet yok evde kocişim bugün sabah eve internet bağlatimmi dedi...sınızrsız bağlatcam dedi...49 liraymış boşver sınırsızı dedim ama bilmiom bakalım..yaww bide benim buraya üye oldugumdan haberi yok sevmez o duysa kızar kesin...ama ben nasıl girerim evde..geçmişi silmekle hallederimde girsem bile..bide unutursam foyam meydana çıkar
neden kızıyo ki . Hem biz erkek miyiz ki. Biz de kızız. Kıskancak bişi yokki.inşalllahhhhhhh canımmmmmmm akşam yapmayın partiyi ama...gündüz ve hafta içi olursa bende olurum ehehehe :d internet yok evde kocişim bugün sabah eve internet bağlatimmi dedi...sınızrsız bağlatcam dedi...49 liraymış boşver sınırsızı dedim ama bilmiom bakalım..yaww bide benim buraya üye oldugumdan haberi yoksevmez o duysa kızar kesin...ama ben nasıl girerim evde..geçmişi silmekle hallederimde girsem bile..bide unutursam foyam meydana çıkar:d:d
kız hava atmıyom benim gerçeğim böyle hem eşim 16 yaşından beri hep tek başına yaşamış ev ortamını aile ortamını seviyor benimde onu evde beklememi istiyor...bende 11 sene çocuk baktım evlenene kadar hep kendi evimde istediğim gibi hareket etmek isterdim şimdi tadını çıkarıyorum inşallah sende bir an önce ev hanımı olursunkuzum çalışınca kocanında istediği yarım kalmasın diye yapmak gerek. çünkü zaten kocamla görüşemiyoz doğuru düzgün. senin kocan gibi öğlen gidip gece 1 de geliyo. yoksa hiç yapamıyoruz bu işi. hem benim de kocam çalışmamı istemiyooooooo ne hava atıyosuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eşim diyor zaten tonton bi ninede olsam elimi bırakmayacakmış el ele gezecekmişiz....siz en iyisi lunaparkta çatlatın yumurtayı en yakın otele gidin hemen
bugünüme şükürler olsun ... en kötüsünü yaşadığımda bile benden daha kötü durumdaki insanları düşünüp halime şükrederim
all all neolur kargoyamı veriyim adresi ver hemenn ohhh kurtuluyommm sonunda oohhhhhhhhbenimkini alda görürsün ilişki psikoloji kalıyo sende
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış bak kuzu gibi olacaklar sonra geri almak için üstüne para verecen
neden kızıyo ki . Hem biz erkek miyiz ki. Biz de kızız. Kıskancak bişi yokki.
Kuzum ayrıca ttnet ten bahsediyorsan ttnette 49 tl lik paket yok. O geçen yıl dı. şu an:
54.9tl 8mb e kadar hızlı sınırsız,
29tl 8 mb e kadar hızlı 4gb kotalı,
32tl 8 mb e kadar hızlı 6 gb kotalı,
39tl 8 mb e kadar hızlı 12 gb kotalı
paketler var