Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız hava atmıyom benim gerçeğim böyle hem eşim 16 yaşından beri hep tek başına yaşamış ev ortamını aile ortamını seviyor benimde onu evde beklememi istiyor...bende 11 sene çocuk baktım evlenene kadar hep kendi evimde istediğim gibi hareket etmek isterdim şimdi tadını çıkarıyorum inşallah sende bir an önce ev hanımı olursun
amin ablacım amin.
erenay gibi bi de amin smiley i koyiyim :amin:

seray cımm başak ööle dinlemeden karar vermezz sen anlattt bi çatlasın ölsün kıskançlığından sonraa gerisiiiii:KK60::KK60:

hmmmm nerden başlasam...hastanede yattığım günlerde hep o kaldı yanımda..kanamam olduğunda ben onlarda kalırken hiç yerimden kaldırmadı beni kaynanamda görümcelerimde kayınbabamda..sonracıma evimin anahtarı var onlarda bazen bi iş olduğu zaman eve girmek zorunda kalıyorlar..sonrada evimi temizleyip yemeğimi yapıp gidiyorlar...sonraaaaa pazar alışverişlerimi yapıp evime bırakıolar...düşünsenize ben kayınannemle kendi annemi çekiştiriyom ama yinede kadının ağzından kötü bişe duymadım anneme karşı...bide kocam bişe yaparsa bana (kızarsa,bağırırsa,üzüp ağlatırsa) hepsi benim arkamda..şimdilik bu kadar canım aklıma geldikçe yazarım :KK66:

kız hava atmıyom benim gerçeğim böyle hem eşim 16 yaşından beri hep tek başına yaşamış ev ortamını aile ortamını seviyor benimde onu evde beklememi istiyor...bende 11 sene çocuk baktım evlenene kadar hep kendi evimde istediğim gibi hareket etmek isterdim şimdi tadını çıkarıyorum inşallah sende bir an önce ev hanımı olursun

evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"evimin hanımı çocuklarımın anası ol,ben bakarım sana istemem çalışmanı"
"olur tamam"didim bendee
evimin hanımı oldum ama çocuklarının anası olamadım daha
bidde ayaklarının üstünde durmak,özgürlük gibi savsatalara inanmıyom ben o benim kocam onun olan herşey benimm benimki onun
bi evde para bil olsa ayırlık fikri saçma gelir o onun bu benim param ne saçmaa hani aile birliğii
kocacım maaşını çektimi alır içinden kendine gerisini verir bana oohh ben faturaları da hallederim bütçeyideeee
harçlığımıdaa alır mazotumu verir anahtarını da arabanınn ohh ben gezerim evde niye sıkılayımmm

kanka bi de şunları araştırdım
polanegri: topike son msj: 06.12.2011 kk ya son giriş : dün!!! yani ihmal var:KK20:
irazcik: topike son msj:04.12.2011 kk ya son giriş: dün!!! büyük ihmal var:KK20:

valla yıldızlarını aldım hep. bööle herkesi araştırıyom kanka.
gelartik kayıp. onu bulamadım

hmmmm ööleee anladıımm
akandenz çabuk kendi topikine bakiiiiimmmmm çabukkkkk:KK4::KK4::KK4::KK4:
aaa kızdırtma biziiiiiiiii:KK20::KK20:

benim eşimde kızar ama yardım almam gerek dedimmmm,, sormam gerek dedimm tamam dedii
onu kızcağı şeyi yapmak istemem gelmezdim yoksa burayaa
sölersinn sende yalan demektense gerçeği sööle
kızarsada yalanmı diyim deeee

süper fikir en kısa zamanda söylüyorum:KK70: zaten gizli bişe yapmayı hiç sevmiom..ne zaman yakalanacam die bekliom...mailime bi mail gelse yakalar zaten:KK70: birbirine bağlı ıd lerimiz..geçiş yapıoz birbirimizin maillerine ehehe:KK70: bizim gibi maillerde bağlı ahahahahaha:KK70:

hmmmm nerden başlasam...hastanede yattığım günlerde hep o kaldı yanımda..kanamam olduğunda ben onlarda kalırken hiç yerimden kaldırmadı beni kaynanamda görümcelerimde kayınbabamda..sonracıma evimin anahtarı var onlarda bazen bi iş olduğu zaman eve girmek zorunda kalıyorlar..sonrada evimi temizleyip yemeğimi yapıp gidiyorlar...sonraaaaa pazar alışverişlerimi yapıp evime bırakıolar...düşünsenize ben kayınannemle kendi annemi çekiştiriyom ama yinede kadının ağzından kötü bişe duymadım anneme karşı...bide kocam bişe yaparsa bana (kızarsa,bağırırsa,üzüp ağlatırsa) hepsi benim arkamda..şimdilik bu kadar canım aklıma geldikçe yazarım :KK66:

aynı benim hayatımmm
eşimin aileside bööle
bizimde anahtarlarımız herkeste varrrr
ben vaya eltim 6 aylık hamileydi evimi bıraktımm aldım bavulumu ona gittim bebeği 6 aylık olana kadar orda kaldımm hemde evlerimizin mesafesi 30 dk falann
ben hamileykende hep o bakmıştı bana
iyilik karşılıklı ama anlayana ...............

[dsgggggggggggggggb
evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"olur tamam"didim bendee
bidde ayaklarının üstünde durmak,özgürlük gibi savsatalara inanmıyom ben o benim kocam onun olan herşey benimm benimki onun
bi evde para bil olsa ayırlık fikri saçma gelir o onun bu benim param ne saçmaa hani aile birliğii
kocacım maaşını çektimi alır içinden kendine gerisini verir bana oohh ben faturaları da hallederim bütçeyideeee
harçlığımıdaa alır mazotumu verir anahtarını da arabanınn ohh ben gezerim evde niye sıkılayımmm

yeter kızım valla burası göl olacak birasdan,ağzmın suları aktıııııııııııııııııııııııııııııı

çok güzel evet kuzum aklına geldikçe anlat. bariz ayrıntılı konuşmaları flan yaz..
nerde oturuyolr

Son düzenleme:
evet kuzum yalınlarda bu fiyatlara 15tl fazladan ekliyor telekom herdaim:KK42:

walla şuanda o parayı verdirmem üzgünümmm..zaten maaşlar yatmıo :KK43::KK43: karışık burası herkes koşturuo bişiler yapıoz durmadan..geç geliom o yüzden burayada yetişmeye çalışıom...

polanegri: topike son msj: 06.12.2011 kk ya son giriş : dün!!! yani ihmal var:KK20:
irazcik: topike son msj:04.12.2011 kk ya son giriş: dün!!! büyük ihmal var:KK20:

valla sen dedektif oldun kankeytammm
sen bayağı kıvırdın bu işiiiiii
al yıldızları yıldızlar şarta bağlıı
gelartık dün geldiydi sankiiii gördüm diye hatırlıyomm,
araştır araştırr canım benim yaaa işler hep sana kalıyooo
gelenek devam etsinn
seni seviyom başakkk:KK16:
süper fikir en kısa zamanda söylüyorum:KK70: zaten gizli bişe yapmayı hiç sevmiom..ne zaman yakalanacam die bekliom...mailime bi mail gelse yakalar zaten:KK70: birbirine bağlı ıd lerimiz..geçiş yapıoz birbirimizin maillerine ehehe:KK70: bizim gibi maillerde bağlı ahahahahaha:KK70:

sölede sende rahatlarsınnn
zaten faza kızmıyolarr benimki fena bu internet konusundaaa ama ikna etmek kolay olduu
ben daha çok uğraşırım diyodumm

yeter kızım valla burası göl olacak birasdan,ağzmın suları aktıııııııııııııııııııııııııııııı

akmasın kankamm
inşallah sende göreceksin bu günleriiii
çok güzel evet kuzum aklına geldikçe anlat. bariz ayrıntılı konuşmaları flan yaz..
nerde oturuyolr
kıskanç kıskannçç

nerde oturuyolr

adanadayız evlerimiz yakın yürüyerek 10 dkda gidilir...anlatırım sen yeterki iste başakcıımmm:KK66: ama şuan işyerim bayağ karışık..yazamıyorum ..müsait bi zamanda yazarımm :KK66:

benim kaynana yok ama görümcemler çok iyi davranırlar bana en kötüsü bile bana karşı iyidir zaten eşim kimseye laf söyletmez bana....bizde görümceyiz 6 kız bir erkek düşün gelinimizin halini 6 görümce ama ben bişey olsun kardeşimden taraf değil gelinimizden taraf oluyom annemde gelinden taraf olur oğlunu korumaz

evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"olur tamam"didim bendee

doğru insanın kendi evinde olmak gibisi yok bazen sıkılsamda...eşim bana da dedi kesinlikle çalışmanı istemiyorum ben ikimiz içinde çalışırım seni kimseye muhtaç etmem dedi şükür öylede oldu... ve eşim benim param olayını hiç sevmez bizim paramız der zaten aldığını getirir bana verir harçlığını alır bazende benden ister hiç gocunmaz...faturalarıda öder arabayıda vercekde ben cesaret edmiyorum trafiğe çıkmaya zaten onuda yapsam kimse evde tutamaz beni gezerim...ben bide şakasına senin paran benim param senin paran benim param diyorum

BAŞAKKKKK kız sennn çok tatlısınnn vallahiiii:))
o yıldızların anlamı omuydu?Allahh iyiliğini versinnn emi:)

erenayım çok özledim seni....:KK16:

anam biz ikimizde çalışıyok kocoşumla,senin benim param yapmıyoruz,iki tane baba gibi borç altındayız zaten:)
bide her ay maaşlarımızda kesintiler oluyo,benim maaş düşünce eşim takviye yapıyo bazende ben ona..

asla ayrı gayrı olmaz...bazen elimde para kalırsada sessizce bir köşeye atarım:KK66:
sıkışınca çıkarır harcarız:)

ev hanımlığı..emeklik hayalim benim...:KK6:onunda büyük artıları var...bikere eşine kendini daha rahat adayabiliyosun..istediğin yemekleri yapacak vaktin var...ev her daim derli toplu oluyor,temizlik için koca gün var ohhh valla:)

ama kariyer yapmış biri içinde çalışmak vazgeçilmez oluyor,bizde buralara gelene kadar çok çektik,hatta daha da ileriye gitme isteği var içimde..bakalım kısmet olursa hem iyi bir kariyer sahibi hemde iyi bir anne olacağım:)

çalışan bayanların bir artısıda o gün ev dağınıkta olsa eşin sesini çıkarmıyor:)
yemekler pişmemişse de pek bişey diyemiyor,çünkü o yemeği pişirecek yeterli vaktimiz olmuyor genelde:)

evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"olur tamam"didim bendee

başak seni çatlatayımm
akşam misafirliğe gittim hasta hasta
gittiğim yer akraba aa yazayım oku nasıl akraba
eşimin babasının amcasının oğlunun evine gititik
orda amcanın annesi falan vardııı
babane gelinlerine demişkiii
"ben onu çok seviyom gülyüzlü kızım o benim"demişşş
bi sarıldılar bi sarıldılarr yayadım mikroplarımı onlara valla
bide nişanlı gelinleri gelmiş onun yanında diyolarr gelini severi ama benn iyi kızz
beni anlata anlata bitiremediler gelinin annesineee
bi övdüler amca geldi oda sarıldı üzüldüm hastasın kızım doktora götürim kocan götürmüyosa dedi
oo el üstündeyim maşallaaaahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

benim kaynana yok ama görümcemler çok iyi davranırlar bana en kötüsü bile bana karşı iyidir zaten eşim kimseye laf söyletmez bana....bizde görümceyiz 6 kız bir erkek düşün gelinimizin halini 6 görümce ama ben bişey olsun kardeşimden taraf değil gelinimizden taraf oluyom annemde gelinden taraf olur oğlunu korumaz
doğru insanın kendi evinde olmak gibisi yok bazen sıkılsamda...eşim bana da dedi kesinlikle çalışmanı istemiyorum ben ikimiz içinde çalışırım seni kimseye muhtaç etmem dedi şükür öylede oldu... ve eşim benim param olayını hiç sevmez bizim paramız der zaten aldığını getirir bana verir harçlığını alır bazende benden ister hiç gocunmaz...faturalarıda öder arabayıda vercekde ben cesaret edmiyorum trafiğe çıkmaya zaten onuda yapsam kimse evde tutamaz beni gezerim...ben bide şakasına senin paran benim param senin paran benim param diyorum

walla aynenn canım bizdede öyle hep gelinden taraflar...kocam bile bana bazen der sen ne biçim gelisin ölüyon kaynanama gidicem diye der :KK70::KK70:

walla şuanda o parayı verdirmem üzgünümmm..zaten maaşlar yatmıo :KK43::KK43: karışık burası herkes koşturuo bişiler yapıoz durmadan..geç geliom o yüzden burayada yetişmeye çalışıom...
kuzum işlerine baksana sen buarya yetişmek zorunda değilsin işin daha önemli. Bi,z senin için sayfaları biriktirmeyiz sayfaları okuyamam diye düşünüyorsan:KK9:
Erenay kapa çeneni annem.
valla sen dedektif oldun kankeytammm
sen bayağı kıvırdın bu işiiiiii
al yıldızları yıldızlar şarta bağlıı
gelartık dün geldiydi sankiiii gördüm diye hatırlıyomm,
araştır araştırr canım benim yaaa işler hep sana kalıyooo
gelenek devam etsinn
seni seviyom başakkk:KK16:

Sölede sende rahatlarsınnn
zaten faza kızmıyolarr benimki fena bu internet konusundaaa ama ikna etmek kolay olduu
ben daha çok uğraşırım diyodumm

gelartik geldi dün baktı baktı gitti gördüm bende.

Napiyim kuzum topikimize değer veriyorum, öyle önemsemeyenler gibi olmak istemiyorum. Buraya her geleni kendini tanıtanı tabii ki listemize alırız ama ondan sonra hiiçç uğramıyorsa listede durmanın anlamı yok. Birz daha gelmezlerse silicem
ya kızlar nasıl resim ekleniyo yapamadımm:KK16:
kuzum msj yazdığımız yerin üst kısmında simgele rvar ya resim kutusu var pano gibi oraya tıkla

Kızlar benim kaynanamda (şimdilik öyle gözüküyor)güler yüzlü ,sakin,sabırlı,rahatsızlık vermekten kaçınan biridir..

ama gel gelelim kalbini kazanamadım bi türlü:KK5: bana karşı çok nötr davranıyor...hani kötü bişey yok ama hani anlayın işte

kalpten sevdiğini hissetmiyorum...

bide eşime ve anneme bakıyorum...annem onu neredeyse beni sevdiği gibi seviyor...haksızlık ama bu:KK43:

bende beni çok seven ve bunu hissettiren bi kaynana istiyom:KK14:

X