Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak çok kötüsün kızım yaaaaaaaa:KK1:
bikerem erenayım melek olduğundan zaten bir miktar yerden yüksekte durabiliyo kanatları sayesinde:118:
siz bööle dalga geçin örnek alıcağınız insanlarla sonrada iyi kaynana isteyinn yok işte sizee :63: ohhh

erenaycım ayaklarının üzerinde durmak ekonomik özgürlük lafları birer savsata değil hayatın gerçeği ha kimi bunu kabul eder kimi etmez o ayrı ama savsata denmez.sen rahat bir hayat sürdüğün için böyle düşünebilirsin ama bence çalışmak hem şart hem de çok güzel bişey özellikle günümüz şartlarında ayrıca çalışıyoruz diye senin pran benim param lafı bizdede olmaz o görgüsüzlüğe girer aynı evde ayrı hesap olursa zaten o evlilikten şüphe edilir canım.
işte ben de onu diyorum kadın çalışıyom diy benim param ben harcarım karışamaz ona ne dedimi???
allah atıyo bende şarteller bunu için dedimm
tabiki çalışmak kişsel tercihtirr
bunun yargılaması kimseye düşmezz
o kadar okuyunca emeğinin karşılığını istemek normalllll
yani lafım çalışan lara değil ablacımm bunu garip bi ego haline getirenlere
mrb hatunlar.:KK3:topiğiniz çok hoşuma gitti.arada takılmayı düşünüyorum
gel buyur hep takılll

neden rüyada olayım tızım mesela o dediğim sofrayı dansı bu akşama hazırlayacam yaaaa:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

seraycım Allah mutluluğunuzu daim etsin ama herkes aynı değil sana bişey anlatayım mı

ben evimi taşıdığım sırada hastalandım hasta hasta ev temizlemeye yerleştirmeye çalışıyodum bu arada kaynanamlarda kalıyoduk iki görümcemde bana yardım ediyolardı bigün yine evi düzeltmeye gidiyoruz görümcemlerle arabada giderken baktım başım dönüyo eşim beni hemen hastaneye götürdü doktor hemen serum takın dedi bi yandan tahliller falan alındı bu arada görümcemler arabadan inmedikleri gibi eşime madem ev düzeltilmeyecek bugün bizi evimize götür demişler benim kolumda serum kalbimde çarpıntı başlayınca korktum eşime baktım yok aradım kızları eve götürüyorum dedi şok oldum hemşireler doktoru çağırdı ekg flan çekildi neyseki önemli bişey olmadı ama görümcekler yanıma geleceklerine eve gitmeyi tercih ettiler hastaneden çıktım onlara gittim mecburen bi geçmiş olsun demediler ertesi gün evi derme çatma topladım evme geçtm orda daha fazla kalamazdım.şimdi benimle hiçbişey olmamış herşey gayet normalmiş gibi konuşuyolar bende konuşuyorum eşimin hatırına ne yapayım.yaaaaa sen olsan ne yapardın canım

erenaycım ayaklarının üzerinde durmak ekonomik özgürlük lafları birer savsata değil hayatın gerçeği ha kimi bunu kabul eder kimi etmez o ayrı ama savsata denmez.sen rahat bir hayat sürdüğün için böyle düşünebilirsin ama bence çalışmak hem şart hem de çok güzel bişey özellikle günümüz şartlarında ayrıca çalışıyoruz diye senin pran benim param lafı bizdede olmaz o görgüsüzlüğe girer aynı evde ayrı hesap olursa zaten o evlilikten şüphe edilir canım.

canım eşim o lafı eniştemler benim param ben kazanıyom tarzında konuşuyorlar onun için diyor...eşim birde hep çalıştığı yerlerde yaşamış onun için ev ortamını benim onu evde beklememi istiyor...ben hep kıt kanat yaşadım istediğim hiç bişeyi zamanında alamazdım evlendim sıfırdan başladım arkamızda kimse yoktu 2 sene elimde çamaşır yıkadım buzdalım yoktu daha bir sürü eksik şimdi bile evimde bir sürü eksik var ama eşim istemiyor çalışmamı ama ben buna rağmen bile mutluyum yoksa çalışanlara bir lafımız yok $eb44e91b4b3af0e0fa734a5.jpg :KK19:

başak bbu topiğn sahibi galiba.ozamn gelsin yıldızlarr:KK23:
dolunayım aybicenin aklına neler soktun:KK1: bu topiki ben açtım ama sahibi ben dğilim hepimiziz ööle düşünme. ayrıca bu yıldız fikrine birlikte karar verdik. aşırı yoğun katılımcılara kırmızı , arada gelenlere sarıyıldız koyuyoruz. sadece benden alınmıyor yıldızlarrr sen gell senin de kırmızı yıldızın olsun ***

yaa kızlar yanlış anlaşılmak istemem rahat yaşıyom ama eşim ööle uçuk bi maaş almıyoo
bize yetiyo sadece
belki de çoğunuzdan az bila alıyodurrr:44:

dolunayım aybicenin aklına neler soktun:KK1: bu topiki ben açtım ama sahibi ben dğilim hepimiziz ööle düşünme. ayrıca bu yıldız fikrine birlikte karar verdik. aşırı yoğun katılımcılara kırmızı , arada gelenlere sarıyıldız koyuyoruz. sadece benden alınmıyor yıldızlarrr sen gell senin de kırmızı yıldızın olsun ***

anladım canım.müsait olduğum müddetçe gelmeye çalışacam

aynen bizde kiradayız tüp bebek parasını biriktirmek için uğraşıyoruz bir sürü eksiğimiz var ama biz mutluyuzEki Görüntüle 303559

bende kiradayım zatennn
yıllarca borç ödedik 2 yıl kayınannemlerle bir arada oturdukkk
2 yıldır maaşımız biize kalıyo rahatladık arabamızı aldıkk
ööle çok 4-4lük hayatım yok ama herşeyim varrr ben kendimi zengin görüyommm mutluyum çünküü

zenginsin tabiii kızım arabanız bilem var belki külüstür ama olsun sonuçta var dimi ama:KK1:

madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben:KK69: " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz

madem siz döküldünüz ben de dökülüyüm.
evim inşaat halindeyken evlendim.kaynana yanında 2.5 yıldır kalıyorum. 2.5 yıl boyunca emeklerimizle evimizin parkeleri hariç bitirdik sayılır. parkelerde bitince direk evime çıkıcm ve hiç eşyam yok. sadece "yatak odam, kocam ve ben:KK69: " ve bomboş odalarımız olacak.. ama bizim olacak. şu an kaldıramakta çook zorlandığımız bir borcun altındayız o yüzden perkeleri yaptıramıyoruz.. bunu çok sorun eder mutsuz olurdum ama bu topikte biri sayesinde artık sorun etmiyorum çok şükür. 1 masaüstü 2 laptopumuz var, zenginiz benceeee ve mutluyzzzzzzzzz

o kadar pc varmışşş
sat da parkelerini yaptırrr:KK60::KK60::KK60:
kızım çeyizin yokmuuu
mutfak eşyan falan çeyizinde vardırr
ee oturma odasını kendi babana
salonunu da kayın babana aldır tamammmmm

X