amin ablacım amin.kız hava atmıyom benim gerçeğim böyle hem eşim 16 yaşından beri hep tek başına yaşamış ev ortamını aile ortamını seviyor benimde onu evde beklememi istiyor...bende 11 sene çocuk baktım evlenene kadar hep kendi evimde istediğim gibi hareket etmek isterdim şimdi tadını çıkarıyorum inşallah sende bir an önce ev hanımı olursun
evet kuzum yalınlarda bu fiyatlara 15tl fazladan ekliyor telekom herdaimcanımcım yalın internet 8mb 6gb kotalı 42 tl benimki ondann
seray cımm başak ööle dinlemeden karar vermezz sen anlattt bi çatlasın ölsün kıskançlığından sonraa gerisiiiii
kız hava atmıyom benim gerçeğim böyle hem eşim 16 yaşından beri hep tek başına yaşamış ev ortamını aile ortamını seviyor benimde onu evde beklememi istiyor...bende 11 sene çocuk baktım evlenene kadar hep kendi evimde istediğim gibi hareket etmek isterdim şimdi tadını çıkarıyorum inşallah sende bir an önce ev hanımı olursun
evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"evimin hanımı çocuklarımın anası ol,ben bakarım sana istemem çalışmanı"
"olur tamam"didim bendee
evimin hanımı oldum ama çocuklarının anası olamadım daha
bidde ayaklarının üstünde durmak,özgürlük gibi savsatalara inanmıyom ben o benim kocam onun olan herşey benimm benimki onun
bi evde para bil olsa ayırlık fikri saçma gelir o onun bu benim param ne saçmaa hani aile birliğii
kocacım maaşını çektimi alır içinden kendine gerisini verir bana oohh ben faturaları da hallederim bütçeyideeee
harçlığımıdaa alır mazotumu verir anahtarını da arabanınn ohh ben gezerim evde niye sıkılayımmm
hmmmm ööleee anladıımm
akandenz çabuk kendi topikine bakiiiiimmmmm çabukkkkk
aaa kızdırtma biziiiiiiiii
benim eşimde kızar ama yardım almam gerek dedimmmm,, sormam gerek dedimm tamam dedii
onu kızcağı şeyi yapmak istemem gelmezdim yoksa burayaa
sölersinn sende yalan demektense gerçeği sööle
kızarsada yalanmı diyim deeee
hmmmm nerden başlasam...hastanede yattığım günlerde hep o kaldı yanımda..kanamam olduğunda ben onlarda kalırken hiç yerimden kaldırmadı beni kaynanamda görümcelerimde kayınbabamda..sonracıma evimin anahtarı var onlarda bazen bi iş olduğu zaman eve girmek zorunda kalıyorlar..sonrada evimi temizleyip yemeğimi yapıp gidiyorlar...sonraaaaa pazar alışverişlerimi yapıp evime bırakıolar...düşünsenize ben kayınannemle kendi annemi çekiştiriyom ama yinede kadının ağzından kötü bişe duymadım anneme karşı...bide kocam bişe yaparsa bana (kızarsa,bağırırsa,üzüp ağlatırsa) hepsi benim arkamda..şimdilik bu kadar canım aklıma geldikçe yazarım
[dsgggggggggggggggb
evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"olur tamam"didim bendee
bidde ayaklarının üstünde durmak,özgürlük gibi savsatalara inanmıyom ben o benim kocam onun olan herşey benimm benimki onun
bi evde para bil olsa ayırlık fikri saçma gelir o onun bu benim param ne saçmaa hani aile birliğii
kocacım maaşını çektimi alır içinden kendine gerisini verir bana oohh ben faturaları da hallederim bütçeyideeee
harçlığımıdaa alır mazotumu verir anahtarını da arabanınn ohh ben gezerim evde niye sıkılayımmm
çok güzel evet kuzum aklına geldikçe anlat. bariz ayrıntılı konuşmaları flan yaz..hmmmm nerden başlasam...hastanede yattığım günlerde hep o kaldı yanımda..kanamam olduğunda ben onlarda kalırken hiç yerimden kaldırmadı beni kaynanamda görümcelerimde kayınbabamda..sonracıma evimin anahtarı var onlarda bazen bi iş olduğu zaman eve girmek zorunda kalıyorlar..sonrada evimi temizleyip yemeğimi yapıp gidiyorlar...sonraaaaa pazar alışverişlerimi yapıp evime bırakıolar...düşünsenize ben kayınannemle kendi annemi çekiştiriyom ama yinede kadının ağzından kötü bişe duymadım anneme karşı...bide kocam bişe yaparsa bana (kızarsa,bağırırsa,üzüp ağlatırsa) hepsi benim arkamda..şimdilik bu kadar canım aklıma geldikçe yazarım
evet kuzum yalınlarda bu fiyatlara 15tl fazladan ekliyor telekom herdaim
valla sen dedektif oldun kankeytammmkanka bi de şunları araştırdım
polanegri: topike son msj: 06.12.2011 kk ya son giriş : dün!!! yani ihmal var
irazcik: topike son msj:04.12.2011 kk ya son giriş: dün!!! büyük ihmal var
valla yıldızlarını aldım hep. bööle herkesi araştırıyom kanka.
gelartik kayıp. onu bulamadım
süper fikir en kısa zamanda söylüyorumzaten gizli bişe yapmayı hiç sevmiom..ne zaman yakalanacam die bekliom...mailime bi mail gelse yakalar zaten birbirine bağlı ıd lerimiz..geçiş yapıoz birbirimizin maillerine ehehe bizim gibi maillerde bağlı ahahahahaha
kıskanç kıskannççyeter kızım valla burası göl olacak birasdan,ağzmın suları aktıııııııııııııııııııııııııııııı
akmasın kankamm
inşallah sende göreceksin bu günleriiii
çok güzel evet kuzum aklına geldikçe anlat. bariz ayrıntılı konuşmaları flan yaz..
nerde oturuyolr
yeter kızım valla burası göl olacak birasdan,ağzmın suları aktıııııııııııııııııııııııııııııı
çok güzel evet kuzum aklına geldikçe anlat. bariz ayrıntılı konuşmaları flan yaz..
nerde oturuyolr
benim kaynana yok ama görümcemler çok iyi davranırlar bana en kötüsü bile bana karşı iyidir zaten eşim kimseye laf söyletmez bana....bizde görümceyiz 6 kız bir erkek düşün gelinimizin halini 6 görümce ama ben bişey olsun kardeşimden taraf değil gelinimizden taraf oluyom annemde gelinden taraf olur oğlunu korumazhmmmm nerden başlasam...hastanede yattığım günlerde hep o kaldı yanımda..kanamam olduğunda ben onlarda kalırken hiç yerimden kaldırmadı beni kaynanamda görümcelerimde kayınbabamda..sonracıma evimin anahtarı var onlarda bazen bi iş olduğu zaman eve girmek zorunda kalıyorlar..sonrada evimi temizleyip yemeğimi yapıp gidiyorlar...sonraaaaa pazar alışverişlerimi yapıp evime bırakıolar...düşünsenize ben kayınannemle kendi annemi çekiştiriyom ama yinede kadının ağzından kötü bişe duymadım anneme karşı...bide kocam bişe yaparsa bana (kızarsa,bağırırsa,üzüp ağlatırsa) hepsi benim arkamda..şimdilik bu kadar canım aklıma geldikçe yazarım
kız hava atmıyom benim gerçeğim böyle hem eşim 16 yaşından beri hep tek başına yaşamış ev ortamını aile ortamını seviyor benimde onu evde beklememi istiyor...bende 11 sene çocuk baktım evlenene kadar hep kendi evimde istediğim gibi hareket etmek isterdim şimdi tadını çıkarıyorum inşallah sende bir an önce ev hanımı olursun
evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"olur tamam"didim bendee
doğru insanın kendi evinde olmak gibisi yok bazen sıkılsamda...eşim bana da dedi kesinlikle çalışmanı istemiyorum ben ikimiz içinde çalışırım seni kimseye muhtaç etmem dedi şükür öylede oldu... ve eşim benim param olayını hiç sevmez bizim paramız der zaten aldığını getirir bana verir harçlığını alır bazende benden ister hiç gocunmaz...faturalarıda öder arabayıda vercekde ben cesaret edmiyorum trafiğe çıkmaya zaten onuda yapsam kimse evde tutamaz beni gezerim...ben bide şakasına senin paran benim param senin paran benim param diyorum
kanka bi de şunları araştırdım
polanegri: topike son msj: 06.12.2011 kk ya son giriş : dün!!! yani ihmal var
irazcik: topike son msj:04.12.2011 kk ya son giriş: dün!!! büyük ihmal var
valla yıldızlarını aldım hep. bööle herkesi araştırıyom kanka.
gelartik kayıp. onu bulamadım
evde olmak gibisi yokk
kocişim baana dediydkiii
"olur tamam"didim bendee
benim kaynana yok ama görümcemler çok iyi davranırlar bana en kötüsü bile bana karşı iyidir zaten eşim kimseye laf söyletmez bana....bizde görümceyiz 6 kız bir erkek düşün gelinimizin halini 6 görümce ama ben bişey olsun kardeşimden taraf değil gelinimizden taraf oluyom annemde gelinden taraf olur oğlunu korumaz
doğru insanın kendi evinde olmak gibisi yok bazen sıkılsamda...eşim bana da dedi kesinlikle çalışmanı istemiyorum ben ikimiz içinde çalışırım seni kimseye muhtaç etmem dedi şükür öylede oldu... ve eşim benim param olayını hiç sevmez bizim paramız der zaten aldığını getirir bana verir harçlığını alır bazende benden ister hiç gocunmaz...faturalarıda öder arabayıda vercekde ben cesaret edmiyorum trafiğe çıkmaya zaten onuda yapsam kimse evde tutamaz beni gezerim...ben bide şakasına senin paran benim param senin paran benim param diyorum
walla aynenn canım bizdede öyle hep gelinden taraflar...kocam bile bana bazen der sen ne biçim gelisin ölüyon kaynanama gidicem diye der
kuzum işlerine baksana sen buarya yetişmek zorunda değilsin işin daha önemli. Bi,z senin için sayfaları biriktirmeyiz sayfaları okuyamam diye düşünüyorsanwalla şuanda o parayı verdirmem üzgünümmm..zaten maaşlar yatmıokarışık burası herkes koşturuo bişiler yapıoz durmadan..geç geliom o yüzden burayada yetişmeye çalışıom...
valla sen dedektif oldun kankeytammm
sen bayağı kıvırdın bu işiiiiii
al yıldızları yıldızlar şarta bağlıı
gelartık dün geldiydi sankiiii gördüm diye hatırlıyomm,
araştır araştırr canım benim yaaa işler hep sana kalıyooo
gelenek devam etsinn
seni seviyom başakkk
Sölede sende rahatlarsınnn
zaten faza kızmıyolarr benimki fena bu internet konusundaaa ama ikna etmek kolay olduu
ben daha çok uğraşırım diyodumm
kuzum msj yazdığımız yerin üst kısmında simgele rvar ya resim kutusu var pano gibi oraya tıklaya kızlar nasıl resim ekleniyo yapamadımm