Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram avatar yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aramıza hoş geldin anLatıkların karşısında nedens hİç şaşrımadımmm malesef ama erkeklerin biR çoğu böyle:44: kendi ailelerine gelince(burada kendi aileleri derken eski aileden söz ediyorum anna baba kardeş vs aslında evlendikten sonra insanın ailesi eşidir ama bunu kabulenmekte erkler için çokkkkkkkkkkkk zaman isitiyor) sonsuz bir anlayış vericilik varrr ve böyle düşünen insanların eşlerini kabul etmelerii EŞLERİYLE AİLE OLMALARI (ki aile olamayı kabul etmelerini en çok bebek olmamamsı geciktiriyor) uzun zaman alıyor eşinn tedavideki tavrıda malesef ama infertilite yaşayan bir çok çiftin sorunu erkekler bu dönemde eşlerine destek olmak yerine sorun çıkartıyorlar:18::18::18: (en saf tarafımla düşünerekten onalrın sorun çıkartıklarını fark etmediklerini yada istemeden yaptıklarını düşünmek isitiyorum)oysa bebebk tedvaisnde kadınların yükü çok daha fazla ağırr :18::18::18::18::18:dr giden kadınalr:18: ilaç kulanan kadınlar:18: pskolojik olarak yıpraran kadınlar :18:ama eşlerimiz bunu pek anlamıyorlar
sizin akrabaya gelincede canımmbvöncelikle yuhhhh diyorum insan olan bunu yapmaz yada en başta bahane bulur evine çağırmaz ama ne yapacaksınnn iştee RABBİM HER ZAMAN HER YERDE İYLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİMİZİ inşşşş en kısa zamanda sorunlardan kurtulup bebeğine kavuşursun

günaydın hatuncum.
Sara ablanın avatarı yıkılıyor eveeeeeet.
Inşallah senin avatarında bebeği tepe taklak etmemişlerdir

ya bebeği tepe taklak etmişlermidir :18::18::18::18::18::18: ama ayakları çok tatlııııııııııııı

beşi bi yerde ne kız
bitki cayı sekerim icinde kekik,mate,biberiye,yesilcay,funda yapragı var bagırsakları calıstırıyo kuzumm
bende de o çaydan var cok iş yarıyo mu yarıyosa ne işe yarıyo ehuehueehee:))))) öptümsssssssxxxxxxx

canım sen yenisin galibahosgeldin aramıza bende yeni basladım icmeye herkesin icmesi lazımmıs ödemi atmak icin bagırsakları calıstırmak icin siskinligi almak icin herseye faydası varr ama bebek yapmaya fazydası varmı oarası muamma

canım artık kendi evime calısıcam bu aydan itibaren evimin eksikleri var onları yaptırıcam muftak dolaplarımı,banyo dolabımı,kapılarımı,birde yerleri granit düsünüyorum evin her yerine sizce nasıl olurr bebek olunca zorlanırsın diyo herkes

yerleri mi yaptırcan? .çk hoşş
aman sanki bebekte kapıdaydı. herşeyi bebkine göre yaptırma kuzum bence işini zorlaştırır sadece. bebek gelince düşünürsün onu da

kankaaaaa nbr yaaa dün gece baya kaynattınız haa valla aklım sizde kaldı
ama dün gece ne olduğunu anlatiyim sana

yerleri mi yaptırcan? .çk hoşş
aman sanki bebekte kapıdaydı. herşeyi bebkine göre yaptırma kuzum bence işini zorlaştırır sadece. bebek gelince düşünürsün onu da

benim normalde parke yerlerim beyaz granit istiyorum soguk olur diyolar bilmiyorum valla muftagım beyaz ama ben lake kırmızı siyah düsünüyorumm benim evim zaten beyaz,siyah,kırmızı her yerimm

benim normalde parke yerlerim beyaz granit istiyorum soguk olur diyolar bilmiyorum valla muftagım beyaz ama ben lake kırmızı siyah düsünüyorumm benim evim zaten beyaz,siyah,kırmızı her yerimm
çok güzell tam benim tırzım. sana kaç para veriyim evini bana ver. ama kaynananı da götür

sebepleri de yaratan Allah.
bizler sebepleri işliycez gerisini Allaha bırakıcaz.
imtahan şu;
isyan etmemek derdini ona buna anlatıp durmamak,ve dua etmek..

yatıp kafana battaniyeyi çekme konusunda haklısın ben çok severim yağmurlu havalarda yatmayı

bence sen daha rüyadasın

çok güzell tam benim tırzım. sana kaç para veriyim evini bana ver. ama kaynananı da götür

veriyim kuzum zaten ben bir ara dekorasyon işiyle ugraştım herseyimin dekorasyonunu ben yaptım farklı seyleri seviyorumm farklı olmak benim dogamda var ama evi alana kaynanamı bedavaya veriyoruz kurtulusun yokk

veriyim kuzum zaten ben bir ara dekorasyon işiyle ugraştım herseyimin dekorasyonunu ben yaptım farklı seyleri seviyorumm farklı olmak benim dogamda var ama evi alana kaynanamı bedavaya veriyoruz kurtulusun yokk

pınrcım işine karışmak istemem ama granit hem soğuk olur hem kaygann yani bebek fikri içinde zorr
emeklicek yürücekk
en sağlıklısı ahşap parke lambri mi ne diyolarrr
hem sıcak hem ilerde bebek için sağlıklıııı
sonuçta ağaç yaniiiii
yinede kendin bilirsinnn senin evinn
bi fikir sunayım dedim diii

ev olmadan bende kaynana +kaynata + 2 de görümceyi bedava veryorumm isteyen varmııı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…