günaydın hatuncum.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
saram avatar yıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aahhh ahh kızlar ben de cook sorun yasamama ragmen hamıle kalmaya calışıyorum.. eşimin sperm sayısı dusuk hataydan istanbula yönlendırıdık kuzwenının evınde kaldık ... aşılama süreci içinde kocama kustum haberım olmadan konusmadıgım hattta nefret bıle ettıgım abısıne 35 tl kredı cekmış 1 yıl once ben onu tesadüf gördüm....tartıştık 20 gun konusmadım ama bu sure şiçince doktora gitmeye işlem yapmaya devam ettik....neyse aşılama olmadan 2 gun önce kaldıgımız ev sahıbı kuzenı olur kendı işiniz biter bitmez ucak bıletı alın aha fazla kalmaın bı alemı yok dedi... hopppppalaaaaaaaa... dedim konusmadıgım kocama kalk otele gıdıyoruz dedım gecenın bı vaktı o halımleee otelde kaldık bı kaç gun ordan aşılamaya aşılamadan sonra hava alanınaaaaaaa ve ben böle bı ailesı olan nsandan hamişşşş klmaya çalışıyorum sizcede bu sinirle morallee üzüntüyle tutarmı???????? tabıkı de tutmazzz.....ve ben hala hamış kalmaya devam edıyorumm.. ah salak kocam ahh safım benımmm.....xxxxxxx
günaydın hatuncum.
Sara ablanın avatarı yıkılıyor eveeeeeet.
Inşallah senin avatarında bebeği tepe taklak etmemişlerdir
bitki cayı sekerim icinde kekik,mate,biberiye,yesilcay,funda yapragı var bagırsakları calıstırıyo kuzummbeşi bi yerde ne kız
bende de o çaydan var cok iş yarıyo mu yarıyosa ne işe yarıyo ehuehueehee:))))) öptümsssssssxxxxxxx
eyvallah kuzum içtim sağol ohh miss gibiiiiiinasıl hatunlarsak çayı bilem tokuşturuyoz
ablacım biz de ortamını yakalrsak dans ederiz. ama heralde ayrı evim olsa evin içinde rahatça müziği açabilsek dans olaylarımız sıklaşır bence.. şimdilik kısıtlı olarak idare ediyoruz.
ablacım bak sana ateş olayımı anlatıcaktım. ne oldu biliyo msun? hani benim ateşim hep sabit gidiyordu ya 36.6, 36.6 olarak. hani biliyorsun "yüklelmesi veya sabit kalması" hamileliğe işaret oluyor . aha dedim galiba bi mercimek var ben de
sonra bi giün ateşim aniden 36.4 oldu.
ertesi gün regl oldum
anladım ki son güne kadar hiç bişiden emin olmıycaksın.....
amin canım amin.çalşma tabiii ohh miss gibi. ama niye kalktın bu satte ben olsam uyurum sıcıacık
neden nisana kadar annem? nisanda piyango mu vurcak size de, bizim gibi
ayrıca tööbe estağfirullah benim patron yahudi değil de ne oluyo, uyuz oluyorum herife etrafında köleleri var zannediyor
yerleri mi yaptırcan? .çk hoşşcanım artık kendi evime calısıcam bu aydan itibaren evimin eksikleri var onları yaptırıcam muftak dolaplarımı,banyo dolabımı,kapılarımı,birde yerleri granit düsünüyorum evin her yerine sizce nasıl olurr bebek olunca zorlanırsın diyo herkes
ya bebeği tepe taklak etmişlermidir :18::18::18::18::18::18: ama ayakları çok tatlııııııııııııı
yerleri mi yaptırcan? .çk hoşş
aman sanki bebekte kapıdaydı. herşeyi bebkine göre yaptırma kuzum bence işini zorlaştırır sadece. bebek gelince düşünürsün onu da
çok güzell tam benim tırzım. sana kaç para veriyim evini bana ver. ama kaynananı da götürbenim normalde parke yerlerim beyaz granit istiyorum soguk olur diyolar bilmiyorum valla muftagım beyaz ama ben lake kırmızı siyah düsünüyorumm benim evim zaten beyaz,siyah,kırmızı her yerimm
sebepleri de yaratan Allah.
bizler sebepleri işliycez gerisini Allaha bırakıcaz.
imtahan şu;
isyan etmemek derdini ona buna anlatıp durmamak,ve dua etmek..
yatıp kafana battaniyeyi çekme konusunda haklısın ben çok severim yağmurlu havalarda yatmayıgünaydın kızlarrrrrrrrrr hadi uyanın artık...walla ne yalan söyleyim iş olmasa bende kalkmazdım.vazgeçtim benim yerimede yatın..yağmur yağıo burda (adana) tam yatmalık hava...açacan tv yi türk filmi olcak..çekecen battaniyeyi yatcan ohhhh ne güselll ama nerdeeee
nasılsın seraycım cumartesine az kaldı oh ne güzel
zaten tam dinlenemeden işe başladım evde olmak istiyorum şimdi yaaaaaa evde olsam üzerime yorganımı örtsem uyusam öğlene kadar sonra kalkıp keyifle kahvaltımı hazırlasam kahvaltımı yaptıktan sonra ooooooh tv yi açıp güzel bi sinema bulsam şöyle komedide olabilir güler stres atardım elimde yeşil çayımla sonra mutfağa geçip akşam yemeğimi keyifle hazırlasam masamı donatsam kocişim gelene kadar süslensem hazırlansamgüzel bir müzik eşiliğinde kocişimi karşılasam yemek müzik dans veeee sonra sonrasını siz tahmin edin
sabah sabah ne hayaller kuruyorum dimi
kuzum hoş geldin aramıza listeye baktınmı ekledik seni. eksik hoşuna gitmeyen bilgi vars a sööle değiştirelmgünaydınnn kızlarrr bana günaydınn desem daha iii :)
çok güzell tam benim tırzım. sana kaç para veriyim evini bana ver. ama kaynananı da götür
kuzum hoş geldin aramıza listeye baktınmı ekledik seni. eksik hoşuna gitmeyen bilgi vars a sööle değiştirelm
veriyim kuzum zaten ben bir ara dekorasyon işiyle ugraştım herseyimin dekorasyonunu ben yaptım farklı seyleri seviyorumm farklı olmak benim dogamda var ama evi alana kaynanamı bedavaya veriyoruzkurtulusun yokk