Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

veriyim kuzum zaten ben bir ara dekorasyon işiyle ugraştım herseyimin dekorasyonunu ben yaptım farklı seyleri seviyorumm farklı olmak benim dogamda var ama evi alana kaynanamı bedavaya veriyoruz kurtulusun yokk
yok kuzum o zaman kalsın istemem. gökdelen de versen istemem.

yok cnm bakmadım nerden bakcazkiii
1 .sayfaya bak cnm

ne karışıyon madem öyle

ev olmadan bende kaynana +kaynata + 2 de görümceyi bedava veryorumm isteyen varmııı:)
aman benimkiler yetiyo zatennn

nazemir abla 159. sayfaya baktın mı sana cvp yazdımdı

Son düzenleme:
baktımmm kuzummm çok güselll teşekkür edrm.yaa bişi daaa sorcam siz bu hareketli simgeleri nerden yapıyonuz

eşim diyor zaten tonton bi ninede olsam elimi bırakmayacakmış el ele gezecekmişiz....siz en iyisi lunaparkta çatlatın yumurtayı en yakın otele gidin hemen
bugünüme şükürler olsun ... en kötüsünü yaşadığımda bile benden daha kötü durumdaki insanları düşünüp halime şükrederim

buna fikir vermek derler canımcımm sus bi karışmaaaa aaaaa
kanka nbrrr??
akşam partiyi bırakıp kaçtınn
kanka en acilinden dün gece ne olduğunu anlatmak istiyom sana.
dün gece benim reglim bittiği için cıp cıp yaptım, kendimle ilgilenmekten çok fazla aktif olamadım cevaplarımda biliyorsun. size cevap yazarken internet hattında sorun çıktı, bağlantı koptu yazamadım. aklımda sizde kaldı ama yapacak bişi yoktu. sonra 1de kocam geldi
biras konuştuk ben uyudum. kocamında biras pcde işi vardı o oturuyordu. sonra saat 3te yatmış. ben çoktaaaan beri derin uykulardayım.
sonra kocacımın arkadan bi sarıldığğını hissettim. uykudan uyanıdım o anda olanlar oldu
bana boşuna sexi hatun demiyolar anacım, uykudan bilem kalkıp işimi hallediyorum. geç yatmama rağmen ve ertesi gün işe gidecek olmama rağmen:124:
kim olabilir ayolllllllll benim gibi

bizim heryer taş kışın ayağımı yere uzatasım gelmiyor çok soğuk allahtan alt kattakiler sobayı çok yakıyor bebeğide var bende sıcacık oturuyorum evimde ama parke olsa daha güzel olurdu benim memleketteki ev parke odalar sıcak oluyor
ev olmadan bende kaynana +kaynata + 2 de görümceyi bedava veryorumm isteyen varmııı:)
yok üstü kalsın ...bir dizi vardı yıllar önce 2 oda bir sinan diye gazeteye öyle ilan verirsiniz sizde
nazemir abla 159. sayfaya baktın mı sana cvp yazdımdı

baktım canım hatta cevapta yazmıştım

başakım ilacımı aldımmmmmmm
bu ay hazırlık tam gazzz
yeni yıla 3 nüfusla girmem lazımm
ne ilacı kızım
baktımmm kuzummm çok güselll teşekkür edrm.yaa bişi daaa sorcam siz bu hareketli simgeleri nerden yapıyonuz
canım bazı arkadaşlarda çıkmıyor galiba. mesajın alt tarfında simgeler var.
yada şuraya bak: mesaj yazdığın yerin üst kısmında bazı simgeler var ya orda A simgesi var. onun yanında gülen surat var. onu tıkla orda çıkar

valla ben olamam hem çalışacam hem geç yatıp erken kalkacam bide kocamın gönlünü yapacam zor temizlik yaptığım zaman bile zor geliyor bana zaten eşimde çalışmamı istemiyor...

mrb fıstıklarr napıyosunuzzzz ???
bütün kaynana ve görümcelerrr aynıııı
bende 2 senedir görüşmüyodum evime gelince mecbur arada gidiyommm

hmmm ben 5. gündeyim bi 5 gün daha sürecek gibiii
ee anca rahatlatırrr
iyi başla bakiim çalışmalaraaa
bende aynıyım canımcım vakit saat yer mekan üst baş önemli deel fırsatını buldummu hayatta kaçırmammmmmmm
bende 16.günde başlamam gereken ilacımı aldımmm
bakalım fayda edecekmiii?????
bebek olmasadaaa regl olurumm yaneee

öyle ama olmuyo işte nazımm çalışmaya çalışıozz...

çalışmakta güzel ben çalışanlarada özeniyom ama eşim istemiyor çünkü öğlen işe gidip gece 1 de geliyor ben uyurken o gelecek o uyurken ben işe gidecem hiç görüşemiyecez

kuzum sen de mi benim gibi zorla çalışıyo

ok :114:

zorla değilde mecburiyettenbide sıkıldım burda içimden hiç iş yapmak gelmiyo...maaşlarıda alamadık zaten ..herkes maaş sorup duruyo..ev yok kiradayız öyle olunca çalışmak zorundayım bence..bide bebek olursa (inşallahhhh) dahada zor olur...napalım...çalışacaz mecbur..

valla ben olamam hem çalışacam hem geç yatıp erken kalkacam bide kocamın gönlünü yapacam zor temizlik yaptığım zaman bile zor geliyor bana zaten eşimde çalışmamı istemiyor...
kuzum çalışınca kocanında istediği yarım kalmasın diye yapmak gerek. çünkü zaten kocamla görüşemiyoz doğuru düzgün. senin kocan gibi öğlen gidip gece 1 de geliyo. yoksa hiç yapamıyoruz bu işi. hem benim de kocam çalışmamı istemiyooooooo ne hava atıyosuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

mrb fıstıklarr napıyosunuzzzz ???
bütün kaynana ve görümcelerrr aynıııı
bende 2 senedir görüşmüyodum evime gelince mecbur arada gidiyommm

hepsi aynı kuzum heeeeeeeeeeepppppppppssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hayırlısı canımcım inşallah bebek olur. kızım ne ilacı dedim o.. sen de mi yumurtluyamıyodun kanka

çalışmakta güzel ben çalışanlarada özeniyom ama eşim istemiyor çünkü öğlen işe gidip gece 1 de geliyor ben uyurken o gelecek o uyurken ben işe gidecem hiç görüşemiyecez

güzelde işte bazen insanın canına tak edio...evde oturmakta sıkar aslında ben çalışmadan yapamam ama..arada bi mola verme imkanımız olsa keşke sizinde zor olur öle tabi istemez eşin...Allah yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…