Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy çok güzel yaaa. bende çok istiyorum uzun yıllar evli olmamıza rağmen yine aşık kalmayı.
benim hep bu konuda endişelerim olmuştur daha doğrusu şööle. evleneli 1 yıl olmuş bir çifti eski görürdüm. artık heyecanları çoktan bitmiştir derdim. ve hep endişe ederdim bizimde ööle olcak diye. meğer hiçte ööle değilmiş.evlendikten 1 sene sonra da yeni evli gibi bekledim onu. şu an 2.5 sene oldu hala aynı heyecanla beklerim..
demekki sizin kadar olsak bilem hala aynı olcak inşallaaaahhhhhh

ablacım k. bakma benim mesai finish çıkmam gerek evde gircem nete gelirsen görüşürüz mucuk

Son düzenleme:
selam kızlar bende geldim aranıza benide alırmısınız :):)

daha çok yeniyim belki bu yolda ama yaşayıp görücez alllahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inş. bu güzel duyguyu.

kendimi tanıtayım 25 yaşındayım doğumevinde çalışıyorum hergün karnı burnunda kontrole gelen çatır çatır doğuran kadınların arasında doğuramamak yavaş yavaş koymaya başlasada şimdilik direniyorum.
2.5 yıllık evliyim eylülden beride çalışıyıoruz 4. ayımız yani hala bi tık yok. doktorumun dediğine göre 5.5 cm lik bi çikolata kistiyle hamile kalmam biraz zormuş 6-7 ay dene desede umudumu yitirmiyorum.
bu ay ilk defa ovulasyon testlerine başladım netten sipariş verip dün ve bugün yani 18. ve 19. günde yakalım çift çizgileri yani yumutam oluşmuş çatlıcak inş. diğer aylarda hep 14. güne ağırlık verdiğim için sonrasında dinlenmeye çekiliodum belkide yumurtayı yakalayamadık kim bilir.

işte böyleee...
burda birilerinin desteklediğini görmek bile güzel. dışarıda bu olay böyle olmuo çünkü acınarak bakılması yada aman olur takma kafana denmesi uyuz etsede şimdilik ses çıkartmıyorum ve duymuyorum

hos geldın kuzummmmm bende eylulden berı calısmalarıı yapıyorummm ne tesaduf dımııı ıns hamıss kalırızz

hos geldın kuzummmmm bende eylulden berı calısmalarıı yapıyorummm ne tesaduf dımııı ıns hamıss kalırızz

inşşş canımyaaa bi an önce olur çok uzarsa çok takıcam kafaya çünkü şimdi bile başladım abuk subuk bebekle ilgili şeylere

allahım inş. duyar sesimizi hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder bize

ıns cnm ya bende dayanamıyrum hemen olsun ıstyrumm
cnm 2.5 yıllık evlıymıssın korundunuzmu bu zmana kadar

ıns cnm ya bende dayanamıyrum hemen olsun ıstyrumm
cnm 2.5 yıllık evlıymıssın korundunuzmu bu zmana kadar

evet canım eylüle kadar korunduk eylülde bıraktık nasip kısmet işte ama benim olmuosada bu çikolata kisti yüzünden sanırım

sen ne kadarlık evlisin ?

ya kızlar nerdesinizz dolunay erenayefe basak hani parti yapıcaktık hani bu gece bekardık ben sizsiz baslıcam partiye ona göreee kimse gelmicek sanırımm tabi herkes davetlii partiye pjama partisi herkes jartiyerlerini giyip gelicekk

bende gelebilirim partiye :) bende yalnızım malum fener cimbom maçı yalnız kaldık :13:

slm kızlar bende aranızda yeniyim 2yıldir bebek arıyoruz ama tutturamadik hala benimde over kistim oluyo adet olunca gidiyodu birde süthormonum yükseliyo arada bi...bikaç ay klomen ve 2kere pregnyl kullandım bu ay ise ovitrelle vuruldum cts günü.bakalım tutar inşallah dualarimdasiniz

bende aynı senin gibi düşünürdüm bir kaç sene geçtimi hiç heyecan kalmaz diye...ama hiçde öyle olmadı hala ilk günkü gibi kapılarda öperek karşılayıp işe giderkende öperek uğurluyorum camlardan bakıyorum gidene kadar....inşallah daim olur sizinde heyacanınız:127::127::127:hiç bitmez

hoşgeldin tatlımmmm
hemen kendini tanıt

aynen 6 yılım bitti sanki ben daha 6 aylık evliymişim gibiii

bakalım particiler gelcekmiiiii
pınar gelmiş ama gitmiş
kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr çabuuuuuuuuuuuukkk

arkadaşlar bizde dua okuyalımmı????
meryem suresi falann hamile kalmak için okunuyomuşşş
40 tane kalabalıkız adam başı 2-3 tane okundumu tamamlanır bi çabukk
yada yasin okuruzzzzz
farketmez sebep olalım birbirimizeee....

hoşbulduk cnm ben 22yaşında 4yıllık evliyim 2yıldirda meleğimi arıyorum ama henüz gelmedisizler?

Olurrr cnm niye olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…