bende şakasına hep birgün evlenip gelecem bu benim kocam diyecem diyodum zaten ne söylersem hemen başıma gelir artık nasıl bir şom ağızlıysam öylede oldu gerçi tanıyorlardı...ama benimki biraz planlı programlı oldu biz temmuzda anlaştık kasımda kaçtık bugünde düğünümüzün olduğu tarih 7 aralık...ben dedim önce evi ayarlayacan yaşayacak kadar eşya olacak ondan sonra ben evden işe gidiyorum diye çıktım herkes evden gidincede eşyalarımı aldım eşimde kapıya kadar geldi yardıma öyle kaçtık ayrıntılara pek girmiyorum yoksa kim olduğum ortaya çıkar
valla tam ekşın kadınısın:)
evin küçüğü olduğum için kimse beni sallamazdı fasulye gibi bişeydim:)siz durun hele ben kaçayımda görün derdim ama
kısmet olmadı
evet kuzum evet tüfekhane, yüz numara, ayak yolu, abdeshane, memiş hane bile denir yaniben bi tüfekhane yapıp geliyom tüfekhaneydi demi basakkkkk
he yaaa kankalarım öğrendi benden tüfekhaneyi ne güzelbaşak görüyonmu kız benden sonra pınarıda kendine benzettin:)
bende şakasına hep birgün evlenip gelecem bu benim kocam diyecem diyodum zaten ne söylersem hemen başıma gelir artık nasıl bir şom ağızlıysam öylede oldu gerçi tanıyorlardı...ama benimki biraz planlı programlı oldu biz temmuzda anlaştık kasımda kaçtık bugünde düğünümüzün olduğu tarih 7 aralık...ben dedim önce evi ayarlayacan yaşayacak kadar eşya olacak ondan sonra ben evden işe gidiyorum diye çıktım herkes evden gidincede eşyalarımı aldım eşimde kapıya kadar geldi yardıma öyle kaçtık ayrıntılara pek girmiyorum yoksa kim olduğum ortaya çıkar
nazemirim evlilik yıldönümünü kutlarım canım:)inşallah bu ay hediyelerin en güzelini mevlam size verir:)
:123:
bende ortancaydım ablamları kim istediyseler karşı çıkmadılar en sessizi ben kimseye karşı bile konuşmazdım... hiç kimse beklemezdi benden bi bana gelince karşı çıkacakları tuttu...benden sonra küçüklerimde istediğiyle evlendi...ama iyi bişey değil kardeşlerimin düğününde hep içim burkuldu ben yaşayamadım bunları diye pek düğünleride sevmem duygulanıyorum
DOLUNAY kuzum nişanlısıyla kaçanlarda var.
madem sana karşı çıkmadılar sen de nişanlıyken kaçaydın
kızlarrr ben gittim....en iyi akşamlar sizlerle olsun...öpüldünüzzzzz...
kıyamam nazemir ablacım. çok şükür telli duvaklı çıktık baba evinden:123:
ama biz düğün yaptık ta noldu. bak dolunayda benmle aynı fikrde. valla cdyi izlemek istemiyom bende. hem çok stresli geçti hemde çok cahilliklerim vardı. aptal hareketlerim oldu.ç bunlardn biri düğün davetiyemizin ukalaca olmasıydı. farklılık yapalım diye çok şımardık
keşke biri durdursaydı beni
kimdi kız eşin ünlü bi fabrikatörün oğlu muyduanacım bizimkiler daha eşimin adını duyar duymaz oğlummm moduna girdiler
yaff bi olmaz diyin,hele babama çok gönül koydum,küçük kızımın turşusunu kuracam demedi..
bi ara sizinle resmini paylaşıyım davetiyemi. içindeki yazıyı da koyıyimnaaptınız kız davetiyelere?
anladım ok tüfekhanebaşağım benim az işim var..anladın sen onu canım
ya derdin düğün olsu yaparık burda sana:)
:123:buda gelin çiçeğin...
haydi halayaaaaaaa
çocuklarınızı pistten alın yavvvvv halay çekicezzzz
tey teyyyy teyyyy
ama açıkçası bende düğünümü hatırlamak bile istemiyorum...neden bilmiyorum ama hala oturup
izlemedim cd yi:)
çooook stresli günlerdi,herhalde onları hatırlamak istemiyorum....geride kaldı şükür...şimdide bebek stresiyle başbaşayız..anacım biri bitiyo diğeri başlıyo
nazemir abla sormazsam çatlarım sen ünlü birimisin kimsin sen
dedin ya ayrıntıya girersem kim olduğum ort. çıkar diyeyok canım kendi halinde bir insanım
anacım bizimkiler daha eşimin adını duyar duymaz oğlummm moduna girdiler
yaff bi olmaz diyin,hele babama çok gönül koydum,küçük kızımın turşusunu kuracam demedi..
dedin ya ayrıntıya girersem kim olduğum ort. çıkar diye