Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bazen aglamak gercekten ıyı gelıyoo acılıyorumm ben bu kadar surede kafayı bozma durumuna geldım ınssss bebısın senı bekletnez artkdaaa bı an once hamıs olursun cıtır hatunummmm

olur tabi biz daha öncede okumuştuk arkadaşlarla meryem tefriciyede okumuşduk sırayla
ben dayanamam supelensem bı celıskeye dussem ooo sagır sultana bıle dıyecegım
uzulme aglama canım ınanıyorum hepımız hamıs olacagızzz
ben olsamda içimde saklayamam sevincimi tüm dünyaya duyurmak isterim
inşallah canım hepimizin
herkes çook mutlu olsunn
kimse sorun yaşamasın dileğimmm

amiiiinnnnnn inşallah

hayırlı geceler orta doğu ve balkanların en sexi hatunları
en son 39. sayfada bırakmıştım. çok korktum sayfalar birikmiştir nasıl okucam diye
42. sayfada olduğunu görünce rahat bi nefes aldım
kanka partiye başlayabiliriz. yeni sexi hatunlarımız varmış. ben listeyi bi ara güncelleyim maaşallah iyice kalabalık olduk. artık birbirimize oturmaya gittiğimzde 20 tane karnı burnunda hamiş olcaktık artık 30 tane olcaz heralde
ovvvvvvvvvvv 30 tane koca göbekli hatun düşünemiyorummmmmm............
hoş geldiniz kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
bazen aglamak gercekten ıyı gelıyoo acılıyorumm ben bu kadar surede kafayı bozma durumuna geldım ınssss bebısın senı bekletnez artkdaaa bı an once hamıs olursun cıtır hatunummmm

hiçbirimizi bekletmesinler inşallahhhh
hemencecik gelsinlerrrrrr
laf aramızda pek çıtır sayılmammm

bıde su dızılerde bı halvette hemen hamıs oluyolar ya esıme dııyorum ben yırtıyorum kendımı kacc aydrr onlar nasıl kalıyosaa bana da solesınler esım dıyooo ıyıce sııyırdın o dızı dızı dıyooo yanıı dızıler bıle benı etkılıyoo:26:

hoş bulduk pijamalarımı giydim bekliyorum parti başlasın diye
hiçbirimizi bekletmesinler inşallahhhh
hemencecik gelsinlerrrrrr
laf aramızda pek çıtır sayılmammm

boşver nasılsa görmüyorlar bizi çıtır sansınlar

şimdi doluştukkk
partiye .....start...........veriyorum kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
haydeeeeeeeeeeeeeeeee

aynen ayda 3 tane hamiş alsak sene boyunca 30 bebiş olurrrrr

kank a ben çıtır sayılmam demişsin yaşından dolayı diyorsan aşk olsun lafın ucu bana da dokunuyo. daha genciz kızım. ama ebatından dolayı diyosan haklısın çıtır sayılmazsın

cipsimi jelibonumu aldım yanıma zıkkımlanıyom valla ne güzel çatla sen de. erenay kuzum meryem suresini ben kendim okumaya çalışıyordum ama regl dolayısı ile mecburen ara verdim. ama ara vermeden 41 gün okumak gerek. ve her 1 tane okumak lazım tek başıma bunu yapamıyorum. gönüllü arkadaşlarla yapmak çok isterim fakat dua olayları topiklerde yapmak yasakmış topikimizi kapabilirler bence

ewett ya ben 6 senedir uğraşıyom tık yokkkk
millet tecavüzden hamile kalıyooo
acaba ...............
bizde mi denesekkk....
boşver nasılsa görmüyorlar bizi çıtır sansınlar

ben kilolu çıtırımmm

ama başka topiklerde yapıyolarrrrr
neyse ben okurum kendime bi tane bi taneee napiimmmmm
duysunn bu topıngdee mutlu olacaktık eglenecektıkk bat gununu unutacaktık kısacası mutlu olacaktık yaaaa hala kendımızı 18 cıtır olarak gorelımm o zaman daha mutlu oluruz

ben ebattan diyorummm "başakın dediği gibi"

ewett ya ben 6 senedir uğraşıyom tık yokkkk
millet tecavüzden hamile kalıyooo
acaba ...............
bizde mi denesekkk....

ben kilolu çıtırımmm

ben bu ay gun asırı yapmadımm 4.5 gunde bı halvet oldu bu seferde bole denedım ustune dusmedı ıns bolede yumurtlama donemımı kacırmamısımdır gercı hala calısmalara devemm

kızlarr az önce geldim şöle bi bakındım sizlere şimdi çıkayım uykum geldi hayde yarın görüşürük çıtırlarımmm
herkese iyi geceler tatlı rüyalarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…