Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yeğenime ders çalıştırıyorum buraya saçma sapan birşeyler yazarsam şaşırmayın kafam karışıyor bi ona bi buraya

heee çul fabrikaları vardı...eşimde baş çulsuzdu:)
yok kız fakirik biz;P bizde ana fakir mada fakir

tencere kapak misali bulduk birbirimizi...

kimdi kız eşin ünlü bi fabrikatörün oğlu muydu

bak onuda düşündüm hee:)yok kız ben sessiz,böyle vur kafasına ağzından lokmasını aldıran biriyim,

portatifimde ,fazla yer kaplamam herşekle girerim

maaşımı ellerine sayardım,hayırlı evlat modundaydım

demekki bıkmışlarki senden kimi getirsen olmaz demiyeceklerdişaka şaka

hmmmmm aynı zamanda evlilik yıl dnmün dimi. o zaman hem evlilik yıldönümün hemde kkya üyelik yıl dönümün kutlu mutlu hayırlı uğurlu olsun inşallaahhhhhhEki Görüntüle 303067

ben ailemle bile yaşamıyordum gittiğim geldiğim yere karışmazlardı zaten sesimde çıkmazdı aynen senin gibi ama evlenecem dedimmi herkes ayağa kalktı

sağol canım aslında tüp bebek dr na gittiğim gün kk ye üye olmuştum ondan önce hiç aklıma gelmemişti buralara üye olmak
evet ya benimde hiç gelmemişti. meğer ne kadar eğlenceli biyermş. ben de gireli belki5 ay olmştur

heee çul fabrikaları vardı...eşimde baş çulsuzdu:)
yok kız fakirik biz;P bizde ana fakir mada fakir

tencere kapak misali bulduk birbirimizi.
güzel güzel en iyisi zaten uyumlu olmak davul denge misali

başağım nazemirim kocaman öpüyomm sizi..iyi akşamlar canım...

nazemir bu akşam için bi kutlama yaparsınız artık
tekrar tebrik ederim..sağlıkla mutlulukla nice nice yıldönümleriniz olsun inşallah..

bol bebişlide olsun tabiki:)

iyi akşamlar kızlar ben de çıkıcam birasdan. evet nazemir abla bol çalışmalı ateşli çekişmeli bir kutlama diliyorumm. spermle yumurtanın buluştuğu an olur inşalaah

o nasıl bir tebriktir yavv...boşuna demiyoz sana seksi hatun diye:)

iyi akşamlar kızlar ben de çıkıcam birasdan. evet nazemir abla bol çalışmalı ateşli çekişmeli bir kutlama diliyorumm. spermle yumurtanın buluştuğu an olur inşalaah

bende öpüyorum iyi akşamlar inşallah bakalım yorgun gelmezse kutlarız...biz zaten kaçmaydı nikahtı düğündü hepsini kutluyoz kendi çapımızda maşallah

bende öpüyorum iyi akşamlar inşallah bakalım yorgun gelmezse kutlarız...biz zaten kaçmaydı nikahtı düğündü hepsini kutluyoz kendi çapımızda maşallah
naz emir abla sana bişi sorcam şimdik aklıma geldi. hani filmlerde çiftlerin çocuğu olmayınca , erkek ısrarla çocuk ister sonra boşanırlar veya kadın ısrarla ister adamın çocuğu olmuyordur falan .tabii bunlar film. muhakkak eşlerin birbirine karşı sevgisi yoksa bunlar yaşanır.
özür dileyerek sormak istiyorum sizde durumlar hiç değişti mi en ufak bişi

Son düzenleme:

iyi akşamlar bende çıkacam yemek yapayım ....bugün çalışsakta yumurtayla siperm buluşurmu bilemem 8. günümdeyim anca 2 gün sonra çalışmalara başlamam lazım bugünde keyfine olacak

yok canım bizde öyle şeyler hiç olmadı bazen diyorum istiyorsan ayrılalım sen başkasıyla evlen diyorum yok diyor olacaksa senden olacak başkasından istemem diyor ...beraber olamadık 7 sene ozaman bile hiç kırmadı beni söylediklerine hep dikkat ederdi halen eve geldiğinde yeni evli gibi sarmaş dolaş hatta müzik varsa dans bile ederiz gece gece yorgun argın daha oturmadan...tabiki çocuk çok istiyor ama bunun için hiç kırmayız birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…